wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
ξενερώνω όταν μου βάζουν δάχτυλο με καπόταΜάλλον και για γαμιάδες ενδιαφέρεσαι αλλά το φέρνεις λάου λάου.
ξενερώνω όταν μου βάζουν δάχτυλο με καπόταΜάλλον και για γαμιάδες ενδιαφέρεσαι αλλά το φέρνεις λάου λάου.
Θέλω duo με άγιο -μπροκολο . Η απόλυτη φαντασίωση
Να εχετε καταναλωσει μακεδονικο χαλβα κακάο, δαμασκηνα αποξηραμενα και γιαουρτι ακτιβιαΌρισε ημέρα, ώρα και μέρος. Αναλαμβάνω να ψήσω εγώ τον κ. Μπρόκολο.
Θα σε χέζουμε στη μάπα 2 ώρες. (Με ημίωρα διαλείμματα εννοείται, για να μπορείς να καπνίζεις)
Να εχετε καταναλωσει μακεδονικο χαλβα κακάο, δαμασκηνα αποξηραμενα και γιαουρτι ακτιβια
Εγγυημενο αποτελεσμα
ξενερώνω όταν μου βάζουν δάχτυλο με καπότα
Όρισε ημέρα, ώρα και μέρος. Αναλαμβάνω να ψήσω εγώ τον κ. Μπρόκολο.
Θα σε χέζουμε στη μάπα 2 ώρες. (Με ημίωρα διαλείμματα εννοείται, για να μπορείς να καπνίζεις)
Δοκίμασε αυτό και θα με θυμηθείς.
https://[URL unfurl="true"]www.mamapeinao.gr/wp-content/uploads/1486035422559.jpg[/img[/URL]]
+
[img]http://i62.tinypic.com/2dvv8mt.jpg
(αν χρειαστεί) +
Θα δώσετε στο Δώρο την υπέρτατη ηδονή.
Μη χάσεις ευκαιρία εσύ!!!Δωρα θελεις να σε γλειψω ?
μπραβο και γω γουσταρω δαχτυλοσκοπιση ειναι φυσιολογικο:SΝομίζω ότι οι περισσότεροι έχετε καταπιεσμένα συναισθήματα και υποβοσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις ,για αυτό εχθρευεστε όσους απολαμβάνουν την δακτυλοσκοπηση ,. Καταβαθος επιθυμείτε κι εσείς και ζηλεύετε που άλλοι είναι απελευθερωμένοι και το κάνουν.
εχω βαλει ομπρελα στο ποπο μου παλιαο σκαθαρης την ακουσε απο την ανοιξη
εχει αφιονισει να χωνει ομπζεκτς στην σουφρα του.. :-
εχω βαλει ομπρελα στο ποπο μου παλια
Aνοιχτή; Ή κλειστή.
Συγγνώμη ,παρασυρθηκα πάλι ,έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε .
Χμμμμ.
Καλησπέρα μωράκια .
Οκ επιστρέφουμε στους συνήθεις γελοίους διαλόγους μας τωρα
αυριο βραδυ σαββατο ..
ραντεβου πλατεια Αυδη οι πικεριστες ...θα ειναι ... η αφεντια μου .. , ο πικερ , πιτερ βαν νορντεν, ο πουσι και στη συνεχεια
θα παμε για μασα στου μιχαλη !!!
Θα είναι και το Dora86;αυριο βραδυ σαββατο ..
ραντεβου πλατεια Αυδη οι πικεριστες ...θα ειναι ... η αφεντια μου .. , ο πικερ , πιτερ βαν νορντεν, ο πουσι και στη συνεχεια
θα παμε για μασα στου μιχαλη !!!
εργο τεχνης το svdΚαλά!
Μετά από 4 ημέρες, μέχρι και "καθαρή" από Dragunov σου ανεβάζω.
Το θέμα ήταν να απαντήσει την ώρα που την ρώτησα.