Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dude φυσικά και θα προτιμούσα να δώσω τον κώλο μου από το να τραβήξω μαλακία. Τη μαλακία την έχω κόψει μια και για πάντα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι λες ρε dopamina; Πας καλά; Στον Picker μιλάς. Σήμερα έφαγα κρέας, σοκολάτα και φυσικά έριξα και μερικές χριστοπαναγίες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Alex με χαλάει απίστευτα η μαλακία που βαράει αυτόν το λαό. Όλοι είναι θρησκόληπτοι αλλά και συνάμα τα μεγαλύτερα λαμόγια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Alex με χαλάει απίστευτα η μαλακία που βαράει αυτόν το λαό. Όλοι είναι θρησκόληπτοι αλλά και συνάμα τα μεγαλύτερα λαμόγια.
Προβλημα τους. Εσυ τι αποδεικνύεις λειτουργώντας αντιδραστικά με βαση το τι κανουν οι αλλοι? Ποιον τιμωρεις?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μου βγαίνει αυθόρμητα η αντίδραση όταν βλέπω 10 εκατομμύρια μαλάκες να τρέχουν στην εκκλησία και την άλλη μέρα να ψάχνουν πάλι τρόπους να απατήσουν τη γυναίκα τους και να κλέψουν την εφορία. Πραγματικά αηδιάζω με τη νοοτροπία του μέσου νεοέλληνα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θέλω άλλα 20 χρόνια την τρόικα να μας γαμάει αλύπητα μήπως και στο τέλος βάλουμε μυαλό. Εδώ βγήκε αριστερή κυβέρνηση και πάλι το "Άγιο Φως" έρχεται με τιμές αρχηγού κράτους και στα μεσημεριανάδικα μιλάνε ακόμα για το "θαύμα του Πανάγιου Τάφου".

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και αν είχε κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα η θρησκοληψία θα την ανεχόμουν. Το θέμα όμως είναι ότι όλοι αυτοί οι θρησκόληπτοι μαλάκες είναι 10 φορές περισσότερο λαμόγια από μένα που δεν πιστεύω και από τους βορειοευρωπαίους που δεν πιστεύουν επίσης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω υποσχεθεί ότι θα κάνω τα πάντα για να αποφύγω το κωλογαμήσι. Αν όμως δεν μπορώ να βρω αλλιώς λεφτά για να γαμάω μέρα παρά μέρα θα αναγκαστώ να το κάνω. Δεν με πειράζει τόσο το να υποταχθώ σε κάποιον άλλο άντρα. Αρκεί να υποτάσσω για πάντα το ασθενές φύλο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κερατωμα παντού και σε όλες τις ελληνίδες αδέρφια.Αυτό μόνο  τους αξιζει :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris ένας πραγματικός μπουρδελιάρης ΠΟΤΕ δεν λέει ψέματα στις γυναίκες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης αν έχει σχέση και γαμήσει στο μπουρδέλο το λέει ΑΜΕΣΩΣ στη γκόμενά του και δεν τον νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ αν χωρίσει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έχω υποσχεθεί ότι θα κάνω τα πάντα για να αποφύγω το κωλογαμήσι. Αν όμως δεν μπορώ να βρω αλλιώς λεφτά για να γαμάω μέρα παρά μέρα θα αναγκαστώ να το κάνω. Δεν με πειράζει τόσο το να υποταχθώ σε κάποιον άλλο άντρα. Αρκεί να υποτάσσω για πάντα το ασθενές φύλο.
Με το να δινεις τον κωλο σου σαν κοινή πουτάνα του χειρίστου είδους πέφτεις πιο χαμηλά και απο το ασθενές φύλο που νομίζεις ότι υποτάσεις .
Βεβαια θα πρέπει να βρεις και κάποιον να σε γαμήσει  :rolleyes:  .
Αλήθεια θα σε  γάμαγε καποιος απο όσους διαβάζουν το θέμα; :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Chris ένας πραγματικός μπουρδελιάρης ΠΟΤΕ δεν λέει ψέματα στις γυναίκες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης αν έχει σχέση και γαμήσει στο μπουρδέλο το λέει ΑΜΕΣΩΣ στη γκόμενά του και δεν τον νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ αν χωρίσει.

Πίκεραγαπούλη,

σε περίπτωση γενικής επιστράτευσης,

ο "Νόμος" (...) σου αναστέλλει την ισχύ του, ή...;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dude αν πιστεύεις ότι το να γαμιέται κάποιος είναι ξεφτίλα, τότε θεωρείς όλες τις γυναίκες ξεφτιλισμένες. Και όντως είναι όλες ξεφτιλισμένες, παραδέξου το όμως. Τουλάχιστον εγώ θα ξεφτιλιστώ αλλά θα συνεχίσω να τις γαμάω τις ξεφτιλισμένες. Αντίθετα, αυτές μόνο να γαμιούνται μπορούν γιατί δεν έχουν πούτσα όπως εγώ. Ακόμα και γαμημένος λοιπόν, εγώ και πάλι θα είμαι ο ΓΑΜΙΑΣ τους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ass kavlos δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα γίνει πόλεμος μεγάλης διάρκειας. Έτσι κι αλλιώς βέβαια εγώ έχω πάρει Ι5 ψυχολογικό.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Dude αν πιστεύεις ότι το να γαμιέται κάποιος είναι ξεφτίλα, τότε θεωρείς όλες τις γυναίκες ξεφτιλισμένες. Και όντως είναι όλες ξεφτιλισμένες, παραδέξου το όμως. Τουλάχιστον εγώ θα ξεφτιλιστώ αλλά θα συνεχίσω να τις γαμάω τις ξεφτιλισμένες. Αντίθετα, αυτές μόνο να γαμιούνται μπορούν γιατί δεν έχουν πούτσα όπως εγώ. Ακόμα και γαμημένος λοιπόν, εγώ και πάλι θα είμαι ο ΓΑΜΙΑΣ τους.
είμαστε ανώτεροι. Είμαστε αντρες :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom