Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Φυσικά θα σας απαντήσω.στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται τα πάντα ,για κάθε υπηρεσία που θα σας προσφέρω θα σας δίνω και είκοσι ευρώ . Κλείσαμε;

Όποια σεξεργάτρια μου δηλώσει.... μωρό μου κάνω τα πάντα, αμέσως βλέπω την κόκκινη σημαία να υψώνεται. Της απαντάω λοιπόν, Πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνεις, πόση ώρα κάθεσαι, πόσα θέλεις. Και πριν πάμε της δηλώνω ρητά ότι θα πλύνει το μουνί της, έστω κι αν δηλώνει ότι έχει κάνει μπάνιο, κι ότι δεν θέλω να μου πει ότι η μάνα της έχει καρκίνο, το παιδί της είναι άρρωστο κι ο αδερφός της τράκαρε. Είμαι παλιά καραβάνα. Επανέρχομαι λοιπόν.  Πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνεις, πόση ώρα κάθεσαι, πόσα θέλεις

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Όποια σεξεργάτρια μου δηλώσει.... μωρό μου κάνω τα πάντα, αμέσως βλέπω την κόκκινη σημαία να υψώνεται. Της απαντάω λοιπόν, Πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνεις, πόση ώρα κάθεσαι, πόσα θέλεις. Και πριν πάμε της δηλώνω ρητά ότι θα πλύνει το μουνί της, έστω κι αν δηλώνει ότι έχει κάνει μπάνιο, κι ότι δεν θέλω να μου πει ότι η μάνα της έχει καρκίνο, το παιδί της είναι άρρωστο κι ο αδερφός της τράκαρε. Είμαι παλιά καραβάνα. Επανέρχομαι λοιπόν.  Πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνεις, πόση ώρα κάθεσαι, πόσα θέλεις

Μπροκολε κάθε άνθρωπος μου βγάζει κάτι πολύ διαφορετικό. Λοιπόν ,εγώ σου δίνω τα πενταπλα από ότι θα μου έδινες εσύ ,μόνο για να σε κοιτάω να γαμας μια άλλη . Αποδέχεσαι την πρόκληση;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.213
Πόντοι
25.467
Φυσικά θα σας απαντήσω.στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται τα πάντα ,για κάθε υπηρεσία που θα σας προσφέρω θα σας δίνω και είκοσι ευρώ . Κλείσαμε;

Σύρε να βάλεις το βρωμοκέφαλο σου στο βρωμόκωλο σου μωρή μπουρούχα, να αυτοκτονήσεις...

Για ποιους μας πέρασες;;;

Για τίποτα πουστοπρεζόνια φιλαράκια σου, που βρωμάνε τα χνώτα τους από την πείνα;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Την γλιτωσατε . Η μητέρα μου είναι υγιέστατη ,ο αδελφός μου δεν οδηγεί και παιδιά δε έχω . Γιατί σας τα αναφέρουν όλα αυτά;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Σύρε να βάλεις το βρωμοκέφαλο σου στο βρωμόκωλο σου μωρή μπουρούχα, να αυτοκτονήσεις...

Για ποιους μας πέρασες;;;

Για τίποτα πουστοπρεζόνια φιλαράκια σου, που βρωμάνε τα χνώτα τους από την πείνα;

Ηρεμησθε κύριε ,γιόγκι είμαι για να έχω τέτοια ευλυγισια;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Μπροκολε κάθε άνθρωπος μου βγάζει κάτι πολύ διαφορετικό. Λοιπόν ,εγώ σου δίνω τα πενταπλα από ότι θα μου έδινες εσύ ,μόνο για να σε κοιτάω να γαμας μια άλλη . Αποδέχεσαι την πρόκληση;

Ναι. Θα φέρω τη σεξεργάτρια που κάνει Squirting και από μπρος και από πίσω. Εγώ δεν θέλω λεφτά. Στην κοπέλα όμως θα δώσεις 100 ευρώ, τα πενταπλάσια από αυτά που της δίνω εγώ. Μπορείς να κοιτάς όσο θέλεις και να χαιδεύεσαι, αν επιθυμείς, ή να φέρεις μαζί το δονητή σου, είμαι ανοιχτόμυαλος. Αλλά δεν θα συμμετέχεις στα παιχνίδια μας

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ναι. Θα φέρω τη σεξεργάτρια που κάνει Squirting και από μπρος και από πίσω. Εγώ δεν θέλω λεφτά. Στην κοπέλα όμως θα δώσεις 100 ευρώ, τα πενταπλάσια από αυτά που της δίνω εγώ. Μπορείς να κοιτάς όσο θέλεις και να χαιδεύεσαι, αν επιθυμείς, ή να φέρεις μαζί το δονητή σου, είμαι ανοιχτόμυαλος. Αλλά δεν θα συμμετέχεις στα παιχνίδια μας

Squirting από πίσω; Πρώτη φορά το ακούω . Για πείτε μου ,δάσκαλε ,με ενδιαφέρει πολύ να μαθαίνω νέα πράγματα. Πώς γίνεται;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Την γλιτωσατε . Η μητέρα μου είναι υγιέστατη ,ο αδελφός μου δεν οδηγεί και παιδιά δε έχω . Γιατί σας τα αναφέρουν όλα αυτά;

Φυσικά για να τους δώσω περισσότερα χρήματα. Οι γυναίκες ηδονίζονται να τραβάνε την κάρτα του θύματος, από την αυγή του χρόνου. Οι άντρες αγαπούν, οι γυναίκες ζουν. Εκμεταλλεύονται τα συναισθήματά μας και τη θέλησή μας να τις βοηθήσουμε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Squirting από πίσω; Πρώτη φορά το ακούω . Για πείτε μου ,δάσκαλε ,με ενδιαφέρει πολύ να μαθαίνω νέα πράγματα. Πώς γίνεται;

και γω  θελω να το ακουσω αυτο...

μαλλον εννοει ο κυριος μποκολος οτι σκουιρταρει και οταν μπαινει κωλο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
με την απορια θα ψοφησουμε.. :(

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656

Γίνεται με τρεις αναγκαίες προυποθέσεις. Πρώτα και κύρια η γυναίκα να είναι πραγματικά σεξουαλική, πήχτρα στο οιστρογόνο. Δεύτερο να έχει εξοικείωση και να νιώθει ασφάλεια με τον παρτενέρ, ώστε αν αφεθεί πραγματικά ελεύθερη. Τρίτον ο άντρας να γνωρίζει τι κάνει και να είναι ικανός να δουλεύει ταυτόχρονα  με τα δάχτυλά του και τις δύο τρύπες. Προτιμώ δύο δάχτυλα από μπροστά και δύο δάχτυλα από πίσω, σε θέση ώστε να ερεθίζεται το σημείο G. Όταν ξεπεραστεί το πρώτο όριο της εκσπερμάτισης από την ουρήθρα, λίγο μετά που θα αρχίσει η μήτρα να συσπάται, θα αρχίσει και ο πρωκτικός μυς. Τότε θα αρχίσει να βγαίνει και μια βλέννα από πίσω, δεν θα έχει βέβαια και την καλύτερη οσμή. Αλλά είναι εξαίσιο συναίσθημα να βλέπεις αυτές τις διπλές εκκρίσεις και να πλημμυρίζουν τα σεντόνια

Συνημμένα

• WP_20171217_001.jpg
    WP_20171217_001.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 39

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.213
Πόντοι
25.467
Γίνεται με τρεις αναγκαίες προυποθέσεις. Πρώτα και κύρια η γυναίκα να είναι πραγματικά σεξουαλική, πήχτρα στο οιστρογόνο. Δεύτερο να έχει εξοικείωση και να νιώθει ασφάλεια με τον παρτενέρ, ώστε αν αφεθεί πραγματικά ελεύθερη. Τρίτον ο άντρας να γνωρίζει τι κάνει και να είναι ικανός να δουλεύει ταυτόχρονα  με τα δάχτυλά του και τις δύο τρύπες. Προτιμώ δύο δάχτυλα από μπροστά και δύο δάχτυλα από πίσω, σε θέση ώστε να ερεθίζεται το σημείο G. Όταν ξεπεραστεί το πρώτο όριο της εκσπερμάτισης από την ουρήθρα, λίγο μετά που θα αρχίσει η μήτρα να συσπάται, θα αρχίσει και ο πρωκτικός μυς. Τότε θα αρχίσει να βγαίνει και μια βλέννα από πίσω, δεν θα έχει βέβαια και την καλύτερη οσμή. Αλλά είναι εξαίσιο συναίσθημα να βλέπεις αυτές τις διπλές εκκρίσεις και να πλημμυρίζουν τα σεντόνια

:thumbsup:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
κατατοπιστικοτατη οπως παντα... :thumbsup:

Αν θέλεις κι άλλες λεπτομέρειες, ευχαρίστως να τις δώσω. Μην νομίσεις όμως ότι μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ένα λάθος που έκανα εγώ και υπέθετα ότι κάθε γυναίκα είναι ικανή για εκσπερμάτιση, αν πιέσεις το κατάλληλο σημείο. Έκανα λάθος

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Άραγε γίνεται και στον άντρα αυτό;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Άραγε γίνεται και στον άντρα αυτό;

Δεν το γνωρίζω. Σου έδωσα πληροφορίες για τη γυναίκα. Ακούω λοιπόν την απόκρισή σου, αφού εσύ έκανες την αρχική πρόταση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
δωρα εχεις ωραι0 μουνακι ....
λογικα θα εχεις αναλογη κλειτοριδα ...
θα στην λιμαρω με την γλωσσα μου ...

Το αν αυτό το μουνάκι (λέμε τώρα) έχει κλειτορίδα, δεν είναι βέβαιο. Η εγχείριση διόρθωσης φύλου δεν έχει φτάσει στο σημείο να φτιάχνει πειστικό υποκατάστατο κλειτορίδας, μέχρι σήμερα τουλάχιστον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom