You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Πικεράκο, μας έκανες και ανησυχήσαμε :S :S
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Ενταξει , φιλε πηγαινε μια ζωη Μεταξουργειο!!!Είσαι μοναχικός τύπος; Δεν γουστάρεις τα πολλά-πολλά με τις γυναίκες; Θέλεις μόνο να γαμάς; Για σένα γράφτηκε ο νόμος του Picker.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Ενταξει , φιλε πηγαινε μια ζωη Μεταξουργειο!!!
Πάει και αλλού !
1 μήνα τον έψαχναν όλοι και ήταν εξαφανισμένος !
Έχει αλλού καβάτζες .
Τον Πίκερ τον χρηματοδοτούν τα αφεντικά από το Μετάξι
για να προωθεί τα μαγαζιά του Μεταξιού !
Έχει κονομήσει πολλά φράγκα από τη διαφήμιση ο Πίκερ !
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Σοβαρη καταγγελια! Πιστευω οτι πρεπει να ασχοληθει ο Χιος!!!Τον Πίκερ τον χρηματοδοτούν τα αφεντικά από το Μετάξι
για να προωθεί τα μαγαζιά του Μεταξιού !
Έχει κονομήσει πολλά φράγκα από τη διαφήμιση ο Πίκερ !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Σοβαρη καταγγελια! Πιστευω οτι πρεπει να ασχοληθει ο Χιος!!!
Αν εφαρμόζεις το νόμο του Picker το μέλλον σου είναι προδιαγεγραμμένο. Θα γεράσεις γαμώντας στα μπουρδέλα με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα. Άσε τους άλλους να παντρεύονται και να κοροϊδεύουν μετά τις ηλίθιες γυναίκες τους για να ξενογαμήσουν. Εσύ θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Θα είσαι 60, 70, 80 χρονών και θα γαμάς 20-χρονες πόρνες χωρίς να χρειάζεται να λες το παραμικρό ψέμα.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Πικερ , στα 80 θα εισαι στο Γηροκομειο!Αν εφαρμόζεις το νόμο του Picker το μέλλον σου είναι προδιαγεγραμμένο. Θα γεράσεις γαμώντας στα μπουρδέλα με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα. Άσε τους άλλους να παντρεύονται και να κοροϊδεύουν μετά τις ηλίθιες γυναίκες τους για να ξενογαμήσουν. Εσύ θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Θα είσαι 60, 70, 80 χρονών και θα γαμάς 20-χρονες πόρνες χωρίς να χρειάζεται να λες το παραμικρό ψέμα.
Κάνε καλή ζωή και όχι καταχρήσεις. Μην παίρνεις χάπια και μαλακίες. Έχεις πολύ μέλλον στα μπουρδέλα, μην κάψεις γρήγορα το χαρτί σου. Θα γαμάς μέρα παρά μέρα για πάντα και θα πεθάνεις 80-90 χρονών γέρος πάνω στη στιγμή του οργασμού με 20-χρονη πόρνη.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Xαιρετιζω το Δασκαλο!
Μη σκέφτεσαι βραχυπρόθεσμα αλλά μακροπρόθεσμα. Όταν οι άλλοι είναι 60-70 χρονών με κοιλιά και χοληστερίνη εσύ μπορείς ακόμα να γαμάς 20-χρονες πόρνες. Μη βιάζεσαι, μη γαμάς κάθε μέρα αλλά μέρα παρά μέρα. Σε βάθος χρόνου η συχνότητα αυτή είναι ιδανική.
Μη σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Μην παρασύρεσαι από τους σχεσάκηδες ή από τη θέα ενός ωραίου μουνιού. Όλα αυτά είναι το βρώμικο παιχνίδι της φύσης για να γίνονται παιδιά. Κρατήσου στο ύψος σου και φιλοσόφησε. Ζήσε σαν ένας καλόγερος που όμως ΓΑΜΑΕΙ.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Δασκαλε εχει πεσει πολυ το επιπεδο στα μπουρδελα. Δε μου αρεσει καμια!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.901
- Πόντοι
- 13.165
Ινδια Δασκαλε,γι αυτο ελειπες?Μπορεί να έλειπα από το site αλλά φυσικά συνέχισα να ακολουθώ το νόμο μου πιστά. Παράλληλα είχα την ευκαιρία να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο στη φιλοσοφία μου και να στερεώσω ακόμα πιο καλά τις ριζοσπαστικές μου απόψεις. Όλα αυτά θα τα δείτε στην πορεία.
Το χειρότερό μου είναι η παραλία. Πήγα σήμερα να κάνω το μπάνιο μου και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τα βρωμόμουνα. Πώς τις αφήνουν τις καριόλες και γδύνονται έτσι; Ήμουν σε νευρικό παροξυσμό, μου ερχόταν να πάω να τις πλακώσω στο ξύλο τις γαμημένες.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Το χειρότερό μου είναι η παραλία. Πήγα σήμερα να κάνω το μπάνιο μου και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τα βρωμόμουνα. Πώς τις αφήνουν τις καριόλες και γδύνονται έτσι; Ήμουν σε νευρικό παροξυσμό, μου ερχόταν να πάω να τις πλακώσω στο ξύλο τις γαμημένες.
Εκεί πρέπει να αισθάνεσαι το μέγεθος της αποτυχίας της θεωρίας σου.
Γιατί χαλιέσαι ;
Επειδή βλέπεις τις κωλάρες που συνοδεύουν οι άλλοι ;
Τι σε πειράζει ;
Αφού κάθε τρεις μέρες μία, θα γαμάς στο Μετάξι για ... 6,25 λεπτά ...
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
se ποια παραλια πηγες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31