alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Η Μαριαννα ηταν αυτη με τον μαστερο μαστερ ειπε οτι οταν την ειδε αλλαξε πρωτη-δευτερα στους κοφτες
Η Μαριαννα ηταν αυτη με τον μαστερο μαστερ ειπε οτι οταν την ειδε αλλαξε πρωτη-δευτερα στους κοφτες
οταν με προκαλουν στις τριβω στην μουρη τις πουστιες σας, πικεριστες.δηλαδη ψαχνεις στο ιντερνετ φωτογραφιες με γυμνους ανδρες; ; ; ; ;
δεν μας τα λες καλα ......................
εχουμε ..να πουμε οτι δεν εχουμε?Το ποιός ξεκώλιασε ποιόν, μου είναι αδιάφορο και εκτός ζητήματος.
Το ζήτημα είναι ότι έχουμε πεντακάθαρη ομολογία αλλαξοκωλιάς.
Προφανως αστειευεστεΕλπίζω να μήν σας τον φόρεσε και εσάς. :S
ο μαστερ ειπε οτι οταν την ειδε αλλαξε πρωτη-δευτερα στους κοφτες
οταν με προκαλουν στις τριβω στην μουρη τις πουστιες σας, πικεριστες.
μια χαρα στα λεω και ασε τα υπονοουμενα παλι πουστρακο τρολ
Τον Μαστερ21 εννοει και την ατυχή συναντηση του με την ΜαριανναΜετά όμως, κάθησε και έφαγε ευχαρίστως τα χοντροδάκτυλα και το δονητάρι στον κώλο!!!
Θέλει ο πούστης να κρυφτεί, αλλά τον τρώει ο κώλος του.
χοντρη με αγορε μαλλια?Η Μαριαννα ηταν αυτη με τον μαστερ
ο μαστερ21 οχι ο πικερ..Μετά όμως, κάθησε και έφαγε ευχαρίστως τα χοντροδάκτυλα και το δονητάρι στον κώλο!!!
Θέλει ο πούστης να κρυφτεί, αλλά τον τρώει ο κώλος του.
Οχιχοντρη με αγορε μαλλια?
οχι εχω μια εφεση να ξεφτιλιζω πουστρακια σαν τους πικεριστες που γαμιουνται απο τον κωλοεχεις μια εφεση στο να ψαχνεις να βρισκεις φωτο με γυμνους ανδρες ...
σε ελκυουν;;
Πότε εγινε αυτο τύπε? Ποιο ετος? Με ενδιαφερει.την μαριαννα ηταν να τη γαμησω κι εγω πριν χρονια ...
μου ζητησε να της αγορασω 2 βαφες για τα μαλλια της και της ειπα πως με αυτα τα λεφτα γαμω στο μεταξι .
ε αυτο ηταν δεν ξαναμιλησαμε ..
πανε 5 ετη ....Πότε εγινε αυτο τύπε? Ποιο ετος? Με ενδιαφερει.
ωχ ωχ ωχΠότε εγινε αυτο τύπε? Ποιο ετος? Με ενδιαφερει.
θα ελεγα πως εχεις μια εφεση να βλεπεις αντρικους κωλους και πουτσες...οχι εχω μια εφεση να ξεφτιλιζω πουστρακια σαν τους πικεριστες που γαμιουνται απο τον κωλο
Το 2014 δηλαδη?πανε 5 ετη ....
σπουδαζε ιατρικη?Το 2014 δηλαδη?
Σορρυ τύπε αλλά κατι δεν μας λες καλα
Ξερεις τι εκανε το 2014 η Μαριαννα?