You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Dude φυσικά και θα προτιμούσα να δώσω τον κώλο μου από το να τραβήξω μαλακία. Τη μαλακία την έχω κόψει μια και για πάντα.
θα πας επιταφιο σημερα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι?Τι λες ρε dopamina; Πας καλά; Στον Picker μιλάς. Σήμερα έφαγα κρέας, σοκολάτα και φυσικά έριξα και μερικές χριστοπαναγίες.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Προβλημα τους. Εσυ τι αποδεικνύεις λειτουργώντας αντιδραστικά με βαση το τι κανουν οι αλλοι? Ποιον τιμωρεις?Alex με χαλάει απίστευτα η μαλακία που βαράει αυτόν το λαό. Όλοι είναι θρησκόληπτοι αλλά και συνάμα τα μεγαλύτερα λαμόγια.
Μου βγαίνει αυθόρμητα η αντίδραση όταν βλέπω 10 εκατομμύρια μαλάκες να τρέχουν στην εκκλησία και την άλλη μέρα να ψάχνουν πάλι τρόπους να απατήσουν τη γυναίκα τους και να κλέψουν την εφορία. Πραγματικά αηδιάζω με τη νοοτροπία του μέσου νεοέλληνα.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Alex με χαλάει απίστευτα η μαλακία που βαράει αυτόν το λαό. Όλοι είναι θρησκόληπτοι αλλά και συνάμα τα μεγαλύτερα λαμόγια.
exeis dikio edo type
Θέλω άλλα 20 χρόνια την τρόικα να μας γαμάει αλύπητα μήπως και στο τέλος βάλουμε μυαλό. Εδώ βγήκε αριστερή κυβέρνηση και πάλι το "Άγιο Φως" έρχεται με τιμές αρχηγού κράτους και στα μεσημεριανάδικα μιλάνε ακόμα για το "θαύμα του Πανάγιου Τάφου".
Και αν είχε κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα η θρησκοληψία θα την ανεχόμουν. Το θέμα όμως είναι ότι όλοι αυτοί οι θρησκόληπτοι μαλάκες είναι 10 φορές περισσότερο λαμόγια από μένα που δεν πιστεύω και από τους βορειοευρωπαίους που δεν πιστεύουν επίσης.
Καλύτερα πούστης παρά μαλάκας;Dude φυσικά και θα προτιμούσα να δώσω τον κώλο μου από το να τραβήξω μαλακία. Τη μαλακία την έχω κόψει μια και για πάντα.
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Έχω υποσχεθεί ότι θα κάνω τα πάντα για να αποφύγω το κωλογαμήσι. Αν όμως δεν μπορώ να βρω αλλιώς λεφτά για να γαμάω μέρα παρά μέρα θα αναγκαστώ να το κάνω. Δεν με πειράζει τόσο το να υποταχθώ σε κάποιον άλλο άντρα. Αρκεί να υποτάσσω για πάντα το ασθενές φύλο.
Chris ένας πραγματικός μπουρδελιάρης ΠΟΤΕ δεν λέει ψέματα στις γυναίκες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης αν έχει σχέση και γαμήσει στο μπουρδέλο το λέει ΑΜΕΣΩΣ στη γκόμενά του και δεν τον νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ αν χωρίσει.
Με το να δινεις τον κωλο σου σαν κοινή πουτάνα του χειρίστου είδους πέφτεις πιο χαμηλά και απο το ασθενές φύλο που νομίζεις ότι υποτάσεις .Έχω υποσχεθεί ότι θα κάνω τα πάντα για να αποφύγω το κωλογαμήσι. Αν όμως δεν μπορώ να βρω αλλιώς λεφτά για να γαμάω μέρα παρά μέρα θα αναγκαστώ να το κάνω. Δεν με πειράζει τόσο το να υποταχθώ σε κάποιον άλλο άντρα. Αρκεί να υποτάσσω για πάντα το ασθενές φύλο.
Βεβαια θα πρέπει να βρεις και κάποιον να σε γαμήσει
Αλήθεια θα σε γάμαγε καποιος απο όσους διαβάζουν το θέμα;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Chris ένας πραγματικός μπουρδελιάρης ΠΟΤΕ δεν λέει ψέματα στις γυναίκες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης αν έχει σχέση και γαμήσει στο μπουρδέλο το λέει ΑΜΕΣΩΣ στη γκόμενά του και δεν τον νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ αν χωρίσει.
Πίκεραγαπούλη,
σε περίπτωση γενικής επιστράτευσης,
ο "Νόμος" (...) σου αναστέλλει την ισχύ του, ή...;
Dude αν πιστεύεις ότι το να γαμιέται κάποιος είναι ξεφτίλα, τότε θεωρείς όλες τις γυναίκες ξεφτιλισμένες. Και όντως είναι όλες ξεφτιλισμένες, παραδέξου το όμως. Τουλάχιστον εγώ θα ξεφτιλιστώ αλλά θα συνεχίσω να τις γαμάω τις ξεφτιλισμένες. Αντίθετα, αυτές μόνο να γαμιούνται μπορούν γιατί δεν έχουν πούτσα όπως εγώ. Ακόμα και γαμημένος λοιπόν, εγώ και πάλι θα είμαι ο ΓΑΜΙΑΣ τους.
είμαστε ανώτεροι. Είμαστε αντρεςDude αν πιστεύεις ότι το να γαμιέται κάποιος είναι ξεφτίλα, τότε θεωρείς όλες τις γυναίκες ξεφτιλισμένες. Και όντως είναι όλες ξεφτιλισμένες, παραδέξου το όμως. Τουλάχιστον εγώ θα ξεφτιλιστώ αλλά θα συνεχίσω να τις γαμάω τις ξεφτιλισμένες. Αντίθετα, αυτές μόνο να γαμιούνται μπορούν γιατί δεν έχουν πούτσα όπως εγώ. Ακόμα και γαμημένος λοιπόν, εγώ και πάλι θα είμαι ο ΓΑΜΙΑΣ τους.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις