σ'αυτούς που πηγαίνουν ισως με την Χριστίνα κολωνου 53 Μεταξουργείο πρωινή βάρδια ισως.για τις αλλες δεν μπορώ να εγγυηθωΡε μαγκα ... αν γαμαει κανεις στο μεταξι οπως λες μερα παρα μερα ...
μιλαμε για 10λεπτα ανα δυο μερες.
Σε ποιον αρκει αυτο ;;;
Καποια φαση στα 27 μου , που ειχα μεινει κατι μηνες σε μια τρυπα στο κεντρο
και πηγαινα στη Φυλης με τα ποδια, πηγαινα 2 φορες την ημερα.
Και παλι λιγες μου επεφταν.
Οχι μια , μερα παρα μερα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zeljko ευχαριστώ για την παρέμβασή σου. Ο νομοθέτης δεν είναι κουφός, ακούει τον παλμό της κοινωνίας. Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, αποφασίζω να αυξήσω τη μέση συχνότητα σεξ στις 4 φορές την εβδομάδα.
4 φορές την εβδομάδα, 17-18 φορές το μήνα, 208-210 φορές το χρόνο. Σας φαίνεται ότι αυτή η συχνότητα έχει κάτι να ζηλέψει από τους ελεεινούς πυρφόρους-χυλοπιτάκιδες-σχεσάκηδες; Εγώ προσωπικά βάζω το σχέδιό μου σε δράση και δεσμεύομαι από φέτος να τελειώνω 208-210 φορές το χρόνο ΜΕ ΕΠΑΦΗ. Ελεεινοί χυλοπιτάκιδες οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες θα σας τσακίσουν!
Επίσης αποφάσισα να μην ξανακάνω την παραμικρή ενημέρωση για το ποιες πουτάνες γαμάω. Δεν γουστάρω να μοιράζομαι πληροφορίες με λαμόγια-σχεσάκηδες που θέλουν να γαμάνε και πουτάνες. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης δεν έχει την παραμικρή σχέση μαζί τους.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Πίκερ τύπε μου, ο λόγος σου είναι πάντα διαφωτιστικός και η φωνή σου θα έπρεπε να ηχεί παντού στο φόρουμ και στο ελληνικό διαδίκτυο. Αντιπροσωπεύεις το γνήσιο μπουρδελιάρη και τον καθαρόαιμο άντρα που στη φύση του είναι μόνο να γαμάει και να μη συνάπτει ποτέ σχέσεις, οι οποίες τον ευνουχίζουν, εκμηδενίζουν τον αντρισμό του και τον κάνουν μια ζωή θύμα στο "ασθενές φύλο". Οι μόνοι πολέμιοί σου είναι κάτι ελεεινοί σχεσάκηδες, πιρφόροι που φεύγουν πάντα άχυστοι από τα μπουρδέλα, που τα θεωρούν οίκους ανοχής, δηλαδή μέρη που εξαγοράζεις την ανοχή της εκδιδόμενης, ή που παρακαλάνε ΦΟΛΕΣ για να τις γαμήσουν επί πληρωμή σε ξενοδοχείο. Συνέχισε ακάθεκτος την ευγενή προπαγάνδα σου, πρώτε διδάξα τον πικερικό βίο, γνωστό και ως www.mgtow.com/]MGTOW[/url].
Ευχαριστώ Vril. Θα αναλύσω επίσης πόσο άκυρη είναι η παρομοίωση που κάνει ο Λαδάκης με τους πωλητές:
Οι πωλητές παρακαλάνε τον πελάτη, ΟΧΙ ο πελάτης τους πωλητές. Τον παρακαλάνε γιατί του δίνουν κάτι με αντάλλαγμα τα λεφτά. Κατά τον ίδιο τρόπο, ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ θα έπρεπε να σε παρακαλάνε μαλάκα Λαδάκη και όχι εσύ εκείνες. Εσύ μαλάκα Λαδάκη παρακαλάς μια γκόμενα να σου κάτσει για να την πληρώνεις κιόλας από πάνω. Είσαι δηλαδή ΚΑΙ ικέτης ΚΑΙ πελάτης. Άρα είναι τελείως άκυρη η παρομοίωσή σου. Τρως 100 ντροπιαστικές χυλόπιτες για να σου κάτσει 1 που θα την πληρώνεις!
Οι πωλητές παρακαλάνε τον πελάτη, ΟΧΙ ο πελάτης τους πωλητές. Τον παρακαλάνε γιατί του δίνουν κάτι με αντάλλαγμα τα λεφτά. Κατά τον ίδιο τρόπο, ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ θα έπρεπε να σε παρακαλάνε μαλάκα Λαδάκη και όχι εσύ εκείνες. Εσύ μαλάκα Λαδάκη παρακαλάς μια γκόμενα να σου κάτσει για να την πληρώνεις κιόλας από πάνω. Είσαι δηλαδή ΚΑΙ ικέτης ΚΑΙ πελάτης. Άρα είναι τελείως άκυρη η παρομοίωσή σου. Τρως 100 ντροπιαστικές χυλόπιτες για να σου κάτσει 1 που θα την πληρώνεις!
Ο ανανεωμένος νόμος του Picker προβλέπει σεξ με σταθερή συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα. Προτείνω ο νόμος να ισχύει μόνο για ενήλικες. Μέχρι τα 18 το παιδί μπορεί να χαίρεται τη μαλακία του και να πυρφορίζει με τις συμμαθήτριές του. Μετά τα 18 η μαλακία κομμένη.
Στην περίοδο της 9-μηνης στρατιωτικής θητείας προτείνω εγκράτεια και πιστεύω πως είναι εφικτή. Προσωπικά στο στρατό έχω καταφέρει να μείνω αμαλάκιστος 35 μέρες και ξέρω κι άλλους που έχουν καταφέρει το ίδιο. Φυσικά στις εξόδους ή τις άδειες γαμάμε αβέρτα.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ο ανανεωμένος νόμος του Picker προβλέπει σεξ με σταθερή συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα. Προτείνω ο νόμος να ισχύει μόνο για ενήλικες. Μέχρι τα 18 το παιδί μπορεί να χαίρεται τη μαλακία του και να πυρφορίζει με τις συμμαθήτριές του. Μετά τα 18 η μαλακία κομμένη.
Συνημμένα
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Σου έκανε αύξηση το αφεντικό τύπε? :o4 φορές την εβδομάδα, 17-18 φορές το μήνα, 208-210 φορές το χρόνο. Σας φαίνεται ότι αυτή η συχνότητα έχει κάτι να ζηλέψει από τους ελεεινούς πυρφόρους-χυλοπιτάκιδες-σχεσάκηδες; Εγώ προσωπικά βάζω το σχέδιό μου σε δράση και δεσμεύομαι από φέτος να τελειώνω 208-210 φορές το χρόνο ΜΕ ΕΠΑΦΗ. Ελεεινοί χυλοπιτάκιδες οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες θα σας τσακίσουν!
Καλύτερα να τα τρως στις πουτάνες, παρά στα ψυχοφάρμακα... [/size]
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.897
- Πόντοι
- 13.165
Επιτέλους αντιλαμβάνεσαι ότι ο νόμος δεν μπορεί να παραμένει στάσιμος,αλλα πρέπει στις μικρές λεπτομέρειες του ν ανανεώνεται ώστε να προσαρμόζεται στο πνεύμα της εποχήςΟ ανανεωμένος νόμος του Picker...
Ο βασικός πυρήνας του νόμου εννοείται ότι παραμένει σταθερός
Αξιος συμπαραστάτης ο vril,πραγματικά πολυ εύστοχες οι παρατηρήσεις του
Μοναδικη ένσταση η απόφαση να μην ενημερώνεις για τις συνευρέσεις στο θρεντ
Οι καταθέσεις στο μεταξι και οι γνωστοποιήσεις τους ειναι μαχαίρι στην καρδιά του Λαδακη-Δωράκι,rigomoti και λοιπούς πολεμίους του νομου
Ωραία λοιπόν, πριν από λίγο γάμησα πάλι τη Γκαμπριέλα στο σπίτι της Κορίνας. Xilnik δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εγώ άλλωστε γενικά δεν κάνω τσάρκες όπως εσύ. Σέβομαι βέβαια τον κόπο σου και τον εκτιμώ. Αλλά χαλιέμαι και μόνο με την ιδέα ότι τις ενημερώσεις τις διαβάζουν σχεσάκηδες. Από τον σχεσάκια που μου γαμάει την πουτάνα περιμένω να μου προσφέρει τη γκόμενά του.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ωραία λοιπόν, πριν από λίγο γάμησα πάλι τη Γκαμπριέλα στο σπίτι της Κορίνας. Xilnik δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εγώ άλλωστε γενικά δεν κάνω τσάρκες όπως εσύ. Σέβομαι βέβαια τον κόπο σου και τον εκτιμώ. Αλλά χαλιέμαι και μόνο με την ιδέα ότι τις ενημερώσεις τις διαβάζουν σχεσάκηδες. Από τον σχεσάκια που μου γαμάει την πουτάνα περιμένω να μου προσφέρει τη γκόμενά του.
Αχταρμάς α λα κρεμ...
Και φυσικά εννοείται ότι για να προτείνω ένα συγκεκριμένο νόμο σημαίνει ότι πρώτος από όλους τον εφαρμόζω εγώ ο ίδιος. Πίστεψέ με, αν δεν μπορούσα εγώ ο ίδιος να εφαρμόσω το νόμο μου δεν θα τον έγραφα καν. Αυτή τη στιγμή, ας πούμε, ξεκινάω εντατικά γαμήσια 5 φορές την εβδομάδα προκειμένου να καλύψω αναδρομικά τη διαφορά από την αρχή του έτους, έτσι ώστε στο τέλος να μετράω 209 τελειωμένες επαφές για το 2016.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
Και φυσικά εννοείται ότι για να προτείνω ένα συγκεκριμένο νόμο σημαίνει ότι πρώτος από όλους τον εφαρμόζω εγώ ο ίδιος. Πίστεψέ με, αν δεν μπορούσα εγώ ο ίδιος να εφαρμόσω το νόμο μου δεν θα τον έγραφα καν. Αυτή τη στιγμή, ας πούμε, ξεκινάω εντατικά γαμήσια 5 φορές την εβδομάδα προκειμένου να καλύψω αναδρομικά τη διαφορά από την αρχή του έτους, έτσι ώστε στο τέλος να μετράω 209 τελειωμένες επαφές για το 2016.
Η αρρώστια σε όλο της το μεγαλείο
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ναι προκειμένου να μην υποτροπιάσει η νόσος σου και αυτοκτονήσεις , λέγε τις μαλακίες σου εδώ μέσα και πήγαινε στο μεταξουργείο να αυνανιστείς,
και όσο για τα υπόλοιπα ναυάγια ...κάντε παρέα στον πικερ καλό θα σας κάνει ...εξάλλου ο πάτος θέλει καλοπέραση και παρέα...
όσο για τους άλλους καλύτερα είναι να φάς 25 χυλόπιτες και να κάνεις 1 εξωφρενική συναινετική συμμετοχική γαμησάρα με μια καυλωμένη γυναίκα
παρά , μέρα παρά μέρα μαλακία σε πληρωμένο παθητικό σώμα ...
εκτός και αν μιλάμε για καυλωμένους 16χρονους που θέλουν απλά να τρίψουν το πεοεντέριο τους κάπου αντί να λερώσουν το βρακί τους ...
και όσο για τα υπόλοιπα ναυάγια ...κάντε παρέα στον πικερ καλό θα σας κάνει ...εξάλλου ο πάτος θέλει καλοπέραση και παρέα...
όσο για τους άλλους καλύτερα είναι να φάς 25 χυλόπιτες και να κάνεις 1 εξωφρενική συναινετική συμμετοχική γαμησάρα με μια καυλωμένη γυναίκα
παρά , μέρα παρά μέρα μαλακία σε πληρωμένο παθητικό σώμα ...
εκτός και αν μιλάμε για καυλωμένους 16χρονους που θέλουν απλά να τρίψουν το πεοεντέριο τους κάπου αντί να λερώσουν το βρακί τους ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις