ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
σοβαρά τωρα,πού πηγατε όλοι;τυπε ξεχνα τον πικερ...καψουρευτηκε ελλεηνιδα και την αφησε έγκυο.
απο έγκυρη πηγή.
σοβαρά τωρα,πού πηγατε όλοι;τυπε ξεχνα τον πικερ...καψουρευτηκε ελλεηνιδα και την αφησε έγκυο.
απο έγκυρη πηγή.
έλα ρε έγραψε για πάρτη μας τέτοιο πράγμα η Ξαβιέρα?
μην το δουν μόνο φίλε οι Picker, rigormortis & ΣΙΑ.
τυπε ξεχνα τον πικερ...καψουρευτηκε ελλεηνιδα και την αφησε έγκυο.
απο έγκυρη πηγή.
φιλε μιλα. δεν είναι αστείο :S :SΕχω την εντύπωση πως τον είδα σήμερα στη πιάτσα τον Πίκερ
Επειδή μου άρεσε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο post σου και με βρίσκει σύμφωνο μέχρι σημείου στίξης, μου κάνει εντύπωση που δεν απάντησες στο παρακάτωΓενικά η απλότητα στην ζωή έχει απίστευτη δυναμική και ομορφιά.Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι εκ φύσεως αδηφάγο ον όλο θέλει και θέλει και γεμίζει με πολυπλοκότητα την ζωή του και στο τέλος μπερδεύεται και δεν ξέρει τι θέλει.Το να μπορείς όμως να απολαύσεις ένα απλό φαγητό χωρίς να σου λείπει η γκουρμέ κουζίνα ενός ακριβού εστιατορίου να φχαριστιέσαι μια απλή βόλτα στην θάλασσα το ίδιο με ένα ταξίδι στην άλλη άκρη της χώρας η να καυλώνεις μονο και μόνο επειδή μια όμορφη κοπέλα ξαπλώνει δίπλα σου χωρίς να χρειάζεσαι σώνει και καλά να πιει τα χύσια σου ή να σου κάνει τις στάσεις του κάμα σουτρα δείχνει οτι έχεις ψυχική ηρεμία και δεν έχεις μπουχτήσει ακόμα σ αυτήν την ζωή.
Η ομορφια στην ζωη ειναι οι αλλαγες... ειναι αλλαγη δουλειας,αλλαγη αφεντικου,αλλαγη κατοικιας,πολης,αλλαγη γυναικας-συντροφου,αλλαγη φιλων,αλλαγη ιδεων,αλλαγη προσωπικων πιστευω,αλλαγη μουσικων προτιμησεων,αλλαγη ρουχων,κουρεματος κτλ,αλλαγη πολιτικων κατευθηνσεων,αλλαγη υλικων αντικειμενων,αλλαγη ολων των πραγματων που μας κανουν στασιμους,βαρετους και οτι αυτο συνεπαγεται...
το να ευχαριστιεμαι με τα απλα πραγματα σημαινει μαζευω τα κομματια του εαυτου μου και μολις γεμισω μπουχτιζω τοσο που αναρωτιεμαι τι μαλακας ειμουνα που εχανα τον καιρο μου με το τιποτα!!!
έχεις ιδέα που ειναι;To καλύτερο παιδί ο πικερ
εδώ μάλλον είναι απλά θα φοράει άλλο κλώνο..όπως πολλοί άλλοι..έχεις ιδέα που ειναι;
ρε Κρις λες ο Πικερ να έχει κλωνο :Sεδώ μάλλον είναι απλά θα φοράει άλλο κλώνο..όπως πολλοί άλλοι..
έλα πες μου τι θέλεις?ρε Κρις λες ο Πικερ να έχει κλωνο :S
αυτο ρε Κρίς. που να ειναι ο Πικερ.έλα πες μου τι θέλεις?
ισως εσύ να ξέρεις καλύτερα απο εμενα..εγω δεν εχω ιδεααυτο ρε Κρίς. που να ειναι ο Πικερ.
ok cris,ελπιζω να εμφανιστεί κάποια στιγμηισως εσύ να ξέρεις καλύτερα απο εμενα..εγω δεν εχω ιδεα
Η ώρα που όλοι περιμένατε έφτασε. Ο Picker, ο ένας και μοναδικός εκφραστής των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων, μετά από ένα μήνα απουσίας από το site είναι πάλι εδώ - πιο ριζοσπαστικός, πιο ανατρεπτικός, πιο αντιδραστικός, πιο φιλελεύθερος από ποτέ.