Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μου τη δίνει η θάλασσα, η παραλία, ο θρύλος και ο Πειραιάς. Ζήτω το κέντρο της Αθήνας, τα μπουρδέλα και ο Παναθηναϊκός.  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ ειμαι Αλιμο και δεν πιστευω τι κανουν οι καργιολες στη διπλανη ξαπλωστρα!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• nostimotoastaki.jpg
    nostimotoastaki.jpg
    329,1 KB · Εμφανίσεις: 60

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μου τη δίνει η θάλασσα, η παραλία, ο θρύλος και ο Πειραιάς. Ζήτω το κέντρο της Αθήνας, τα μπουρδέλα και ο Παναθηναϊκός.  :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε το ηξερα απο την αρχη οτι ησυν τυπος

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τέλος τα μπάνια για μένα. Η κατάσταση με τα βρωμόμουνα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν καταλαβαίνει κανείς πια ότι ο κώλος είναι σεξουαλικό σημείο του γυναικείου σώματος και πρέπει να είναι καλυμμένος; Γαμώ τον φεμινιστικό φιλελευθερισμό τους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η ιδεολογία μου είναι ο συντηρητικός φιλελευθερισμός. Είμαι φιλελεύθερος αλλά και φαλλοκράτης. Όταν ένα βρωμόμουνο μου βγάζει τον κώλο του φόρα παρτίδα είναι υποχρεωμένο να αποδέχεται και τον βιασμό του. Έτσι τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι εγώ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τέλος τα μπάνια για μένα. Η κατάσταση με τα βρωμόμουνα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν καταλαβαίνει κανείς πια ότι ο κώλος είναι σεξουαλικό σημείο του γυναικείου σώματος και πρέπει να είναι καλυμμένος; Γαμώ τον φεμινιστικό φιλελευθερισμό τους.
Τυπε πηγες μοχιτο και γυρισες σπιτι αρων αρων και τον εκανες λαστιχο?  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω να μαλακιστώ από τον Δεκέμβριο του 2010. Κανένα βρωμόμουνο δεν είναι ικανό να με κάνει μαλάκα. Ό,τι με προκαλεί σεξουαλικά χωρίς να μπορεί να με ικανοποιήσει απλά το απορρίπτω από τον τρόπο ζωής μου. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να κόψω τα μπάνια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης να μην περιμένετε την παραμικρή ενημέρωση για μπουρδέλα στο εξής από μένα. Η παρουσία μου στο φόρουμ θα έχει να κάνει μόνο με ηθικά και φιλοσοφικά θέματα. Όποιος είναι πραγματικός μπουρδελιάρης δεν χρειάζεται καμία ενημέρωση για μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Επίσης να μην περιμένετε την παραμικρή ενημέρωση για μπουρδέλα στο εξής από μένα. Η παρουσία μου στο φόρουμ θα έχει να κάνει μόνο με ηθικά και φιλοσοφικά θέματα. Όποιος είναι πραγματικός μπουρδελιάρης δεν χρειάζεται καμία ενημέρωση για μπουρδέλα.
[size=11pt]Καλύτερα να μην ξαναγράψεις! Εύγε για την απόφασή σου!  :rockon:

Δεν έχουμε καμία ανάγκη την ενημέρωση για υπεραπλό πρόγραμμα, παρα μόνο για ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ κορασίδες...[/size]

Εκλεκτικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.287
Πόντοι
3.446
Αν εξαιρεσω τα δυο πρωτα, σ' όλα τα υπολοιπα συμφωνω. :thumbsup:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σιχαίνομαι τη θάλασσα και την παραλία με όλες τις ξεκωλιάρες που μαζεύονται εκεί. Προτιμώ να έχω την ψυχική μου ηρεμία.  :sunglasses:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Σιχαίνομαι τη θάλασσα και την παραλία με όλες τις ξεκωλιάρες που μαζεύονται εκεί. Προτιμώ να έχω την ψυχική μου ηρεμία.  :sunglasses:
ετσι τυπε
και οσο περναει ο καιρος γινονται και πιο ξετσιπωτες
πλεον δεν τις βολευουν ουτε τα κορδονια και ξαπλωνουν λαδωμενες στην παραλια οπως τις γεννησε η μανα τους
καργιολες...  :tickedoff:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βρίσκουν και τα κάνουν. Ο φεμινισμός έχει ευνουχίσει τον άντρα. Αν πας εσύ και τους πιάσεις τον κώλο θα σου κάνουν μήνυση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επειδή σιχαίνομαι πια την όλη κατάσταση αποφάσισα να μην ξαναπάω σε παραλία. Νιώθω σαν μαλάκας και πίστεψέ με, δεν είμαι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Επειδή σιχαίνομαι πια την όλη κατάσταση αποφάσισα να μην ξαναπάω σε παραλία. Νιώθω σαν μαλάκας και πίστεψέ με, δεν είμαι.

ειδες καμια ξυρισμενη μουνα μεσα απο ασπρο βρεγμενο μαγιο ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν είπαμε να φοράνε μπούρκα αλλά να καλύπτουν τον κώλο και τα βυζιά τους. Σε λίγο θα βγάζουν έξω και τα μουνόχειλά τους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες μπροστά μου ήταν μια 20-χρονη καριόλα με όλο τον κώλο έξω. Ένας κακομοίρης δίπλα μου δεν άντεξε να εφαρμόσει το νόμο του Picker και της την έπεσε. Φυσικά έφαγε τη χυλόπιτά του και έγινε ρεζίλι σε όλη την παραλία. Ο νόμος του Picker σώζει υπολήψεις.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Χθες μπροστά μου ήταν μια 20-χρονη καριόλα με όλο τον κώλο έξω. Ένας κακομοίρης δίπλα μου δεν άντεξε να εφαρμόσει το νόμο του Picker και της την έπεσε. Φυσικά έφαγε τη χυλόπιτά του και έγινε ρεζίλι σε όλη την παραλία. Ο νόμος του Picker σώζει υπολήψεις.

για πες πως της την επεσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom