Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χαίρω πολύ,το'χουμε πει πολλές φορές εδώ ότι στα 20 οι γκόμενες πάνε με ότι τους καυλώσει.Όμως δυστυχώς δεν είναι όλες 20,ούτε μένουν για πάντα 20.Με τον Αλβανό ή τον άφραγκο μπορεί να ξεσκιστούνε σ'αυτές τις ηλικίες,αλλά όταν κατα τα 25+ αρχίζουν και ψάχνουν γαμπρό και πατέρα για τα παιδιά τους,το πρώτο που τις νοιάζει είναι η οικονομική σου κατάσταση.

Αν είσαι 20αρης και δεν γαμάς εν έτει 2020,με όλα αυτά τα καυλάκια που ψάχνονται κιόλας,ναι θέλεις ξύλο.Αλλά σε ηλικίες 30-35-40 που δεν παίζει πρόσβαση σε 20αρες και κρίνεσαι/απορρίπτεσαι μόνο απ'το πόσα βγάζεις (εκτός αν γαμάς μόνο χωρισμένες ή σάπιες 40-50) η κατάσταση είναι δύσκολη.

ακριβως οπως τα λες ειναι. Επιπλεον παιζει τεραστιο κοκ μπλοκ απο γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας, δλδ τις 30+, με πρωτες τις μαναδες των κοριτσιων, προς τους ωριμους αντρες. Δηλαδη εισαι 35 και σε γουσυαρει η εικοσαρα; Οι μεγαλυτερες γυναικες θα κανουν ο, τι μπορουν για να σου κανουν χαλαστρα, θα σε πουν ανωμαλο... Οι δε μαναδες προτιμουν να παρτουζωνεται με τρεις αλβανους της ηλικιας της - οπως θα ηθελε και η ιδια παρα να κανει σχεση με εναν μεγαλο. Γενικα το μουνι στην Ελλαδα βρισκεται υπο κηδεμονια και επιτηρηση. Δεν υπαρχει γυναικεια χειραφετηση. Σας εχω πει και για τους φυλακες στου Φιλοπαππου που κανουν πλατες σε αραπηδες να γαμανε πιτσιρικες πανω στ' αρχαια και διωχνουν τους ματακηδες μη τυχον και δε γαμησει καλα ο αραπης. Αυτοι ειναι οι συγχρονοι γονεις και η συγχρονη Ελλαδα. Ολες τις εχουν ξεπαρθενιασει οι ξενοι μουνι-κωλο απο τα 13.

Σαντμαν και Πικερ πρεπει να ανακηρυχθουν προφητες και ευεργετες της αληθειας. Ο ενας εσταυρωμενος, ο αλλος αναστηθης εις τον αληθινο κοσμο, τον κοσμο της καθημερινης πορνειας. Καψτε το ματριξ των ανθρωπινων σχεσεων και της επικρατουσας ηθικης.

Διδαχθειτε - απορριψτε - αγγαλιαστε

Επισκέπτης
η σοβαροτητα επαψε οταν εβγαλε νομοθεσια που εξυπηρετει την μια πλευρα

και το αλλο

εκανε νομιμη με νομοθεσια την ρουφιανια αλλα αρτεμη ματσα με 4ψηφιο αριθμο

εχουν αρχισει μερικοι μερικοι να κανουν εκβιασμους σε νεαρα ατομα  κυριως σε καφετεριες φωτογραφιζοντας τους και λεγοντας τους οτι αμμα τους δουν να καπνιζουν στις καφετεριες θα δειξουν την φωτογραφια τους στς αστυνομικες αρχες

και δεν ειναι λιγοι οι ρουφιανοι αυτοι

η σοβαροτητα δεν υφισταται μεχρι να αποκατασταθει η νομιμοτητα και τιμωρηθουν  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ  μαζι με τους εκολαπτομενους αρτεμιδες ματσιδες των κινητων

αυτα γινονται σε μαρουσι πευκη λυκοβρυση και ηρακλειο 

πηγαινε μια βολτα απο εκει
α ρε παντρεμενα λαμογια, δε θα βγει και για σας αριθμος;

Επισκέπτης
Δασκαλε αν τυχον κλεισουν οι οικοι λογω ιου, τι θα κανουμε για να διατηρησουμε μια υγιη συχνοτητα εκτονωσεως; Επιτρεπεται η μαλακια για λογους ανωτερας βιας;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Δασκαλε αν τυχον κλεισουν οι οικοι λογω ιου, τι θα κανουμε για να διατηρησουμε μια υγιη συχνοτητα εκτονωσεως; Επιτρεπεται η μαλακια για λογους ανωτερας βιας;
πολυ καλη ερωτηση
αλλα ο πικερ εχει να δωσει σημεια ζωης απο 29/2/2020
ουτε τον νομο του δεν ποσταρει εδω και 10 μερες οπως εκανε πριν σαν ρολοι/κουκος καθε μια ωρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχουμε καμμια ανακοινωση για την σταση του πικερ σε περιπτωση που εχουμε κλειστα μπουρδελα κανα μηνα?
θα δεχθεί την μαλακια για λογους ανωτερας βιας αντι να μιλησει σε κανενα γκομενακι?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
ο πικερ εδωσε σημεια ζωης

γραφει (αυτη την μαλακια κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα βεβαιως και με ολο τον σεβασμο):"Έχουμε πόλεμο! Δεν θα μας κόψουν το σεξ! Όλη μέρα τσάρκες στην περιοχή για αναζήτηση γνωστών μας κορασίδων! Οι μπουρδελιάρηδες θα νικήσουν!!"

αλλα σημασια εχει οτι ζει και το παλευει  :thumbsup:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.014
Πόντοι
12.756

γραφει (αυτη την μαλακια κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα βεβαιως και με ολο τον σεβασμο):"Έχουμε πόλεμο! Δεν θα μας κόψουν το σεξ! Όλη μέρα τσάρκες στην περιοχή για αναζήτηση γνωστών μας κορασίδων! Οι μπουρδελιάρηδες θα νικήσουν!!"

υπαρχει ενα θεμα ομως..τωρα που θα ειναι κλειστοι οι οικοι τι θα γινει με την συχνοτητα του σεξ; :-

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
υπαρχει ενα θεμα ομως..τωρα που θα ειναι κλειστοι οι οικοι τι θα γινει με την συχνοτητα του σεξ; :-
και οχι μονο αυτο
αλλα τωρα τα λομογια θα κοψουν μεν τις τανες αλλα θα συνεχισουν να γαμανε τις γκομενες τους
ο πικερ θα μεινει πολυ πισω στο αγωνα του για να τους φτασει

και φυσικα οι βδομαδες που και καλα θα κρατησει ολο αυτο δεν ισχυει με την καμια
απλα για να μην σκασουμε κατω απο τα μπαλκονια μας το ειπαν αυτο
2-3 μηνες θα παει στη καλυτερη
:boobies:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.014
Πόντοι
12.756
και οχι μονο αυτο
αλλα τωρα τα λομογια θα κοψουν μεν τις τανες αλλα θα συνεχισουν να γαμανε τις γκομενες τους
ο πικερ θα μεινει πολυ πισω στο αγωνα του για να τους φτασει

και φυσικα οι βδομαδες που και καλα θα κρατησει ολο αυτο δεν ισχυει με την καμια
απλα για να μην σκασουμε κατω απο τα μπαλκονια μας το ειπαν αυτο
2-3 μηνες θα παει στη καλυτερη
:boobies:
πρεπει να μαθουμε τα σχεδια του πικερ...πως σκποπευει να κινηθει για να μη χασει την συχνοτητα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256
πρεπει να μαθουμε τα σχεδια του πικερ...πως σκποπευει να κινηθει για να μη χασει την συχνοτητα...

Θα κανει εθελοντικο κωλοδακτυλιασμα κατοικον μεχρι τελικης πτωσεως...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Θα κανει εθελοντικο κωλοδακτυλιασμα κατοικον μεχρι τελικης πτωσεως...
δεν μετραει ακομα και αν τ παιζει και χυσει 
το λαμογιο θα γαμαει το φρεσκο μουνι της γκομενας του και θα γραφει συνεχεια το κοντερ

ο νομος του πικερ πεθανε απο κορονοιο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.014
Πόντοι
12.756
δεν μετραει ακομα και αν τ παιζει και χυσει 
το λαμογιο θα γαμαει το φρεσκο μουνι της γκομενας του και θα γραφει συνεχεια το κοντερ

:-

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566

Ο νόμος του πικέρ εχει πεθάνει εδώ και καιρό τύπε!

Ο αρχηγός τους εξαφανίστηκε εδώ και μήνες μην αντέχοντας το ξεμπρόστιασμα μας και τις αποκαλύψεις για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις τους.

Επισκέπτης

μιλησε σαν αληθινος ηρωας!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο νόμος του πικέρ εχει πεθάνει εδώ και καιρό τύπε!

Ο αρχηγός τους εξαφανίστηκε εδώ και μήνες μην αντέχοντας το ξεμπρόστιασμα μας και τις αποκαλύψεις για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις τους.

Ποτέ μου δεν εντάχθηκα σε καμία κοινωνική ομάδα. Ήμουν ανεπιθύμητος στο σχολείο, στην σχολή,
στον στρατό, στην δουλειά, στις ομάδες μπάσκετ που έπαιζα, στην θεατρική ομάδα που
συμμετείχα, στις φιλίες μου και στις σχέσεις μου.
Είχα πάντα ένα ταλέντο κι ένα... προσόν. Να διώχνω τους πάντες από δίπλα μου. Να τους αναγκάζω
να με μισήσουν. Να με βγάλουν από την ζωή τους. Δεν είχα το θάρρος να φύγω. Τους ανάγκαζα να
φύγουν εκείνοι. Δεν άφησα ποτέ κανέναν να με αγαπήσει. Είχα πάντα σε λουκέτο την καρδιά μου
και τρόμαζα από την πιθανότητα να με αγαπήσει κάποιος. Να με πλησιάσει. Είχα βολευτεί στην
κατάσταση της απόρριψης. Ίσως έτσι κρατούσα σε ασφάλεια τον εαυτό μου. Έτσι νόμιζα.
Μέχρι που ήρθες εσύ. Και μου έδωσες απλόχερα την πιο αγνή και καθαρή αγάπη που έχω νιώσει
στην ζωή μου. Μια αγάπη που ακόμα κι αν ζούσαμε και άλλες ζωές, δεν θα την ξαναέβρισκα ποτέ.
Με αποδέχτηκες όπως ήμουν. Με τα λάθη μου, τα ελαττώματά μου, τα άγχη μου, τις παραξενιές
μου και τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου. Δεν προσπάθησες να με αλλάξεις. Δεν με απέρριψες.
Έγινες το άλλο μου μισό. Έγινες η ίδια η ζωή μου. Με επανέφερες στη ζωή.
Έστειλε ο Θεός έναν άγγελο στη ζωή μου. Και εγώ σε έδιωξα. Τρόμαξα. Τρόμαξα όταν είδα πόσο
πολύ με αγάπησες. Όταν είδα πόσο πολύ με ερωτεύτηκες. Δεν πίστευα ότι το αξίζω. Έκανα το παν
να σε απομακρύνω και το κατάφερα.
Ήμουν μια ζωή κλεισμένος σε ένα σκοτεινό υπόγειο. Μου άνοιγαν μια μικρή χαραμάδα φωτός και
φρόντιζα να την κλείνω αμέσως για να μην χάνω το αγαπημένο μου σκοτάδι. Την οικεία θλίψη μου.
Το γνώριμο περιβάλλον της μίζερης και καταθλιπτικής πραγματικότητας μου.
Και ήρθες εσύ. Και όχι μόνο άνοιξες μια χαραμάδα, άλλα την πόρτα διάπλατα. Και μπήκε τόσο πολύ
φως, από την όμορφη ψυχούλα σου και την αγνή σου αγάπη. Και με τρόμαξε. Κατατρόμαξα.
Δεν είχα μάθει σε τόσο φως. Και έπρεπε να κρυφτώ. Να πάω κάπου σκοτεινά. Να ξανακλείσω την
πόρτα για να μη συνηθίσω στο φως και καταλάβω ότι μου αρέσει. Για να μην συνηδειτοποιήσω ότι
τόσα χρόνια ζούσα κατά λάθος στο σκοτάδι. Ότι τόσα χρόνια δεν ζούσα...
Και σε απομάκρυνα με τη συμπεριφορά μου. Σου έκλεισα την πόρτα και ξαναβυθίστηκα στο τόσο
γνώριμο και οικείο σκοτάδι μου.
Και τώρα κλαίω. Περιφέρομαι στο άδειο σπίτι μας σαν το κουφάρι και αγγίζω τα πράγματα σου που
είναι εκεί αφημένα όπως την τελευταία φορά που ήμαστε μαζί. Χαιδεύω και φιλάω τα ρούχα σου.
Αγγίζω την πλευρά του κρεβατιού στο οποίο δεν τολμάω πια να κοιμηθώ. Δεν πλησιάζω το σαλόνι
και τον καναπέ που σε είχα στην αγκαλιά μου να κοιμάσαι και να χαζεύω ώρες ατέλειωτες το ήρεμο
και πανέμορφο προσωπάκι σου που κοιμόταν γαλήνια στην αγκαλιά μου, χαιδεύοντας τα μαλλάκια
σου. Μου λείπει το γαργάλημα στη μύτη που έφερναν τα μαλλάκια σου. Μου λείπει η αγκαλίτσα
σου που καμια φορά ήταν τόσο σφιχτή που δεν μπορούσα να ανασάνω. Μου λείπει η νύστα σου
που με νευρίαζε γιατί σε ήθελα ξύπνια δίπλα μου για να μην χάνω ώρες από εσένα.

τι μιλας εσυ ρε Γιωργο Ζερβουδη?Υπερπυρφορε μεγιστε.Πηγαινε να κανεις βιβλιο τη θλιβερη ξεφτιλα σου και μη μιλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom