life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
<δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο>
ταδε εφη, μαστερ_21![]()
Ουτε με μπρατσακια??
<δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο>
ταδε εφη, μαστερ_21![]()
Ούτε εγώ είμαι ποδολάγνος αλλά μου αρέσει καμιά φορά να τις χύνω ανάμεσα στα δάχτυλα, έτσι για το αστείο της υπόθεσης, αλλά και γιατί ξέρω ότι δεν θα τα καθαρίσουν καλά.![]()
Ούτε εγώ είμαι ποδολάγνος αλλά μου αρέσει καμιά φορά να τις χύνω ανάμεσα στα δάχτυλα, έτσι για το αστείο της υπόθεσης, αλλά και γιατί ξέρω ότι δεν θα τα καθαρίσουν καλά.![]()
ρε ουστ ρε αποβλακωμενε απο εδω σου λεμε.Η κοπέλα είναι από χωριό. Σιγά-σιγά μαθαίνει... ;)
ρε ουστ ρε αποβλακωμενε απο εδω σου λεμε.
Γελοιο υποκειμενο που σου δινουν σημασια...
![]()
![]()
![]()
![]()
ουστ ρε βρωμιαρη, ανεραστε,κομπλεξα που εχεις και λογοΜόλις τώρα είδα ότι αυτός ο αρχιμαλάκας είναι χρυσαυγίτης. Έτσι εξηγείται γιατί τον πείραξε τόσο πολύ που του βρίζουμε τις Ελλεηνίδες και εξυψώνουμε τις αλλοδαπές πόρνες.
Τύπε πρόσεχε γιατί η ψωλή μου από το πολύ Μετάξι έχει γίνει Πακιστανική.![]()
καλό ?![]()
Πικερ ,αν είχες αρκετά λεφτα ,θα γάμαγες κάθε μέρα ;
Εγώ χτές πέρασα τρεις φορές .
Μία στην Φ 54 και δύο σε Φωκ 19 .Αυτή σε Φωκ 19 είχε πολύ καλή συνεργασία.
Το παράκανα !![]()
Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεις ρε τυπε; Σε καυλωνει η ιδέα ότι μια γυναίκα δε μπορεί να αρνηθεί και υποχρεωτικά πρέπει να πάει με όλους; Πρέπει να έχεις φάει χοντρή νιλα από γυναίκα στη ζωή σου τυπε και σου βγαίνει πολύ άσχημα αυτό.Πόσο συγκινούμαι όταν βλέπω μία πόρνη να γαμιέται με ένα δύσμοιρο αράπη ή Πακιστανό, να μην αρνείται πραγματικά σε κανέναν. Να δίνει το μουνάκι της παντού. :'(
Και μετά από τον αδερφό αράπη ή Πακιστανό να τις γαμάω εγώ. Τι συγκινητικό που είναι να μην έχει δικαίωμα η γυναίκα να αρνείται σε κανέναν. Σκέτη καύλα είναι.
Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεις ρε τυπε; Σε καυλωνει η ιδέα ότι μια γυναίκα δε μπορεί να αρνηθεί και υποχρεωτικά πρέπει να πάει με όλους; Πρέπει να έχεις φάει χοντρή νιλα από γυναίκα στη ζωή σου τυπε και σου βγαίνει πολύ άσχημα αυτό.
παντως εγω οταν ειναι να πω σε δωματιο και δω πακισανο να βγαινει ξενερωνω..Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεις ρε τυπε; Σε καυλωνει η ιδέα ότι μια γυναίκα δε μπορεί να αρνηθεί και υποχρεωτικά πρέπει να πάει με όλους; Πρέπει να έχεις φάει χοντρή νιλα από γυναίκα στη ζωή σου τυπε και σου βγαίνει πολύ άσχημα αυτό.
παντως εγω οταν ειναι να πω σε δωματιο και δω πακισανο να βγαινειξενερωνωτην κάνω με ελαφρά..
εισαι αρρωστος...Όχι, ίσως θα γάμαγα με την ίδια συχνότητα σε πιο ακριβά μπουρδέλα. Γαμάω μέρα παρά μέρα, 15-16 φορές το μήνα - δεν μου χρειάζεται πιο συχνά.
Επίσης, το θέμα δεν είναι πόσες φορές καταθέτεις αλλά το πόσες φορές εκσπερματώνεις. Δηλαδή κάποιοι εδώ λένε ότι κάνουν 3 καταθέσεις την ίδια ημέρα αλλά στην ουσία εκσπερματώνουν 1 φορά. Αυτό δεν μετράει για 3 γαμήσια αλλά για 1.
Picker![]()
Θέλω να εκφράσω τη συγκίνηση και συμπάθειά μου για όλες τις πόρνες του Μεταξουργείου των 10 ευρώ. Η συγκίνηση είναι απερίγραπτη κάθε φορά που τις σκέπτομαι. :'(
Πόσο συγκινούμαι όταν βλέπω μία πόρνη να γαμιέται με ένα δύσμοιρο αράπη ή Πακιστανό, να μην αρνείται πραγματικά σε κανέναν. Να δίνει το μουνάκι της παντού. :'(
Και μετά από τον αδερφό αράπη ή Πακιστανό να τις γαμάω εγώ. Τι συγκινητικό που είναι να μην έχει δικαίωμα η γυναίκα να αρνείται σε κανέναν. Σκέτη καύλα είναι. :'(
Το παρακάτω τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους μοναχικούς Έλληνες, αράπηδες και Πακιστανούς συναγωνιστές και στις ηρωικές πόρνες του Μεταξουργείου.