Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.607
- Πόντοι
- 6.056
2 λεξεις μονο:γαστροοισοφαγικη παλινδρομησηΤυπε λενε οτι εισαι ο Ανεστης...τι εχεις να πεις προς υπερασπιση σου;
2 λεξεις μονο:γαστροοισοφαγικη παλινδρομησηΤυπε λενε οτι εισαι ο Ανεστης...τι εχεις να πεις προς υπερασπιση σου;
Ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ΄ημώνΕυλογία Κυρίου και έλεος αυτού, έλθει εφ υμάς, τέκνον Ανέστη.
Με πληγώνει η σκληρή κριτική σου.2 λεξεις μονο:γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση
Κοντά έπεσες.. προσπαθησε περισσότεροΠεριπτεράς = o malakas me to petsino = Double Vision = Lion 7 = pouranger.
Ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ΄ημών
Δεῦτε τελευταῖον ἀσπασµόν, δῶµεν
ἀδελφοὶ τῷ θανόντι,
εὐχαριστοῦντες Θεῷ· οὗτος γὰρ
ἐξέλιπε τῆς συγγενείας αὐτοῦ, καὶ
πρὸς τάφον ἐπεὶγεται, οὐκ ἔτι φροντίζων,
τὰ τῆς µαταιότητος καὶ
πολυµόχθου σαρκός.
Δεῦτε τελευταῖον ἀσπασµόν, δῶµεν
ἀδελφοὶ τῷ θανόντι,
εὐχαριστοῦντες Θεῷ· οὗτος γὰρ
ἐξέλιπε τῆς συγγενείας αὐτοῦ, καὶ
πρὸς τάφον ἐπεὶγεται, οὐκ ἔτι φροντίζων,
τὰ τῆς µαταιότητος καὶ
πολυµόχθου σαρκός.
Μήπως ασχολείσαι και με ξυλογλυπτα;Έτσι τυπε Μ..α κ μην ξεχνάμε ότι ζήτω να μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια
φαίνεται ο θρήσκος άνθρωπος. Νήστεψες από ψημένου και ωμού κρέατος;
Μήπως ασχολείσαι και με ξυλογλυπτα;
O Μουνοβαγόνης, χαιρετά τον λαό του, και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους του.
Παρακαλεί να μείνετε όλοι σας στις επάλξεις, ώσπου να επιστρέψει δριμύτερος.
Παλια, οπως ειναι καταγεγραμενο και στις παλιες ελληνικες ταινιες, λεγανε χαριν αστειου < -Ηρθε; -Ποιος; ο Καραμανλης;> Τωρα θα περιμενουμε τον Μουνοβαγονη.O Μουνοβαγόνης, χαιρετά τον λαό του, και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους του.
Παρακαλεί να μείνετε όλοι σας στις επάλξεις, ώσπου να επιστρέψει δριμύτερος.
έχει κ άλλους κλώνους ο βαγγονηςΚαι όταν έρθει ο περιπτεράς θα είναι στη θέση του;
έχει κ άλλους κλώνους ο βαγγονης
έχει κ άλλους κλώνους ο βαγγονης
Μου μπαναρανε αρκετούς στην διάρκεια του μίστερ μαλακαςΠόσους έχεις ρε βαγονάκια, ξέρνα τώρα ονόματα.
Μου μπαναρανε αρκετούς στην διάρκεια του μίστερ μαλακας