You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Προσέχουμε τα κοκκινισμέναΟύτε άμα κάνω επιμήκυνση οστών και γίνω 1.80??
(χα χα χα, γελάσαμε - ΜΠΡΡΡΡΡ)
Αγαπητέ μου ,δεν επιθυμώ να τον ρίξω στο κρεβάτι.(Οκ, ας το πιστέψουμε) Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα τα πράγματα.(Σωστά, σ' αυτό συμφωνώ) Μου σπάει αρκετά τα νεύρα κι αν τον ρίξω στο κρεβάτι (ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ;) ,θα νιώσω ότι έχει κατακτηθεί κι ότι έχω κυριαρχήσει ,(ΣΏΠΑ ΡΕ!)επομένως θα εξαφανιστεί το ενδιαφέρον της κόντρας και θα γίνει απλά ένα κομμάτι της συλλογής μου.(Δώρα, η Ανδοφάγος)
Δεύτερον , βαριέμαι να εξηγώ στις αρχές ότι δε είχα καμία πρόθεση να τον στείλω στον άλλο κόσμο (ναι, σιγά, φοβηθήκαμε) κι ότι έφυγε στην υπερπροσπάθεια να με ικανοποιήσει. (από που έφυγε ο άνθρωπος, εδώ μέσα είναι κάθε μέρα - Δώρα ΤΑ ΜΑΣΑΣ!)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.163
- Πόντοι
- 3.656
Έχετε αφήσει αναπάντητες αρκετές ερωτήσεις μου , αγαπητέ. Περιμένω ακόμα την ανάλυση σας για τον αγοραίο έρωτα στο κέντρο της Αθήνας ,για την εργασία μου. Συντομεύετε , πρέπει να παραδώσω τέλος του μηνός
Σας απάντησα αγαπητή ότι πρώτα περιμένω τις δικές σας απαντήσεις. Έχετε ισχυριστεί ΑΡΧΙΚΑ ότι η ταρίφα σας είναι 70€, έχουμε κάνει ολόκληρη συζήτηση επί του θέματος στις πίσω σελίδες. Ξεκαθαρίστε. Είστε περιστασιακή εκδιδόμενη με την ως άνω ταρίφα; αν ναι, τι υπηρεσίες προσφέρετε, αναλύστε το συνολικό πρόγραμμα, την ώρα κλπ. Και θα σας απαντήσω συγκλονιστικά, αν κρίνω ότι με καλύψατε. όσο συνεχίζεται η αποφυγή, θα αποφεύγω κι εγώ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.163
- Πόντοι
- 3.656
[size=15pt] The Saint! + Dora86 = LOVE[/size]
Αφιερωμένο στα δύο πιτσουνάκια του νήματος!
Όποιος αγαπάει, ΠΟΝΆΕΙ!!!
Εμπνευσμένη η ανάρτηση του enallaktikos!
πραγματικά πιστεύεις ότι ο άντρας που έγραψε την κριτική βασισμένη στο κοράκι του Πόε, θα κοιτάξει αυτήν; γρήγορα στον οφθαλμίατρο
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Γιάννη, άντε ξανα μανα...
Είναι γυναίκα.
Είναι αντικειμενικά πολυ ωραία γυναίκα.
Οι φωτό είναι αληθινες.
Έχει υψηλή παιδεία και είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Παραπάνω απ΄όσο πρέπει, υπερευαισθητη, θα έλεγα.
Δεν είναι επαγγελματίας.
Αυτά.
Είναι γυναίκα.
Οι φωτό είναι αληθινες.
Έχει υψηλή παιδεία και είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Παραπάνω απ΄όσο πρέπει, υπερευαισθητη, θα έλεγα.
Δεν είναι επαγγελματίας.
Αυτά.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.163
- Πόντοι
- 3.656
Γιάννη, άντε ξανα μανα...
Είναι γυναίκα.
Οι φωτό είναι αληθινες.
Δεν είναι επαγγελματίας.
Αυτά.
Όταν τα επιβεβαιώσει η ίδια, θα τα δεχτώ. Αντικειμενικό στην ομορφιά δεν υπάρχει. Υψηλή παιδεία ΕΙΧΕ ο άντρας που έγραφε στην αρχή και ήξερε από Αικίντο μέχρι Νίτσε, κι από τις μάγισσες της νύχτας μέχρι τον Γιούνγκ, καμία γυναίκα δεν έχει τέτοια ευρύτητα γνώσεων. Δεν θα μπέρδευε το δε με το δεν και δεν θα έγραφε δύο συνεχόμενες φορές το υποβόσκω, κι ας το είχα επισημάνει. Η ίδια μοστραρίστηκε σαν επαγγελματίας και μάλιστα με τιμολόγιο 70€, το οποίο μετά διέγραψε. Δεν θυμάμαι αν σε ρώτησα, την έχει συναντήσει και τα γράφεις όλα αυτά;
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.163
- Πόντοι
- 3.656
Λευκή πετσέτα, τέλος, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΩ ΆΛΛΟ
γιατί; αν έγραψα ανακρίβειες, διόρθωσέ με. Η λευκή πετσέτα δεν είναι παραγωγική
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
οχι τέλος.γιατί; αν έγραψα ανακρίβειες, διόρθωσέ με. Η λευκή πετσέτα δεν είναι παραγωγική
παρε ένα τραγουδάκι μου έχει κολλήσει τον τελευταιο καιρο και το ακούω συνεχεια
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
γιατί; αν έγραψα ανακρίβειες, διόρθωσέ με. Η λευκή πετσέτα δεν είναι παραγωγική
λοιπον θα σου πω κατι στο διαλλειμα μεταξυ δευτερης και τριτης φορας και ενω μου προσεφερε τσιγαρο η δωρα αρχισε να μου κανει κριτικη για το σπουδαιο εργο του τζειμς τζους οδυσσες , εγω τοτε της απαντησα οτι δεν το εχω διαβασει καθως ειναι ογκωδες και εδειξε να δυσανασχετει
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αγιε που σαι ψαμοσκελου μου??
αβελεις κουραβελτα γιδοτεκνοσυντήρητη ?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
αγιε που σαι ψαμοσκελου μου??
Καλώς την κουρβελτοπουριαμένη μπαλοκουάκα.
Επισκέπτης
Εχει κανει τετοια λογοκλοπη ο σαλτιμπαγκος;πραγματικά πιστεύεις ότι ο άντρας που έγραψε την κριτική βασισμένη στο κοράκι του Πόε, θα κοιτάξει αυτήν; γρήγορα στον οφθαλμίατρο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.163
- Πόντοι
- 3.656
λοιπον θα σου πω κατι στο διαλλειμα μεταξυ δευτερης και τριτης φορας και ενω μου προσεφερε τσιγαρο η δωρα αρχισε να μου κανει κριτικη για το σπουδαιο εργο του τζειμς τζους οδυσσες , εγω τοτε της απαντησα οτι δεν το εχω διαβασει καθως ειναι ογκωδες και εδειξε να δυσανασχετει
θέλω να με βοηθήσεις να επικοινωνήσω με τον προμηθευτή σου. Μην είσαι μοναχοφαγάς, θέλω κι εγώ από αυτό που σου δίνει, να κάνω κι εγώ ταξίδια σαν τα δικά σου
Συνημμένα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.163
- Πόντοι
- 3.656
Εχει κανει τετοια λογοκλοπη ο σαλτιμπαγκος;
Δεν έχει κάνει λογοκλοπή. Αριστούργημα έγραψε, το οποίο φυσικά οφειλόταν στην έμπνευση που του έδωσε μια πολύ υψηλόβαθμη Ιέρεια της Αφροδίτης. Διάβασέ την, για να καταλάβεις τι πάει να πει πραγματική Ιέρεια, κι όχι τρίχες
...The Raven by The Saint!
Μια φορά, τα μεσάνυχτα τα σκοτεινά, αδύναμος και αποκαμωμένος, καθώς συλλογιζόμουν πάνω στα φθαρμένα σεντόνια ενός ξενοδοχείου ημιδιαμονής, έγειρα το κεφάλι, ίσα που μ' έπαιρνε ο ύπνος• τότε έξαφνα, έρχεται ένας ανάλαφρος σιγανός χτύπος, όπως όταν κάποιος χτυπάει διακριτικά την πόρτα του δωματίου. “Η κοπέλα που περιμένω θα είναι” μουρμούρισα “που χτυπάει την πόρτα του δωματίου μου- Μόνο αυτό και τίποτα παραπάνω”.......
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
θέλω να με βοηθήσεις να επικοινωνήσω με τον προμηθευτή σου. Μην είσαι μοναχοφαγάς, θέλω κι εγώ από αυτό που σου δίνει, να κάνω κι εγώ ταξίδια σαν τα δικά σου
προυσσαλιο δικε μου??
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
προυσσαλιο δικε μου??
Τζάσε μωρή κακνή, μη σου αβέλω μπιασμάν και γίνει η βιτρίνα σου μπλέ Μαρέν!
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Τζάσε μωρή κακνή, μη σου αβέλω μπιασμάν και γίνει η βιτρίνα σου μπλέ Μαρέν!
αβελει το μουτζο σου μωρη τζαζλη παλι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31