οχι δεν ξερω τι εκανε ..Το 2014 δηλαδη?
Σορρυ τύπε αλλά κατι δεν μας λες καλα
Ξερεις τι εκανε το 2014 η Μαριαννα?
στο τηλ μιλησαμε .
οχι δεν ξερω τι εκανε ..Το 2014 δηλαδη?
Σορρυ τύπε αλλά κατι δεν μας λες καλα
Ξερεις τι εκανε το 2014 η Μαριαννα?
κι ομως τοψωνιο καποια μαρκα ζητησε γνωστη τωρα που το λες ..Τι βαφές όμως; Αν ήταν l oreal όντως είναι 24 ευρώ σχεδόν. Αν ήταν Garnier ,ομως , είναι 9 ευρώ ,άρα μπορεί να σε συνέφερε
μονος γιατρος δεν παιζει να ηταν το βουρλο ..χαχαχαχαασπουδαζε ιατρικη?
οχι εχω εφεση να βλεπω γυναικεια βυζια και κωλους,θα ελεγα πως εχεις μια εφεση να βλεπεις αντρικους κωλους και πουτσες...
Τελος παντων, το σταματω εδω, δεν θελω να εκθεσω καταστασειςσπουδαζε ιατρικη?
το πιστευεμονος γιατρος δεν παιζει να ηταν το βουρλο ..χαχαχαχαα
γυναικεια λογικηΈχω καταπληκτική ιδέα. Τώρα που είμαστε όλοι μαζεμένοι , γιατί δε βάζει ο καθένας ένα δάχτυλο στον εαυτό του ,για να διαπιστώσουμε αν είναι όντως τόσο καυλιαρικο; Δέστε το σαν κοινωνικό πείραμα ,σαν προσφορά στην επιστήμη
Ασε μας ρε συναδελφισσα, βλεπεις οτι τωρα μιλαμε σοβαραΈχω καταπληκτική ιδέα. Τώρα που είμαστε όλοι μαζεμένοι , γιατί δε βάζει ο καθένας ένα δάχτυλο στον εαυτό του ,για να διαπιστώσουμε αν είναι όντως τόσο καυλιαρικο; Δέστε το σαν κοινωνικό πείραμα ,σαν προσφορά στην επιστήμη
οχι εχω εφεση να βλεπω γυναικεια βυζια και κωλους,
ενω οι πικεριστες εχουν μια εφεση να γαμανε τον κωλο τους, '
αρα ειμαι ετεροφυλοφιλος
και οι πικεριστες πουστιδες
το σεβομαστε ..εδω η εχεμυθεια ειναι το α και το ωΤελος παντων, το σταματω εδω, δεν θελω να εκθεσω καταστασεις
Το 2014 παντως, αν θυμαται ο φιλος σωστα το ετος, η Μαριαννα δεν θα μπορουσε να ειναι διαθεσιμη
Παντως αυτο με τς βαφες ειναι το στυλ της.
Τεσπα, επιφυλασσομαι
Ασε μας ρε συναδελφισσα, βλεπεις οτι τωρα μιλαμε σοβαρα
μπορει να ειναι και 6ετη .. παει καιρος δεν θυμαμαι ..Τελος παντων, το σταματω εδω, δεν θελω να εκθεσω καταστασεις
Το 2014 παντως, αν θυμαται ο φιλος σωστα το ετος, η Μαριαννα δεν θα μπορουσε να ειναι διαθεσιμη
Παντως αυτο με τς βαφες ειναι το στυλ της.
Τεσπα, επιφυλασσομαι
γυναικεια λογικη
οπως ακριβως του πικερ του πουστη
το ειναι ετεροφιλοφιλος δεν αποκλειει να ειναι και πουστης δηλαδη να γαμαει τον κωλο του με ευχαριστηση σεξουαλικη.Είμαι αναγκασμένη ως μάρτυρας να σε διαψεύσω . Την τελευταία φορά που είδα το δάσκαλο ,δε άφησε γυναίκα για γυναίκα που να περάσε από το καφέ και να μην έκανε ακτινογραφία από πάνω μέχρι κάτω. Ο δάσκαλος είναι δον ζουαν και οι κατηγορίες σου ανυπόστατες συκοφαντιες
Είμαι αναγκασμένη ως μάρτυρας να σε διαψεύσω . Την τελευταία φορά που είδα το δάσκαλο ,δε άφησε γυναίκα για γυναίκα που να περάσε από το καφέ και να μην έκανε ακτινογραφία από πάνω μέχρι κάτω. Ο δάσκαλος είναι δον ζουαν και οι κατηγορίες σου ανυπόστατες συκοφαντιες
και εγω σου συστηνω να διαβασεις ενα λεξικο και να παραδεχτεις οτι ο πικερ ειναι κωλογαμημενος και πουστηςσου συστηνω να πας στο φυλης 99 .
ο μαστερ21 οχι ο πικερ..
ο πικερ ουτε κρυο ουτε ζεστη λεει
Μου είχε βάλει κωλοδάχτυλο και ήταν πολύ ωραίο. Εγώ της είχα βάλει κάτι πολύ μεγαλύτερο (και) από πίσω. Γιατί λες ονόματα όμως;