Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem αν η τουρίστρια κάνει μπαμ ότι ψάχνεται της την πέφτουμε. Κι εγώ έχω γαμήσει τουρίστρια από το Μοναστηράκι.

Τοτε υπαρχει τρυπα στο νομο του Πικερ! Κανονικα θα επρεπε να επιδιωκουμε να πηγαινουμε διακοπες οσο περισσοτερο γινεται για να γαμαμε περισσοτερες τουριστριες δωρεαν!

Περιμενα απο εσενα να μου πεις οτι γαμας καθε χρονο τουριστριες στα νησια.

Οχι οτι γαμησες μια στο Μοναστηρακι...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke δεν έχεις πιάσει το πνεύμα του νόμου. Ο νόμος του Picker δεν βλέπει καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα στο πληρωμένο και το απλήρωτο σεξ. Το θέμα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Γαμάς πουτάνες και ΑΝ σου τύχει κάποια φάση με γκόμενα την εκμεταλλεύεσαι. Δεν λες το παραμικρό ψέμα στις γυναίκες ακριβώς γιατί δεν σε νοιάζει να γαμάς γκόμενες. Σε νοιάζει ΝΑ ΓΑΜΑΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για το νόμο του Picker το να νιώθεις την ανάγκη να σου κάτσει γκόμενα "τζάμπα" προκαλεί δυστυχία. Ξεκόλλα και γάμα πουτάνες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν ειμαι πλουσιος φιλε! Εξοικονομω χρηματα πηδωντας τουριστριες το καλοκαιρι και μενουν να τα φαω στις πουτανες το χειμωνα!

Εχει σοβαρη τρυπα ο νομος.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να προσθέσουμε  Επίσης οτι τις κερατωνουμε όλες χωρίς καμία ενοχή.και κατά προτίμηση με την Χριστίνα Κολωνού  53 Μεταξουργείο πρωινή βαρδια :wanker:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με το νόμο του Picker χρειάζεσαι μόνο 150 ευρώ το μήνα για να μην εξαρτάσαι από τις γκόμενες και για να μην είσαι μαλάκας. Με το νόμο του Picker λες στις γκόμενες πάντα την αλήθεια γιατί δεν σε πειράζει καθόλου να μείνεις μόνος. Είσαι περήφανος κι αυτάρκης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να κάνουμε συνέχεια σεξ, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Εγώ διαφωνώ με αυτή τη λογική. Πιστεύω στη δύναμη της εγκράτειας και της σταθερής συχνότητας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολλές φορές επηρεάζομαι κι εγώ από διάφορους εδώ μέσα και αλλού και μεταβάλλω τη συχνότητα του νόμου προς το περισσότερο. Σύντομα όμως επιστρέφω στη βασική μου αντίληψη που είναι "σεξ μέρα παρά μέρα για πάντα". Έτσι θα γίνει και τώρα γιατί αυτό είναι το ιδανικό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω την οικονομική ευχέρεια να το κάνω πιο συχνά αλλά δεν θέλω. Προτιμώ να είμαι εγκρατής και να ακολουθώ μια σταθερή συχνότητα χωρίς αυξομειώσεις. Αυτό είναι και το πλεονέκτημα του μπουρδελιάρη, ότι μπορεί να έχει μια σταθερή συχνότητα χωρίς να εξαρτάται από κανέναν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καμία σημασία σε καμία.έχουμε  τις πόρνες μας που  Μας αγαπούν ειλικρινά  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν θέσεις σαν βασική προϋπόθεση τη σταθερή συχνότητα τι επιλογές έχεις;

Κάθε μέρα; Too much. Κάθε 3 μέρες; Too little. Μέρα παρά μέρα; Ιδανικό.  :rockon:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Έχω την οικονομική ευχέρεια να το κάνω πιο συχνά αλλά δεν θέλω. Προτιμώ να είμαι εγκρατής και να ακολουθώ μια σταθερή συχνότητα χωρίς αυξομειώσεις. Αυτό είναι και το πλεονέκτημα του μπουρδελιάρη, ότι μπορεί να έχει μια σταθερή συχνότητα χωρίς να εξαρτάται από κανέναν.
Αφού μπορείς να διαθέσεις και άλλα χρήματα γιατί δεν πας και Φυλής για αλλάγη; Είναι υποχρεωτικό το Μετάξι;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αφού μπορείς να διαθέσεις και άλλα χρήματα γιατί δεν πας και Φυλής για αλλάγη; Είναι υποχρεωτικό το Μετάξι;
Θα τον πονεσει ο κωλος του για να μπορεί να παει στην Φυλής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Mauros gatos δεν έχω 300 ευρώ το μήνα για σεξ. Σωστά dude, για να πάω στη Φυλής πρέπει να δώσω τον κώλο μου και δεν θέλω.

Επισκέπτης
Διεστραμμένος. Ἀλλὰ τὶ περιμένεις ἀπὸ βάζελο;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα μπορούσα βέβαια να πηγαίνω πού και πού για αλλαγή στη Φυλής αλλά, όπως έχω ξαναπεί, είμαι ΚΑΤΑ της περιστασιακής αλλαγής μπουρδελο-επιπέδου. Ακόμα και μία φορά να γαμήσεις στη Φυλής, η αναγκαστική επιστροφή στο Μετάξι μπορεί να σε ξενερώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom