stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σε τι διαφωνεις τυπερε δεν γαμιεσαι να ασπρισεις αρχιμαλακα λεω εγω.
αντε σουργελο καλοκαιριατικα![]()
σε τι διαφωνεις τυπερε δεν γαμιεσαι να ασπρισεις αρχιμαλακα λεω εγω.
ρε δεν γαμιεσαι να ασπρισεις αρχιμαλακα λεω εγω.
με ολα ρε τυπε...σε τι διαφωνεις τυπε
με ολα ρε τυπε...
βγαινει ο καθε κομπλεξικος τρολομαλακας βγαζει τα απωθημενα του και εμεις για να κανουμε την πλακα μας τον στελνουμε ενα βημα πιο κοντα στο δαφνι![]()
σε ποιον νομιζεις οτι αρεσεις ρε τυπε;;;Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.![]()
σε ποιον νομιζεις οτι αρεσεις ρε τυπε;;;
σε αυτον που μολις κλεισει το πισι θα λεει ρε τον μαλακα που βρηκα και θα γελαει με την παρτη σου;;;
ασε ρε τυπε...
ελπιζω μονο εσυ να κανεις την πλακα σου και οχι οι αλλοι με το προβλημα σου..
ρε αντε στο διαολο παραπληγικε που θα μου την πεις κιολας... αχρηστε.Οk, τράβα τώρα τη μαλακία της ημέρας.;)
ρε αντε στο διαολο παραπληγικε που θα μου την πεις κιολας... αχρηστε.
Ενα σαιτ γελαει με την παρτη σου και εχεις και μουτρα να πουλας πνευμα μικροτσουτσουνε που μονο οι πουτανες δεν κοροιδευουν το σπορακι σου και τις εχεις κανει θεες... βλαμενε τραβα να γλειψεις χυσια απο πακια ρε μογκολε μια που ειναι ο μονος τροπος να γευτεις μουνι
ρε ουστ απο δω μαλακοσβουρη![]()
Τράβα τη φίλε, θα ηρεμήσεις.
σε μια τετοια περιπτωση διαμαχης..ειρηνη υμιν τυποι![]()
![]()
σε μια τετοια περιπτωση διαμαχης..
παντα καποιος απο τους 2 εχει αδικο, ο λογος που η διαμάχη δεν τελειωνει, ειναι επειδη αυτος που έχει αδικο επιμενει οτι εχει δικιο..
το αδικο με το δικαιο ομως ειναι σχετικα..
ναι περιεργο πως καιρο τωρα τα εχει πεντακαθαρα.. παλια στης αρχες οταν δεν ειχε ιδεα, ειχαν μια αισθηση ξινυλας και υδρωτιλας, ξενερωνα γιατι δεν μπορουσα να ασχοληθω με τετοια μυρωδια..Εσύ μικρέ τσέκαρες το πεντικιούρ της Σιμόνας? Μου υποσχέθηκε ότι από δω και πέρα θα δίνει πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα πατουσάκια της.![]()
ναι περιεργο πως καιρο τωρα τα εχει πεντακαθαρα.. παλια στης αρχες οταν δεν ειχε ιδεα, ειχαν μια αισθηση ξινυλας και υδρωτιλας, ξενερωνα γιατι δεν μπορουσα να ασχοληθω με τετοια μυρωδια..
παλια στης αρχες οταν δεν ειχε ιδεα, ειχαν μια αισθηση ξινυλας και υδρωτιλας
συνέβη κάτι τέτοιο,άφησες τις πατούσες της και μετά μπόρεσες να την![]()
εμένα θα μου έπεφτε για τις υπόληπες 30 μέρες πάντως...
αι στα διάλα αιδίασα![]()
Ο σωστοs ο μπουρδελιαρηs δεν πτοειται![]()
Μαλλον στα ραντεβου θα πηγαινειs χωριs.......εξοπλισμοδεν είμαι πατουσολάγνος...
αλλά εαν τα πόδια της γυναίκας (από πατουσάκια μέχρι την γάμπα) δεν είναι στην εντέλεια πάπαλα το θηρίο
δεν ξέρω γιατί...![]()