Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Dude αν πιστεύεις ότι το να γαμιέται κάποιος είναι ξεφτίλα, τότε θεωρείς όλες τις γυναίκες ξεφτιλισμένες. Και όντως είναι όλες ξεφτιλισμένες, παραδέξου το όμως. Τουλάχιστον εγώ θα ξεφτιλιστώ αλλά θα συνεχίσω να τις γαμάω τις ξεφτιλισμένες. Αντίθετα, αυτές μόνο να γαμιούνται μπορούν γιατί δεν έχουν πούτσα όπως εγώ. Ακόμα και γαμημένος λοιπόν, εγώ και πάλι θα είμαι ο ΓΑΜΙΑΣ τους.

Aμα τον φας φιλε, ο,τι και να κάνεις απο εκει και πέρα ενας ΤΡΥΠΙΟΣ θα εισαι
Οπως ειχε πει και ο εξομολογος μιας πρώην, οταν την πιεζα να μου κατσει, κρατα ψηλά την παρθενιά

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Με το να δινεις τον κωλο σου σαν κοινή πουτάνα του χειρίστου είδους πέφτεις πιο χαμηλά και απο το ασθενές φύλο που νομίζεις ότι υποτάσεις .
Βεβαια θα πρέπει να βρεις και κάποιον να σε γαμήσει  :rolleyes:  .
Αλήθεια θα σε  γάμαγε καποιος απο όσους διαβάζουν το θέμα; :2funny: :2funny:
Ο Λίλας?  :think: :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 40

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κερατωνουμε όλες τις γυναίκες  Χωρίς καμία ενοχη :rockon:.Γιατί ξέρουμε  πώς κατα βάθος είναι για το καλό τους :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Aμα τον φας φιλε, ο,τι και να κάνεις απο εκει και πέρα ενας ΤΡΥΠΙΟΣ θα εισαι
Οπως ειχε πει και ο εξομολογος μιας πρώην, οταν την πιεζα να μου κατσει, κρατα ψηλά την παρθενιά

Γαμώ το φελέκι του, ήμαρτον Άγιες Ημέρες...  :priest:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ass kavlos δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα γίνει πόλεμος μεγάλης διάρκειας. Έτσι κι αλλιώς βέβαια εγώ έχω πάρει Ι5 ψυχολογικό.

:hi:

I rest my case.

Είσαι συνειδητοποιημένος. Από εμένα ελεύθερος.

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 41

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ass kavlos, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, η γυναίκα είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ αποδέκτης της πούτσας. Μπορεί μόνο να την πάρει.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μη μιλάτε όμως για μια απίθανη και μακρινή περίπτωση. Δεν σκοπεύω να γαμηθώ σύντομα γιατί "βγαίνω" πολύ άνετα ακόμα. Πάντως, αν κάποτε το κάνω (λέμε τώρα...), δεν θα έχω κοντό μαλλί όπως αυτοί εδώ ούτε θα είμαι μυώδης. Με χαλάει η εικόνα του παθητικού macho man.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι 1,77 και 67 κιλά με λεπτό σκελετό, σχεδόν γυναικείο. Ειλικρινά, αν ήμουν CD μπορεί και να με μπέρδευαν με γυναίκα.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
κλείσε ένα ραντεβού στο ψυχιατρικό κάποιου δημόσιου νοσοκομείου ...ξεφεύγει πολύ το θέμα σου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μη μιλάτε όμως για μια απίθανη και μακρινή περίπτωση. Δεν σκοπεύω να γαμηθώ σύντομα γιατί "βγαίνω" πολύ άνετα ακόμα. Πάντως, αν κάποτε το κάνω (λέμε τώρα...), δεν θα έχω κοντό μαλλί όπως αυτοί εδώ ούτε θα είμαι μυώδης. Με χαλάει η εικόνα του παθητικού macho man.

Δεν σε χαλάει πως αυτος που θα δώσει το αντιτιμο θα ειναι ενας χοντρος μουστακαλής που θα εχει πάρει βιαγκρα και θα σου δώσει το κωλάντερο στο χερι :think:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.746
Πόντοι
2.606

Περουκα και string θα φορας τυπε ?  :gay: :effemine:

index.php

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent δεν θα το δώσω όπου κι όπου ρε τύπε. Κανένα φιλαράκι θα είναι που είναι μόνος και δυσκολεύεται στο μπουρδέλο.  :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Dude αν πιστεύεις ότι το να γαμιέται κάποιος είναι ξεφτίλα, τότε θεωρείς όλες τις γυναίκες ξεφτιλισμένες. Και όντως είναι όλες ξεφτιλισμένες, παραδέξου το όμως. Τουλάχιστον εγώ θα ξεφτιλιστώ αλλά θα συνεχίσω να τις γαμάω τις ξεφτιλισμένες. Αντίθετα, αυτές μόνο να γαμιούνται μπορούν γιατί δεν έχουν πούτσα όπως εγώ. Ακόμα και γαμημένος λοιπόν, εγώ και πάλι θα είμαι ο ΓΑΜΙΑΣ τους.

Η επιχειρηματολογία σου τσακίζει κόκκαλα τύπε,τους τάπωσες όλους  :rockon:

Εσύ θα είσαι πάντα ο ΓΑΜΙΑΣ τους  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Iakovos o Λίλας είναι πραγματική αδερφή. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ για να τον γαμήσουν. Καμία σχέση με μένα. Εγώ είμαι straight και καθόλου θηλυπρεπής. Αν το έκανα, θα το έκανα μόνο για τα λεφτά και φυσικά πάντα με καπότα. Ποτέ δεν θα ρίσκαρα τη ζωή μου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Είμαι 1,77 και 67 κιλά με λεπτό σκελετό, σχεδόν γυναικείο. Ειλικρινά, αν ήμουν CD μπορεί και να με μπέρδευαν με γυναίκα.  :grin:
απο εδώ το πας ,από εκεί το πας όλο στο πουστριλίκι το γυρνάς.
Μια πουτάνα παγιδευμένη σε ανδρικό  :2funny: σώμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom