Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
καλως το ταγμα των κωλοδακτυλιασμενων υπερηφανα κωλογαμημενων πουσταραιων
καλημερα τραβελογαμημενε κεφτε !καλως το ταγμα των κωλοδακτυλιασμενων υπερηφανα κωλογαμημενων πουσταραιων
εγω δεν ειμαι τραβελογαμημενος,καλημερα τραβελογαμημενε κεφτε !
εισαι ψευτης ..εγω δεν ειμαι τραβελογαμημενος,
ο βαννορντεν ειναι. το ομολογησε γευτηκε τον σκληρο πουτσο της βικυς.
και ο πικερ ειναι κωλογαμημενος επισης το ομολογησε οτι γαμιεται και μονος του στο μπανιο και πληρωνε ποουτανες να τον κωλοδακτυλισουν, οποτε ειναι πουστης.
χαχαχχαχαχα
εγω ειμαι ψευτης ρε παπαρα?εισαι ψευτης ..
τωρα θα μπει και θα σε συγυρίσει ...
εισαι ψευτης ..
τωρα θα μπει και θα σε συγυρίσει ...
καλημερα σε ολους τους προσκυνητες του Πικερισμου !
Ετσι γουσταρουμε! Αντε γαμησου!εχω την πεποιθηση οτι οι πικεριστες ειναι ΠΕΡΗΦΑΝΑ κωλογαμημενοι
ο βαν κωλεν λεει οτι γαμιεται χωρις περιτροπες
ποσταρε καναν αραπη καλογυμνασμενο να μας πεισεις ποσο αντρας εισαιεγω ειμαι ψευτης ρε παπαρα?
που γραφεις οτι παω με την φιονα ενω δεν την εχω αγγιξει?
με ξερεις προσωπικα?
του πικερ το κωλογαμησι το κανεις γαργαρα τρολακι?
Ετσι γουσταρουμε! Αντε γαμησου!
πηγε λεει στους δελφους και βγαλανε τις μπλουζες τους με ενα φιλο τους και επαιρναν ποζες γυμνιστικες/παλεστικες, μεχρι που ηρθε η αστυνομια και τους μαζεψε
ειχε βαλει την κακομοιρα τη γυναικα του να τους βγαζει φωτογραφιες
αλλη φορα πηγαν εξω απο ενα αστυνομικο τμημα οπου ειχε ντυθει αστυνομικος με μεγαλο μουστακι και χειροπεδες
μετα πηγε σε μια οικοδομη φορωντας μονο ενα αμανικο πουκαμισο και γυμνοστηθος απο μεσα
ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! Για καμια αδερφουλα τον περασατε τον νικ να φοραει φουστανια και φιογκους;
Τον εβγαζε φωτογραφιες η γυναικα του και καμαρωνε!
Αν δε δουμε φωτογραφιες δεν πιστευουμε τιποτα, αποκλειεται να επανε τετοιο πραγμα.
αυτα που κανουν ολοι οι ομοφυλοφιλοι σε αρνηση .. τα ιδια εκανε και ο γκλετσος μεχρι που λογω ηλικιας και ενοχων αρχιζει να τα παραδεχεται ....πηγε λεει στους δελφους και βγαλανε τις μπλουζες τους με ενα φιλο τους και επαιρναν ποζες γυμνιστικες/παλεστικες, μεχρι που ηρθε η αστυνομια και τους μαζεψε
ειχε βαλει την κακομοιρα τη γυναικα του να τους βγαζει φωτογραφιες
αλλη φορα πηγαν εξω απο ενα αστυνομικο τμημα οπου ειχε ντυθει αστυνομικος με μεγαλο μουστακι και χειροπεδες
μετα πηγε σε μια οικοδομη φορωντας μονο ενα αμανικο πουκαμισο και γυμνοστηθος απο μεσα
ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! Για καμια αδερφουλα τον περασατε τον νικ να φοραει φουστανια και φιογκους;
Τον εβγαζε φωτογραφιες η γυναικα του και καμαρωνε!
αυτα που κανουν ολοι οι ομοφυλοφιλοι σε αρνηση .. τα ιδια εκανε και ο γκλετσος μεχρι που λογω ηλικιας και ενοχων αρχιζει να τα παραδεχεται ....
οι πικεριστες καραμελωνουμε μουνακια σαν της ντορας και οι αντιπικεριστες γευονται τραβελια .
οι πικεριστες με πρωτο τον πικερ γαματε τον κωλο σας αρα ειστε πουστιδεςοι στρεητ εχθροι μας ειναι ο αγιος, ο μπαροκ,και ο μποκολες. αυτοι εχουν λυσσαξει απο τη ζηλια τους που δε μπορουν να πηδηξουν το ντορακι!
οι γκευ περα βρεχει
Εννοείται ότι θα κάνω και τσιμπούκια. Πάντα με καπότα όμως.
Φίλε άσ' το καλύτερα. Άμα δεις τον κώλο μου θα πάθεις πλάκα. Έχω από τα πιο ωραία αντρικά οπίσθια που υπάρχουν. Πραγματικά βάζω κάτω γκόμενες. Στο στρατό ήταν κάποιοι που μου είχαν κάνει κοπλιμέντα και μου είχαν πει να μην κυκλοφοράω με το σλιπάκι.
Τελικά θα επιμείνω στο "μέρα παρά μέρα" για πάντα. Δεν μειώνουμε τη συχνότητα που γαμάμε για κανένα λόγο. Αν δεν έχουμε λεφτά πουλάμε τον κώλο μας και τα βρίσκουμε.
καραμελωνουμε ντορομουνακια ..οι πικεριστες με πρωτο τον πικερ γαματε τον κωλο σας αρα ειστε πουστιδες
τα αλλα ειναι υποθεσεις