ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στην "εμπειρία". Ήταν μια συνηθισμένη στιχομυθία. Όταν με ρωτάνε πού πάω τους λέω την αλήθεια.
Αιδοιολειχία, κάνεις;
Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στην "εμπειρία". Ήταν μια συνηθισμένη στιχομυθία. Όταν με ρωτάνε πού πάω τους λέω την αλήθεια.
Αυτά που παίρνεις σε έχουν κάψει. Μάλλον πρέπει να ξαναπεράσεις από τον γιατρό να σου δώσει
άλλη συνταγή. Πρόσεχε Πικερ και να παίρνεις τα φάρμακα σου στις ώρες που πρέπει. Μην δώσεις ποτέ σε
κανέναν γιατί είναι κόκκινη γραμμή και μπορεί να πάθει μεγάλο κακό! Δε το γλυτώνεις το κατούρημα σου ρε πουστρόνι !
Θα μπορούσα βέβαια να πηγαίνω πού και πού για αλλαγή στη Φυλής αλλά, όπως έχω ξαναπεί, είμαι ΚΑΤΑ της περιστασιακής αλλαγής μπουρδελο-επιπέδου. Ακόμα και μία φορά να γαμήσεις στη Φυλής, η αναγκαστική επιστροφή στο Μετάξι μπορεί να σε ξενερώσει.
Καλά είναι παντού μύστες μου.αρκεί να φεύγουν Αφού τις γάμαμε.που λέει και ο Τσάρλι σινΡε μάστορα , επειδή απέχω χρόνια από τέτοια μαγαζιά
(αν θυμάμαι καλά μετάξι πρέπει να πήγα τελευταία φορά 2001 και φυλής 2004)
απέχουν τόσο πολύ πλέον ;
Γιατί τότε τα ίδια ήταν πάνω κάτω.
Ρε μάστορα , επειδή απέχω χρόνια από τέτοια μαγαζιά
(αν θυμάμαι καλά μετάξι πρέπει να πήγα τελευταία φορά 2001 και φυλής 2004)
απέχουν τόσο πολύ πλέον ;
Γιατί τότε τα ίδια ήταν πάνω κάτω.
Μάγκες , λέω να πάω στο Ισμήνης 2 που έχει το κάτω μωρό !
http://[URL unfurl="true"]www.isminis2.com/assets/girls/pictures/1/irina/05.jpg?c=1461801380[/img[/URL]]
50 ευρώ, αλλά τα αξίζει ! :headbang3:
[/quote]Εγώ προτιμώ την Χριστίνα Στο Κολωνού 53μεταξουργείο.δικέ μου.βέβαια Ο καθένας με τα γούστα του :hi:
Μάγκες , λέω να πάω στο Ισμήνης 2 που έχει το κάτω μωρό !
http://[URL unfurl="true"]www.isminis2.com/assets/girls/pictures/1/irina/05.jpg?c=1461801380[/img[/URL]]
50 ευρώ, αλλά τα αξίζει ! :headbang3:
[/quote]
ωραίος ο λαδάκης! βέβαια 50 ευρώ για ένα γαμήσι ρε κώστα ? ούτε λόγος ;D
θα βγάλω τον 2ο νόμο του παρακμιακου που θα λέει ότι γαμάμε με το πολύ 20 ευρώ! :wanker:
Να της κάνεις και πρόταση γάμου.Εγώ προτιμώ την Χριστίνα Στο Κολωνού 53μεταξουργείο.δικέ μου.βέβαια Ο καθένας με τα γούστα του
Να της κάνεις και πρόταση γάμου.
Ποιοι αρμόδιοι, μύστη;να του πω ότι τον ψάχνουν οι αρμόδιοι ή να περιμένουμε ?
Ποιοι αρμόδιοι, μύστη;