Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.302
Πόντοι
2.420
Εχω την εντύπωση πως τον είδα σήμερα στη πιάτσα τον Πίκερ

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Γενικά η απλότητα στην ζωή έχει απίστευτη δυναμική και ομορφιά.Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι εκ φύσεως αδηφάγο ον όλο θέλει και θέλει και γεμίζει με πολυπλοκότητα την ζωή του και στο τέλος μπερδεύεται και δεν ξέρει τι θέλει.Το να μπορείς όμως να απολαύσεις ένα απλό φαγητό χωρίς να σου λείπει η γκουρμέ κουζίνα ενός ακριβού εστιατορίου να φχαριστιέσαι μια απλή βόλτα στην θάλασσα το ίδιο με ένα ταξίδι στην άλλη άκρη της χώρας η να καυλώνεις μονο και μόνο επειδή μια όμορφη κοπέλα ξαπλώνει δίπλα σου χωρίς να χρειάζεσαι σώνει και καλά να πιει τα χύσια σου ή να σου κάνει τις στάσεις του κάμα σουτρα δείχνει οτι έχεις ψυχική ηρεμία και δεν έχεις μπουχτήσει ακόμα σ αυτήν την ζωή.
Επειδή μου άρεσε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο post σου και με βρίσκει σύμφωνο μέχρι σημείου στίξης, μου κάνει εντύπωση που δεν απάντησες στο παρακάτω :hi:

Η ομορφια στην ζωη ειναι οι αλλαγες... ειναι αλλαγη δουλειας,αλλαγη αφεντικου,αλλαγη κατοικιας,πολης,αλλαγη γυναικας-συντροφου,αλλαγη φιλων,αλλαγη ιδεων,αλλαγη προσωπικων πιστευω,αλλαγη μουσικων προτιμησεων,αλλαγη ρουχων,κουρεματος κτλ,αλλαγη πολιτικων κατευθηνσεων,αλλαγη υλικων αντικειμενων,αλλαγη ολων των πραγματων που μας κανουν στασιμους,βαρετους και οτι αυτο συνεπαγεται...
το να ευχαριστιεμαι με τα απλα πραγματα σημαινει μαζευω τα κομματια του εαυτου μου και μολις γεμισω μπουχτιζω τοσο που αναρωτιεμαι τι μαλακας ειμουνα που εχανα τον καιρο μου με το τιποτα!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η ώρα που όλοι περιμένατε έφτασε. Ο Picker, ο ένας και μοναδικός εκφραστής των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων, μετά από ένα μήνα απουσίας από το site είναι πάλι εδώ - πιο ριζοσπαστικός, πιο ανατρεπτικός, πιο αντιδραστικός, πιο φιλελεύθερος από ποτέ.  :sunglasses:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.302
Πόντοι
2.420
Η ώρα που όλοι περιμένατε έφτασε. Ο Picker, ο ένας και μοναδικός εκφραστής των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων, μετά από ένα μήνα απουσίας από το site είναι πάλι εδώ - πιο ριζοσπαστικός, πιο ανατρεπτικός, πιο αντιδραστικός, πιο φιλελεύθερος από ποτέ.  :sunglasses:
:rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπορεί να έλειπα από το site αλλά φυσικά συνέχισα να ακολουθώ το νόμο μου πιστά. Παράλληλα είχα την ευκαιρία να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο στη φιλοσοφία μου και να στερεώσω ακόμα πιο καλά τις ριζοσπαστικές μου απόψεις. Όλα αυτά θα τα δείτε στην πορεία.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
http://[URL unfurl="true"]www.daibi.vn/wp-content/uploads/2013/08/P023.jpg[/img[/URL]]

:headbang3:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι ο νόμος του μοναχικού, του αντικοινωνικού άντρα που δεν θέλει να έχει τίποτα να ζηλέψει από τους άλλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom