You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Κρίμα, είδα κίνηση και είπα μπας και μπήκε ο κωλοδακτυλιασμένος πικερ.... που τέτοια τύχη.....
Μέχρι στιγμής μόνο οι κωλοδαχτυλιάρηδες, γλειφοποδαροπατουσάκηδες, δημοπρατοκωλαράκηδες, οποαδοί του.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο πικερ μας διαβαζει προσεξτε μην τον εξαγριωσετε και φωναξει το φιλο τ τον σακη
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
ο πικερ μας διαβαζει προσεξτε μην τον εξαγριωσετε και φωναξει το φιλο τ τον σακη
Θα πάρει φόρα ο Σάκης και θα ορμήξει πάλι με τον κώλο προτεταμένο;
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
θες να εχουμε ντραβαλα με το ξαδερφακι του τον ασφαλιτη παλι/?
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.531
- Πόντοι
- 566
Θα πάρει φόρα ο Σάκης και θα ορμήξει πάλι με τον κώλο προτεταμένο;
Τον έδινε τον κώλο του για 5.000 ευρώ.... μετά έκανε έκπτωση 99% για να μη μείνει αγάμητος.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
θες να εχουμε ντραβαλα με το ξαδερφακι του τον ασφαλιτη παλι/?
Καλή πουστάρα κι αυτός.
Τον τσιμπουκώνανε οι σνώτεροι του, κι αυτός ξεσπούσε πηδώντας τον Πίκη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον έδινε τον κώλο του για 5.000 ευρώ.... μετά έκανε έκπτωση 99% για να μη μείνει αγάμητος.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Λοιπον και παλι συμφωνω αγιε,εγω ειμαι υπερ ολων των προτιμησεων που εχει ο καθενας.Μαζί με τις επιμέρους παραγράφους, για γλειφοποδαροπατούσα, εφαρμογή κωλοδάκτυλου ως βοηθητικού στύσης, και δημοπρασίας του κώλου του, ή άνευ;
Το να γλειφει ποδια σιγα και ο θειτσος το κανει ειναι ποδολαγνοι.
Τωρα το δαχτυλο για να εχει στυση το κανουν αυτοι που εχουν προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας και βοηθανε μ αυτον τον τροπο να εχουν καβλα και σε γιατρο για προστατη να πας θα φας δαχτυλίδα.
Στο μονο που διαφωνω ειναι η δημοπρασια κωλου.
Αυτα ομως δεν εχουν σχεση με τον νομο.
Ο νομος λεει απαξιωση ολων των εξω γυναικων και μονο μπουρδελα ανα δευτερη μερα και σαυτο ειδικα συμφωνω απολυτα.
Αγιε σε καλυψα η θα με βαζεις να τρεχω να ψαχνω απο το 2010?
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ειναι η ανωτερη τιμη της πορνοωρας του προμοτορα.Με το 100 νομίζω καλούμε την πυροσβεστική, μπορεί και ασθενοφόρο...αλλά έχω μια υπόνοια ότι καλούμε κοντά call-girls μπας και δώσουμε κάνα πεταχτο φιλάκι..
Πανω απο 100 δεν εχει
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Λοιπον και παλι συμφωνω αγιε,εγω ειμαι υπερ ολων των προτιμησεων που εχει ο καθενας.
Το να γλειφει ποδια σιγα και ο θειτσος το κανει ειναι ποδολαγνοι.
Τωρα το δαχτυλο για να εχει στυση το κανουν αυτοι που εχουν προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας και βοηθανε μ αυτον τον τροπο να εχουν καβλα και σε γιατρο για προστατη να πας θα φας δαχτυλίδα.
Στο μονο που διαφωνω ειναι η δημοπρασια κωλου.
Αυτα ομως δεν εχουν σχεση με τον νομο.
Ο νομος λεει απαξιωση ολων των εξω γυναικων και μονο μπουρδελα ανα δευτερη μερα και σαυτο ειδικα συμφωνω απολυτα.
Αγιε σε καλυψα η θα με βαζεις να τρεχω να ψαχνω απο το 2010?
Μην προσπαθείτε να εξομοιώσετε την ιατρική εξέταση προστάτη, και ενδεχομένως την θεραπεία, που θα γίνει μια στο τόσο και για μικρό χρονικό διάστημα, με μια πάγια πρακτική αναζήτησης ηδονής.
Κατά τα άλλα, λυπάμαι βέβαια που ενστερνίζεστε τα παθητικά ποδαροπατουσογλειψήματα και κωλοδάχτυλα που δηλώνουν υποταγή, σας αναγνωρίζω όμως πως είχατε το θάρρος να απαντήσετε, και ότι σε πλήρη αντίθεση με τον νομοθέτη, παραδεχτήκατε αντρίκια πως είστε οπισθοπροωθούμενος.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ειπα εγω οτι ειμαι οπισθοπροωθουμενος?Μην προσπαθείτε να εξομοιώσετε την ιατρική εξέταση προστάτη, και ενδεχομένως την θεραπεία, που θα γίνει μια στο τόσο και για μικρό χρονικό διάστημα, με μια πάγια πρακτική αναζήτησης ηδονής.
Κατά τα άλλα, λυπάμαι βέβαια που ενστερνίζεστε τα παθητικά ποδαροπατουσογλειψήματα και κωλοδάχτυλα που δηλώνουν υποταγή, σας αναγνωρίζω όμως πως είχατε το θάρρος να απαντήσετε, και ότι σε πλήρη αντίθεση με τον νομοθέτη, παραδεχτήκατε αντρίκια πως είστε οπισθοπροωθούμενος.
Εγω ειπα διαφωνω στο πουλημα της κωλοτρυπιδας.
Σονυ και καλα να θελετε να με κανετε πισωγλεντη εσεις τα τσιρακια η μαλλον οποιος θα παει κοντρα.
Εγω πηδαω μουνακια στα τσαρδια και δεν με νοιαζει τι λετε εδω μεσα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Ειπα εγω οτι ειμαι οπισθοπροωθουμενος?
Εγω ειπα διαφωνω στο πουλημα της κωλοτρυπιδας.
Σονυ και καλα να θελετε να με κανετε πισωγλεντη εσεις τα τσιρακια η μαλλον οποιος θα παει κοντρα.
Εγω πηδαω μουνακια στα τσαρδια και δεν με νοιαζει τι λετε εδω μεσα.
Η άρνηση ξεπουλήματος του κώλου σας, ανγνωρίζω πως σας τιμά.
Εκεί όμως που τα μπουρδουκλώσατε, ήταν στο θέμα του κωλοδάχτυλου, όπου εξομοιώσατε μια αναγκαστική ιατρική θεραπεία, με την καθόλου αναγκαστική και παθητικο-υποτακτική πρακτική κωλοδαχτυλιάσματος για ηδονιστικούς σκοπούς, με αποτέσμα να αφήνεται πολλά "πισωγλέντικα" μπόσικα με την ερμηνεία σας .
Δςν γνωρίζω βέβαια, αν το ανωτέρο το κάνατε εκ παραδρομής, ή επί τούτου. Συνεπώς μέχρι να το αποσαφηνήσετε ενδεχομένως να δεχτείτε επιθέσεις και από άλλους.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Εγω προσωπικα ουτε τη μεθοδο του δαχτυλου δεν εχω υποστεί αν αυτο θες να μαθεις αλλα δεν το κατακρινω για οποιον το εφαρμοζει οπως δεν κατακρινω και τα στραπον οπως και αυτους που τους αρεσει το κρεας.Η άρνηση ξεπουλήματος του κώλου σας, ανγνωρίζω πως σας τιμά.
Εκεί όμως που τα μπουρδουκλώσατε, ήταν στο θέμα του κωλοδάχτυλου, όπου εξομοιώσατε μια αναγκαστική ιατρική θεραπεία, με την καθόλου αναγκαστική και παθητικο-υποτακτική πρακτική κωλοδαχτυλιάσματος για ηδονιστικούς σκοπούς, με αποτέσμα να αφήνεται πολλά "πισωγλέντικα" μπόσικα με την ερμηνεία σας .
Δςν γνωρίζω βέβαια, αν το ανωτέρο το κάνατε εκ παραδρομής, ή επί τούτου. Συνεπώς μέχρι να το αποσαφηνήσετε ενδεχομένως να δεχτείτε επιθέσεις και από άλλους.
Εσεις αγιε είσαστε κατα αυτων των ανθρωπων? Τους θεωρειται ανωμαλους η παραφυσιν?θα ηθελα την αποψη σας?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Εγω προσωπικα ουτε τη μεθοδο του δαχτυλου δεν εχω υποστεί αν αυτο θες να μαθεις αλλα δεν το κατακρινω για οποιον το εφαρμοζει οπως δεν κατακρινω και τα στραπον οπως και αυτους που τους αρεσει το κρεας.
Εσεις αγιε είσαστε κατα αυτων των ανθρωπων? Τους θεωρειται ανωμαλους η παραφυσιν?θα ηθελα την αποψη σας?
Δεν τους κατακρίνω.
Απλά τους λυπάμαι που έχουν το δυσχερές πρόβλημα να θέλουν να είναι κάτι άλλο, από αυτό που γεννήθηκαν.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.531
- Πόντοι
- 566
Έχω πάλι μια πνευματική αφύπνιση. Πιστεύω ότι ένα τόσο ηθικό άτομο σαν εμένα δεν μπορεί να αγνοεί το Θεό. Έχω υπάρξει άθεος για πολλά χρόνια αλλά όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τείνω να πιστέψω στο Θεό. Χωρίς αυτό βέβαια να με κάνει θρήσκο.
Σε ποιο μοναστήρι κρύβεται ο τρύπιος πικέρ;
Τελευταία τροποποίηση:
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 5.975
O Picker δεν κρύβεται πουθενά... Εκφράζει την άποψη του στη σελίδα του στο facebook:
"3 φορές την εβδομάδα είναι αρκετό, 4 φορές την εβδομάδα όμως είναι πλήρες. Με 4 φορές την εβδομάδα βλέπεις τις γκόμενες γύρω σου και τις γράφεις στα αρχίδια σου πραγματικά!"
"3 φορές την εβδομάδα είναι αρκετό, 4 φορές την εβδομάδα όμως είναι πλήρες. Με 4 φορές την εβδομάδα βλέπεις τις γκόμενες γύρω σου και τις γράφεις στα αρχίδια σου πραγματικά!"
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Αν ο αντρας φαει δαχτυλο ειναι κατι αλλο απο αυτο που γεννηθηκε?Δεν τους κατακρίνω.
Απλά τους λυπάμαι που έχουν το δυσχερές πρόβλημα να θέλουν να είναι κάτι άλλο, από αυτό που γεννήθηκαν.
Στο γιατρο που παει να του εξετασει τον προστατη γινεται πουστης?
Δεν ισχυουν αυτα.
Πουστης ειναι αυτος που του αρεσουν οι αντρες και πηγαινει ερωτικα μονο μ αυτους.
Εδω αν καποιος παει με αντρα αλλα και γυναικα μιξ δεν τον λες πουστη αλλα μπαι.
Για να ειναι καποιος γκει θελει συγκεκριμενα κριτηρια,να πηγαινει και να του αρεσουν μονο αντρες.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μεγαλος ιδεολογος ο πικερ.
Μακαρι να εφαρμοζαν καποιοι τον νομο του.
Μακαρι να εφαρμοζαν καποιοι τον νομο του.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις