Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Άσχετο...

Έχω μια πελώρια λαχτάρα να σοδομίσω την Πέγκυ, από το your angels.

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Τη σήκωσες πάντως την κούπα ΠΑΝΑΞΙΑ.
Τυπε μου έπαιξα έξυπνα με την εμπειρία μου..Πήγαινε για νίκη το πουλί φέτος αλλά χώθηκα και έλεγα μαλακίες την ποιο κρίσιμη στιγμή του τουρνουά θα προσπαθήσω και φέτος να κάνω το 3 σερί θα περάσω και τον πορνοπαπο..Αλήθεια ο πορνομεταναστης που τον μισούν πολλοί εδώ μέσα πώς και δεν έχει διακριθεί?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Τυπε μου έπαιξα έξυπνα με την εμπειρία μου..Πήγαινε για νίκη το πουλί φέτος αλλά χώθηκα και έλεγα μαλακίες την ποιο κρίσιμη στιγμή του τουρνουά θα προσπαθήσω και φέτος να κάνω το 3 σερί θα περάσω και τον πορνοπαπο..Αλήθεια ο πορνομεταναστης που τον μισούν πολλοί εδώ μέσα πώς και δεν έχει διακριθεί?

Όλα θα γίνουν, μην αγχώνεσαι βανάκια.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Δεν ειναι. Το στυλ βανακια δεν αντιγραφεται

Εννοείται.
Αυτή η δημιουργική ασάφεια, ομού με περισσή δόση σαλιαρίσματος, που διατηρεί όμως έναν υφέρποντα ναρκισισμό, και μια υποφώσκουσα  σκληροαντρίλλα, δεν είναι καθόλου απλό να αντιγραφεί.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Οταν κανει κλωνους ο βανακιας τους αντιλαμβανομαστε στο πεμπτο ποσταρισμα

Εσυ εισαι απλως ενας σαχλαμαρας

Καλά, εν τω μεταξύ στα παπάρια μας αν είναι ή δεν είναι κλώνος του βανάκια, η ώρα να περνάει.

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Οταν κανει κλωνους ο βανακιας τους αντιλαμβανομαστε στο πεμπτο ποσταρισμα

Εσυ εισαι απλως ενας σαχλαμαρας
Το ότι άλλαξα στυλ επίτηδες να μην με καταλάβετε δεν σου πάει το μυαλό? Εχε χάρη που σέβομαι του απόρρητο και δεν ποσταρω πμ δημόσια,με έχουν περάσει για παρακμιακό,μπεμβε,πούσι βαγγον ,Δούκα και πολλά άλλα γνωστά μέλη που δεν γράφουν ποια μήνες έως και χρόνια..Αλλά που να το φανταστεί το μυαλό σου ..είναι φορτωμένο με υποθέσεις :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Το ότι άλλαξα στυλ επίτηδες να μην με καταλάβετε δεν σου πάει το μυαλό? Εχε χάρη που σέβομαι του απόρρητο και δεν ποσταρω πμ δημόσια,με έχουν περάσει για παρακμιακό,μπεμβε,πούσι βαγγον ,Δούκα και πολλά άλλα γνωστά μέλη που δεν γράφουν ποια μήνες έως και χρόνια..Αλλά που να το φανταστεί το μυαλό σου ..είναι φορτωμένο με υποθέσεις :cheesy:

τζιναβεις καλιαρντα; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom