Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ούτε εγώ είμαι ποδολάγνος αλλά μου αρέσει καμιά φορά να τις χύνω ανάμεσα στα δάχτυλα, έτσι για το αστείο της υπόθεσης, αλλά και γιατί ξέρω ότι δεν θα τα καθαρίσουν καλά. :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.557
Πόντοι
12.756
Ούτε εγώ είμαι ποδολάγνος αλλά μου αρέσει καμιά φορά να τις χύνω ανάμεσα στα δάχτυλα, έτσι για το αστείο της υπόθεσης, αλλά και γιατί ξέρω ότι δεν θα τα καθαρίσουν καλά. :2funny:

:rockon: :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
:2funny:

Επισκέπτης
ρε ουστ ρε αποβλακωμενε απο εδω σου λεμε.
Γελοιο υποκειμενο που σου δινουν σημασια...
:thefinge: :blowup: :thefinge: :thefinge:

Μόλις τώρα είδα ότι αυτός ο αρχιμαλάκας είναι χρυσαυγίτης. Έτσι εξηγείται γιατί τον πείραξε τόσο πολύ που του βρίζουμε τις Ελλεηνίδες και εξυψώνουμε τις αλλοδαπές πόρνες.

Τύπε πρόσεχε γιατί η ψωλή μου από το πολύ Μετάξι έχει γίνει Πακιστανική.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Μόλις τώρα είδα ότι αυτός ο αρχιμαλάκας είναι χρυσαυγίτης. Έτσι εξηγείται γιατί τον πείραξε τόσο πολύ που του βρίζουμε τις Ελλεηνίδες και εξυψώνουμε τις αλλοδαπές πόρνες.

Τύπε πρόσεχε γιατί η ψωλή μου από το πολύ Μετάξι έχει γίνει Πακιστανική.  :sunglasses:
ουστ ρε βρωμιαρη, ανεραστε,κομπλεξα που εχεις και λογο :s&m_1:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
Πικερ ,αν είχες αρκετά λεφτα ,θα γάμαγες κάθε μέρα ;

Εγώ χτές πέρασα τρεις φορές .

Μία στην Φ 54 και δύο σε Φωκ 19 .Αυτή σε Φωκ 19 είχε πολύ καλή συνεργασία.

Το παράκανα !  :2funny: 

Επισκέπτης
Πικερ ,αν είχες αρκετά λεφτα ,θα γάμαγες κάθε μέρα ;

Εγώ χτές πέρασα τρεις φορές .

Μία στην Φ 54 και δύο σε Φωκ 19 .Αυτή σε Φωκ 19 είχε πολύ καλή συνεργασία.

Το παράκανα !  :2funny:  

Όχι, ίσως θα γάμαγα με την ίδια συχνότητα σε πιο ακριβά μπουρδέλα. Γαμάω μέρα παρά μέρα, 15-16 φορές το μήνα - δεν μου χρειάζεται πιο συχνά.

Επίσης, το θέμα δεν είναι πόσες φορές καταθέτεις αλλά το πόσες φορές εκσπερματώνεις. Δηλαδή κάποιοι εδώ λένε ότι κάνουν 3 καταθέσεις την ίδια ημέρα αλλά στην ουσία εκσπερματώνουν 1 φορά. Αυτό δεν μετράει για 3 γαμήσια αλλά για 1.

Picker  :sunglasses:

Επισκέπτης
Θέλω να εκφράσω τη συγκίνηση και συμπάθειά μου για όλες τις πόρνες του Μεταξουργείου των 10 ευρώ. Η συγκίνηση είναι απερίγραπτη κάθε φορά που τις σκέπτομαι.  :'(

Πόσο συγκινούμαι όταν βλέπω μία πόρνη να γαμιέται με ένα δύσμοιρο αράπη ή Πακιστανό, να μην αρνείται πραγματικά σε κανέναν. Να δίνει το μουνάκι της παντού.  :'(

Και μετά από τον αδερφό αράπη ή Πακιστανό να τις γαμάω εγώ. Τι συγκινητικό που είναι να μην έχει δικαίωμα η γυναίκα να αρνείται σε κανέναν. Σκέτη καύλα είναι.  :'(

Το παρακάτω τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους μοναχικούς Έλληνες, αράπηδες και Πακιστανούς συναγωνιστές και στις ηρωικές πόρνες του Μεταξουργείου.  :rockon:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πόσο συγκινούμαι όταν βλέπω μία πόρνη να γαμιέται με ένα δύσμοιρο αράπη ή Πακιστανό, να μην αρνείται πραγματικά σε κανέναν. Να δίνει το μουνάκι της παντού.  :'(

Και μετά από τον αδερφό αράπη ή Πακιστανό να τις γαμάω εγώ. Τι συγκινητικό που είναι να μην έχει δικαίωμα η γυναίκα να αρνείται σε κανέναν. Σκέτη καύλα είναι.
Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεις ρε τυπε; Σε καυλωνει η ιδέα ότι μια γυναίκα δε μπορεί να αρνηθεί και υποχρεωτικά πρέπει να πάει με όλους; Πρέπει να έχεις φάει χοντρή νιλα από γυναίκα στη ζωή σου τυπε και σου βγαίνει πολύ άσχημα αυτό.

Επισκέπτης
Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεις ρε τυπε; Σε καυλωνει η ιδέα ότι μια γυναίκα δε μπορεί να αρνηθεί και υποχρεωτικά πρέπει να πάει με όλους; Πρέπει να έχεις φάει χοντρή νιλα από γυναίκα στη ζωή σου τυπε και σου βγαίνει πολύ άσχημα αυτό.

Καύλα.  :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παντως εγω οταν ειναι να πω σε δωματιο και δω πακισανο να βγαινει ξενερωνω..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχει τυχει να εχω πληρωσει απο πριν..

ε τι να πεις εκει τωρα..

Επισκέπτης
Όχι, ίσως θα γάμαγα με την ίδια συχνότητα σε πιο ακριβά μπουρδέλα. Γαμάω μέρα παρά μέρα, 15-16 φορές το μήνα - δεν μου χρειάζεται πιο συχνά.

Επίσης, το θέμα δεν είναι πόσες φορές καταθέτεις αλλά το πόσες φορές εκσπερματώνεις. Δηλαδή κάποιοι εδώ λένε ότι κάνουν 3 καταθέσεις την ίδια ημέρα αλλά στην ουσία εκσπερματώνουν 1 φορά. Αυτό δεν μετράει για 3 γαμήσια αλλά για 1.

Picker  :sunglasses:
εισαι αρρωστος...

Συνημμένα

• per.jpg
    per.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 22

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Θέλω να εκφράσω τη συγκίνηση και συμπάθειά μου για όλες τις πόρνες του Μεταξουργείου των 10 ευρώ. Η συγκίνηση είναι απερίγραπτη κάθε φορά που τις σκέπτομαι.  :'(

Και μετά από τον αδερφό αράπη ή Πακιστανό να τις γαμάω εγώ. Τι συγκινητικό που είναι να μην έχει δικαίωμα η γυναίκα να αρνείται σε κανέναν. Σκέτη καύλα είναι.  :'(

Το παρακάτω τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους μοναχικούς Έλληνες, αράπηδες και Πακιστανούς συναγωνιστές και στις ηρωικές πόρνες του Μεταξουργείου.  :rockon:

:jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom