Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μία πλήρη σεξουαλική ζωή χωρίς να χρειάζεται να λες ούτε ένα "γεια" σε θηλυκό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είσαι μοναχικός τύπος; Δεν γουστάρεις τα πολλά-πολλά με τις γυναίκες; Θέλεις μόνο να γαμάς; Για σένα γράφτηκε ο νόμος του Picker.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ενταξει , φιλε πηγαινε μια ζωη Μεταξουργειο!!! :jerking: :uglystupid: :idiot: :headbang:

Πάει και αλλού !

1 μήνα τον έψαχναν όλοι και ήταν εξαφανισμένος !

Έχει αλλού καβάτζες .

Τον Πίκερ τον χρηματοδοτούν τα αφεντικά από το Μετάξι

για να προωθεί τα μαγαζιά του Μεταξιού ! :rockon:

Έχει κονομήσει πολλά φράγκα από τη διαφήμιση ο Πίκερ ! :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Τον Πίκερ τον χρηματοδοτούν τα αφεντικά από το Μετάξι

για να προωθεί τα μαγαζιά του Μεταξιού ! :rockon:

Έχει κονομήσει πολλά φράγκα από τη διαφήμιση ο Πίκερ ! :rockon:
Σοβαρη καταγγελια! :rolleyes: Πιστευω οτι πρεπει να ασχοληθει ο Χιος!!! :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν εφαρμόζεις το νόμο του Picker το μέλλον σου είναι προδιαγεγραμμένο. Θα γεράσεις γαμώντας στα μπουρδέλα με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα. Άσε τους άλλους να παντρεύονται και να κοροϊδεύουν μετά τις ηλίθιες γυναίκες τους για να ξενογαμήσουν. Εσύ θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Θα είσαι 60, 70, 80 χρονών και θα γαμάς 20-χρονες πόρνες χωρίς να χρειάζεται να λες το παραμικρό ψέμα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Αν εφαρμόζεις το νόμο του Picker το μέλλον σου είναι προδιαγεγραμμένο. Θα γεράσεις γαμώντας στα μπουρδέλα με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα. Άσε τους άλλους να παντρεύονται και να κοροϊδεύουν μετά τις ηλίθιες γυναίκες τους για να ξενογαμήσουν. Εσύ θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Θα είσαι 60, 70, 80 χρονών και θα γαμάς 20-χρονες πόρνες χωρίς να χρειάζεται να λες το παραμικρό ψέμα.
Πικερ , στα 80 θα εισαι στο Γηροκομειο! :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάνε καλή ζωή και όχι καταχρήσεις. Μην παίρνεις χάπια και μαλακίες. Έχεις πολύ μέλλον στα μπουρδέλα, μην κάψεις γρήγορα το χαρτί σου. Θα γαμάς μέρα παρά μέρα για πάντα και θα πεθάνεις 80-90 χρονών γέρος πάνω στη στιγμή του οργασμού με 20-χρονη πόρνη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μη σκέφτεσαι βραχυπρόθεσμα αλλά μακροπρόθεσμα. Όταν οι άλλοι είναι 60-70 χρονών με κοιλιά και χοληστερίνη εσύ μπορείς ακόμα να γαμάς 20-χρονες πόρνες. Μη βιάζεσαι, μη γαμάς κάθε μέρα αλλά μέρα παρά μέρα. Σε βάθος χρόνου η συχνότητα αυτή είναι ιδανική.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μη σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Μην παρασύρεσαι από τους σχεσάκηδες ή από τη θέα ενός ωραίου μουνιού. Όλα αυτά είναι το βρώμικο παιχνίδι της φύσης για να γίνονται παιδιά. Κρατήσου στο ύψος σου και φιλοσόφησε. Ζήσε σαν ένας καλόγερος που όμως ΓΑΜΑΕΙ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δασκαλε εχει πεσει πολυ το επιπεδο στα μπουρδελα. Δε μου αρεσει καμια!

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Στα ή στο;
Καλώς τον Picker!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Μπορεί να έλειπα από το site αλλά φυσικά συνέχισα να ακολουθώ το νόμο μου πιστά. Παράλληλα είχα την ευκαιρία να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο στη φιλοσοφία μου και να στερεώσω ακόμα πιο καλά τις ριζοσπαστικές μου απόψεις. Όλα αυτά θα τα δείτε στην πορεία.
Ινδια Δασκαλε,γι αυτο ελειπες?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το χειρότερό μου είναι η παραλία. Πήγα σήμερα να κάνω το μπάνιο μου και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τα βρωμόμουνα. Πώς τις αφήνουν τις καριόλες και γδύνονται έτσι; Ήμουν σε νευρικό παροξυσμό, μου ερχόταν να πάω να τις πλακώσω στο ξύλο τις γαμημένες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το χειρότερό μου είναι η παραλία. Πήγα σήμερα να κάνω το μπάνιο μου και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τα βρωμόμουνα. Πώς τις αφήνουν τις καριόλες και γδύνονται έτσι; Ήμουν σε νευρικό παροξυσμό, μου ερχόταν να πάω να τις πλακώσω στο ξύλο τις γαμημένες.

Εκεί πρέπει να αισθάνεσαι το μέγεθος της αποτυχίας της θεωρίας σου.
Γιατί χαλιέσαι ;

Επειδή βλέπεις τις κωλάρες που συνοδεύουν οι άλλοι ;
Τι σε πειράζει ;
Αφού κάθε τρεις μέρες μία, θα γαμάς στο Μετάξι για ... 6,25 λεπτά ...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

se ποια παραλια πηγες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom