Επισκέπτης
558 σελιδες αναλυοντας τις θεωριες του Picker
558 σελιδες αναλυοντας τις θεωριες του Picker
ξερω ποιος εισαι
H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ερμηνεια του νομου
Ο Πίκερ δεν γράφει, γιατί γλείφει τις πληγές του.
Κρεμες και ζελεδες και άλλες τέτοιες μαλακιες σε μασατζιδικα δεν εχω δει
Εχεις πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση, πρέπει να βελτιωθείς .
Μείωσε το Μετάξι, είναι κακή η ποιότητα εκεί .
Εδώ τον τάπωσες τον Πικεράκο !
Ο Πικερ είναι χαμηλόμισθος.
Όμως και εγώ όταν ήμουν φοιτητής , δεν είχα χρήματα,
αλλά πάντως μάζεψα ένα ποσόν και επισκέφτηκα
κρυφό μασατζίδικο, που η πουτάνα μου έκανε πολύ
καλό γαμήσι !
Η ποιότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή !
Το Μετάξι δεν έχει καλή ποιότητα , και είναι λύση ανάγκης .
Εκτός ορισμένων εξαιρέσεων.
Πιστευω οτι η χαμηλη του αυτοπεποιθηση ξεκιναει απο το επαγγελαματικο του τελμα. Οταν ο αντρας βγαζει λεφτα αισθανεται δυνατος. Περπαταει στο δρομο και νιωθει οτι ειναι καποιος. Βλεπει τον κοσμο με αλλο ματι, τις γυναικες ιδιαιτερα! Το μελλον του ειναι ολοφωτεινο!
Αυτη την αυτοπεποιθηση τη βλεπουν οι γυναικες και ανταποκρινονται. Τον φλερταρουν. Ο Πικερ ειναι μια κινουμενη μαυριλα.
Μεταξουργειο δεν έχω πατησει ποτε τυπε δεν ξέρω γιατι ... ουτε για βολτα δεν έχω πάει :S απλα να πω θα κανω μια μπουρδελοτσρακα και θα φυγω ισως επειδη ξέρω οτι δεν προκειται ποτε να μπω αρα δεν έχει κανενα νοημα να πλησιάσω. Τι να πάω να κανω εκει? με το χρονομετρο στέκονται. Η άλλη διαβασα την αλλη φορα ειχε πει σε κάποιον "εδω ειναι για 7 λεπτά τέλος" χαχα ελεος. Σιγα μη βάλω χρονοδιακοπτη στο καυλι μου μωρη μαλακω αι γαμησου.
Και λεφτά να μην ειχα να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα να σκάσω ενα 50αρικο σε ενα μασατζιδικο μια φορά το μήνα παρα να πάω 5 φορές ξεχωριστα μεταξουργειο και τις 3 να μη τελειωσω καν με το χρονομετρο πανω απο το κεφάλι μου να με αγχώσουν να μου πέσει να χαλάσω και τη διαθεση μου. αντε γεια
Δε θελω να τον στεναχωρησω αλλα να τον προειδοποιησω σαν το φαντασμα των Χριστουγεννων. Αλλα και οποιον μας διαβαζει και βρισκεται σε παρομοια δυσμενη θεση.Νταξ, είναι καλό παιδί,να μην τον στεναχωρούμε.
Αυτό που προσπαθώ να του πω, είναι ότι και με λίγα λεφτά
μπορεις να απολαύσεις ποιότητα.
Σαν φοιτητης, χωρίς λεφτά, έμπαινα στις 12 το βράδι
τζάμπα σε σινεμά και έβλεπα το μισό έργο.
Και σε θεατρικά έργα , το δεύτερο μισό της βραδινής
παράστασης .
Εψαχνα για την υψηλή ποιότητα, δεν μπορούσα να αρκεστώ
στην χαμηλή ποιότητα , παρότι ήμουν άφραγκος.
Εσυ ησουν φοιτητης στο Πολυτεχνειο με λαμπρο επαγγελματικο μελλον! Αυτο σε εβαζε σε ενα αλλο επιπεδο ψυχολογικα.
Ναι φιλε μου εχεις αδικο.Σε εμενα πρσοπικα μου συμβενει πολυ συχνα στο μεταξι να καθομαι και τεταρτο και 20 λεπτο.Δεν ειναι κατι ακατορθτο.φιλε σε οποιο μπουρδελο και να πας στο μεταξουργειο πανω απο 10λεπτα αποκλειεται να σε αφησουν να κάτσεις ... βεβαια εντάξει αμα ειμαι πολυ καυλωμένος τελειωνω και στο 10λεπτο δεν έχω θεμα αλλα δεν ειναι κατασταση αυτη. Στη Φυλης μπορει αμα πετυχεις κανα καλο να μεινεις και 15 και 20λεπτα έχω κατσει στο μεταξουργειο αυτο δεν προκειται να συμβει ποτε εχω αδικο?