The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Με αναβε η Μαλβινα Καραλη.
Πάλι καλά να λες, που δεν σε ανάβει ο Εμμανουήλ, με τα γούστα που έχεις.
Με αναβε η Μαλβινα Καραλη.
+ 1 .Με αναβε η Μαλβινα Καραλη.
Κατσε να γαργαλησω τις μασχαλες μου.Πάλι καλά να λες, που δεν σε ανάβει ο Εμμανουήλ, με τα γούστα που έχεις.
Θυμασαι που καταβρεξε το Θεμο στο πλατο;
μονο μια καυλιαρα σαν τη Μαλβινα μπορει να κανει τετοια !Θυμασαι που καταβρεξε το Θεμο στο πλατο;
Τζους μωρή καλιάρντω γκούγκου.
που να αβέλει με σικ το πούλμαν της χαράς και να σε τζάσει στο ρουνάδικο για ρεβί
Εκδηλωθήκατε όλες οι πικερίστριες βλέπω.
Κατσε να γαργαλησω τις μασχαλες μου.
εγω δεν ειμαι πικεριστρια ειμαι εξωθεσμικος συμπαθης φιλος του κινηματος
Τζάσε τα κινήματα και άβελε τα κουνήματα μωρή καλιάρντω.
προυσσαλιο δικε μου??
Μην γίνεσαι ψεύτης. Τέτοια δυνατά ταξίδια, δεν τα κάνει κανένα χόρτο. Στείλε π.μ. τι παίρνεις και ζεις ζωντανά τα σενάρια που φτιάχνει ο εγκέφαλός σου. Τι εικονική πραγματικότητα κι αηδίες
Μαλακιες-ξεπατικοτουρες
Ξέρεις, ένας τύπος που τον έλεγαν Αίσωπο, έγραψε εδώ και 2.500 χρόνια μια ιστορία. Μια αλεπού λιγουρευόταν κάποια σταφύλια. Ήταν όμως ψηλά κρεμασμένα και δεν τα έφτανε, όσο κι αν προσπάθησε. Τους έριξε μια περιφρονητική ματιά και, φεύγοντας, είπε. Αυτά είναι αγουρίδες. Οποιαδήποτε ομοιότητα με τη σημερινή κατάσταση, είναι τυχαία
τι όμορφα που το έθεσες, για κάποιο λόγο μου έφτιαξε τη μέρα η περιγραφή
γιατι θες να αγορασεις?
γιατι θες να αγορασεις?
μιλαει αυτος που ισχυριζεται οτι παει με πουτανες και δεν εχει ουτε μια κριτικη η ενα σχολιο εστω βρε αδερφε
δικε μου για σεναρια εικονικης πραγματικοτητας ειπες κατι
Ο υποφαινόμενος δεν πηγαίνει σε μπουρδέλα, ψωνίζει από το δρόμο. Τα δέκα λεπτά δεν μου φτάνουν. Κάποιες φέρνω στο σπίτι, κάποιες στα ξενοδοχεία. Αν λοιπόν ψάξεις στις Πουτανόπιατσες και στις Ασιάτισσες, θα δεις εκεί κριτικές, όπως και δύο ερωτικές ιστορίες. Καλύτερα να καπνίζεις, παρά να μιλάς