Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ναι προκειμένου να μην υποτροπιάσει η νόσος σου και αυτοκτονήσεις , λέγε τις μαλακίες σου εδώ μέσα και πήγαινε στο μεταξουργείο να αυνανιστείς,
και όσο για τα υπόλοιπα ναυάγια ...κάντε παρέα στον πικερ καλό θα σας κάνει ...εξάλλου ο πάτος θέλει καλοπέραση και παρέα...

όσο για τους άλλους καλύτερα είναι να φάς 25 χυλόπιτες και να κάνεις 1 εξωφρενική συναινετική συμμετοχική γαμησάρα με μια καυλωμένη γυναίκα
παρά , μέρα παρά μέρα μαλακία σε πληρωμένο παθητικό σώμα ...
Είσαι λιγο εκνευρισμενος
Σίγουρα ειναι καλύτερα μια συμμετοχική γαμησαρα
Αλλα και οι 25 χυλοπιτες θα συμφωνήσεις ότι είναι λίγο βαριές για το στομαχι ενω παράλληλα και η συμμετοχική γαμησαρα μπορεί ν αργησει
Μέχρι τοτε καλό ειναι και το Μετάξι μερα παρα μερα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis γελάω με την κατάντια των πυρφόρων που το παίζουν γαμιάδες, όπως εσύ. Σου αφιερώνω και τα 4 γαμήσια της εβδομάδας.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μια χαρά συμμετοχική γαμησάρα κάνεις και με τις πουτάνες. Απλά δε μπορεί να την κάνει ο rigormortis.  :rolleyes: Αν ανοίξει λίγο το μυαλό του και δει ότι και οι πουτάνες είναι άνθρωποι που χύνουν με τον πελάτη, τότε ίσως έχει κάποια ελπίδα. Έχουν περάσει από το κρεβάτι μου γκόμενες που έκαναν σεξ πιο ξενέρωτο κι από τις χειρότερες φόλες του Μεταξουργείου. Από την άλλη με τις πουτάνες έχω κάνει κατά μέσο όρο πολύ καλύτερο σεξ από ό,τι με γκόμενες. Αυτό επειδή έχοντας γράψει περισσότερα χιλιόμετρα είναι πιο έμπειρες και ξέρουν πως να ικανοποιήσουν έναν άντρα αφενός και αφετέρου γιατί σαν αλλοδαπές έχουν λιγότερα ταμπού πάνω στο σεξ. Δε διαφωνώ ότι για να βρεις γαμησάρα με πουτάνα θέλει μπόλικο ψάξιμο. Είναι ΠΟΛΥ μικρότερο όμως από την οδύσσεια που πρέπει να τραβήξει κανείς για να του κάτσει ένα μέτριο, "τσάμπα" μουνί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Xilnik η "καυλωμένη γυναίκα" που λέει ο rigormortis είναι κάτι πολύ σχετικό και κατά τη γνώμη μου τελείως αδιάφορο. Εγώ είμαι κυνικός και ρεαλιστής, με ενδιαφέρει μόνο να μου ανοίγει μια γυναίκα τα πόδια της και να με αφήνει να τη γαμάω μέχρι να χύσω.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Zeljko ευχαριστώ για την παρέμβασή σου. Ο νομοθέτης δεν είναι κουφός, ακούει τον παλμό της κοινωνίας. Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, αποφασίζω να αυξήσω τη μέση συχνότητα σεξ στις 4 φορές την εβδομάδα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
4 φορές την εβδομάδα, 17-18 φορές το μήνα, 208-210 φορές το χρόνο. Σας φαίνεται ότι αυτή η συχνότητα έχει κάτι να ζηλέψει από τους ελεεινούς πυρφόρους-χυλοπιτάκιδες-σχεσάκηδες; Εγώ προσωπικά βάζω το σχέδιό μου σε δράση και δεσμεύομαι από φέτος να τελειώνω 208-210 φορές το χρόνο ΜΕ ΕΠΑΦΗ. Ελεεινοί χυλοπιτάκιδες οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες θα σας τσακίσουν!
για τα εξοδα εκανες υπολογισμο?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Στην περίοδο της 9-μηνης στρατιωτικής θητείας προτείνω εγκράτεια και πιστεύω πως είναι εφικτή. Προσωπικά στο στρατό έχω καταφέρει να μείνω αμαλάκιστος 35 μέρες και ξέρω κι άλλους που έχουν καταφέρει το ίδιο. Φυσικά στις εξόδους ή τις άδειες γαμάμε αβέρτα.
ρε ΠΙκερ στην Γκατζολια μπορει να σε παει εμπλοκη.και αν εχεις τιποτα ονειρωξεις πανω στις κουβερτες του Ε.Σ.? :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril κι εγώ τότε στα μαύρα χρόνια μου ήμουν δυστυχισμένος γιατί δεν είχα κάνει σχέση. Από τότε που άρχισα να γαμάω τακτικά πουτάνες μου κάθισαν και 6 γκόμενες "τζάμπα". Ευχαριστώ τον Θεό που έγινε αυτό για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο γιατί έτσι απομυθοποίησα τελείως το "τζάμπα" γαμήσι. Φυσικά εννοείται ότι τα καλύτερα γαμήσια μου τα έχω κάνει με πουτάνες. Και είμαι εδώ για να πω στα παιδιά που δεν έχουν κάνει "τζάμπα" γαμήσι ότι δεν χάνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Εφαρμόστε το νόμο του Picker και γράψτε στα αρχίδια σας τους μαλάκες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ωραία λοιπόν, πριν από λίγο γάμησα πάλι τη Γκαμπριέλα στο σπίτι της Κορίνας. Xilnik δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εγώ άλλωστε γενικά δεν κάνω τσάρκες όπως εσύ. Σέβομαι βέβαια τον κόπο σου και τον εκτιμώ. Αλλά χαλιέμαι και μόνο με την ιδέα ότι τις ενημερώσεις τις διαβάζουν σχεσάκηδες. Από τον σχεσάκια που μου γαμάει την πουτάνα περιμένω να μου προσφέρει τη γκόμενά του.
Swinger Πικερ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Και φυσικά εννοείται ότι για να προτείνω ένα συγκεκριμένο νόμο σημαίνει ότι πρώτος από όλους τον εφαρμόζω εγώ ο ίδιος. Πίστεψέ με, αν δεν μπορούσα εγώ ο ίδιος να εφαρμόσω το νόμο μου δεν θα τον έγραφα καν. Αυτή τη στιγμή, ας πούμε, ξεκινάω εντατικά γαμήσια 5 φορές την εβδομάδα προκειμένου να καλύψω αναδρομικά τη διαφορά από την αρχή του έτους, έτσι ώστε στο τέλος να μετράω 209 τελειωμένες επαφές για το 2016.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ο rigormortis πρέπει να καταλάβει ότι απλά οι πουτάνες δε τον γουστάρουν και να μην υποβαθμίζει το σεξ μαζί τους σε αυνανισμό, ενώ σε άλλους τα δίνουν ΟΛΑ, επειδή στον ίδιο πουλάνε για 5 λεπτά την ανοχή τους.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
θανατος στους μουνοδουλους γκομενοβοσκους καληνυχτακηδες σχεσακηδες πιρφοροαγαπουληδες ζουζουνακηδες χιλοπιτακηδες
θανατος στους ξεφτιλες που κανουν τον καραγκιοζη και τρωνε 50 χυλοπιτες για να ριξουν ενα ξινο ελλεεινιδογαμησι
θανατος στις ελλεεινιδες τα μπαζα με αυτοπεποιθηση που θρεφουν κωλο με κυταρριτιδα για να κατσουν στο θρονο τους και να μοιρασουν πονο και χυλοπιτα στους ακαταλληλους

τιμη και δοξα στα αβουλα πουτανακια των 20 ευρω και στους σκληροπυρηνικους πορνοχυστες που θελουν σαλοναρισμα ξεβρακωτης, πληρωμη μπλε εισιτηριου και απαξιωτικο γαμησι  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
θανατος στους μουνοδουλους γκομενοβοσκους καληνυχτακηδες σχεσακηδες πιρφοροαγαπουληδες ζουζουνακηδες χιλοπιτακηδες
θανατος στους ξεφτιλες που κανουν τον καραγκιοζη και τρωνε 50 χυλοπιτες για να ριξουν ενα ξινο ελλεεινιδογαμησι
θανατος στις ελλεεινιδες τα μπαζα με αυτοπεποιθηση που θρεφουν κωλο με κυταρριτιδα για να κατσουν στο θρονο τους και να μοιρασουν πονο και χυλοπιτα στους ακαταλληλους

τιμη και δοξα στα αβουλα πουτανακια των 20 ευρω και στους σκληροπυρηνικους πορνοχυστες που θελουν σαλοναρισμα ξεβρακωτης, πληρωμη μπλε εισιτηριου και απαξιωτικο γαμησι  :rockon:
μεταξι δε πας?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ακριβώς πουλί. Όσο για τις γκόμενες, το μήνυμά μου προς αυτές είναι ότι θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο. Δεν αρκεί να φτιάχνονται και να βάφονται, τώρα πρέπει να κάνουν και το πρώτο βήμα. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης με τα 4 γαμήσια που ρίχνει την εβδομάδα δεν έχει κουράγιο και όρεξη για "καμάκι". Είναι πλήρως καλυμμένος και θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο κορίτσια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο άντρας είναι "κυνηγός" στις χώρες και στις πόλεις που δεν υπάρχει φτηνή πορνεία. Σε μια πόλη σαν την Αθήνα που το γαμήσι κοστίζει 10 ευρώ οι γκόμενες κανονικά θα έπρεπε να φτύνουν αίμα για να μας "ρίξουν". Αλλά δυστυχώς υπάρχουν οι ελεεινοί πυρφόροι.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Ο άντρας είναι "κυνηγός" στις χώρες και στις πόλεις που δεν υπάρχει φτηνή πορνεία. Σε μια πόλη σαν την Αθήνα που το γαμήσι κοστίζει 10 ευρώ οι γκόμενες κανονικά θα έπρεπε να φτύνουν αίμα για να μας "ρίξουν". Αλλά δυστυχώς υπάρχουν οι ελεεινοί πυρφόροι.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο, αν και δεν το έχω κάνει, δεν θα είχα πρόβλημα με το swinging. Το θεωρώ πολύ καλύτερο από το να ξενοπηδάω στα κρυφά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το πρόβλημα βέβαια με το swinging είναι ότι πολλοί παρουσιάζουν κάποιες πουτάνες ως γκόμενες. Δηλαδή μπορεί να δώσεις τη γκόμενά σου και να πάρεις πουτάνα. Ανταλλαγή θα έκανα μόνο με γνωστό ζευγάρι που θα ήμουν σίγουρος ότι η γκόμενα δεν είναι πουτάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom