Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.344
- Πόντοι
- 6.056
εδω δες τη μαυρογατα τη καταρα εριξε...Επαναδραστηριοποιηθηκε και ο κλωνος Ντορα τυπε οπως θα ειδες...αντε να μπει και ο Ανεστης ο πουτσος μου ο πυροσβεστης.
εδω δες τη μαυρογατα τη καταρα εριξε...Επαναδραστηριοποιηθηκε και ο κλωνος Ντορα τυπε οπως θα ειδες...αντε να μπει και ο Ανεστης ο πουτσος μου ο πυροσβεστης.
εδω δες τη μαυρογατα τη καταρα εριξε...
λιγο παρακολουθω τυπε.....μπαινω να διαβασω καμια μαλακια να τρολαρω κ λιγο να περασει η ωρα....αλλα για αλλους το μπου ειναι ολη τους η ζωη....κριμα ρε τυπε τι να πω.... :-( :-( :-(
χελλ+σουκ τα βρηκατε βλεπω ε?
Και εγω τυπε δυστυχως υπηρχε ενα ωραιο παρεακι που εκανε ολη την ωρα χαβαλε και το χαλασανε γιατι ενοχλουσε καποιους ακοινωνητους κομπλεξικους....ας μεινουν τωρα με τους κλωνοποιους και τα ναυαγια της ζωης.
με την επιστροφη της δωρας παντως πολυς κοσμος θυμηθηκε να περασει τυχαια απο τον νομο του πικερ
για τους πρωτοεμφανιζομενους πηγαινε γερογκρινιαρη..Μπα!
Πάντα για αποχωρητήριο το είχαμε.
Περνάμε, ρίχνουμε ένα χέσιμο, και φεύγουμε.
:S :S :S εγω φταιω που κανω παραθεση σε αρχιδοτριχες..... :S :S :S
τι παρεακι μωρη κατινα ;;;;
ενας κακομοιρης σπασμενος εισαι που ψαχνεις διαδυκτιακη παρεα να κουτσομπολεψεις τα ριαλιτι ... τοσο ξεφτιλας εισαι ..
καλυτερα να πας μεταφερεις κανα καφε ...
τι παρεακι μωρη κατινα ;;;;
ενας κακομοιρης σπασμενος εισαι που ψαχνεις διαδυκτιακη παρεα να κουτσομπολεψεις τα ριαλιτι ... τοσο ξεφτιλας εισαι ..
καλυτερα να πας μεταφερεις κανα καφε ...
τυπε σε λιγο λες να αρχισει να μετραει αναποδα κι αυτος ο κλωνος :S :S :SΑκριβως αυτο εισαι εσυ κλωνε της κακιας ωρας...ενας ακοινωνητος που ακομα και εδω μεσα δεν μπορει να κανει 2-3 φιλους για να λεει μαλακιες και πρεπει να κανεις 200 κλωνους και να συνομιλεις με τον εαυτο σου.
Ενα πραγματικο ναυαγιο της ζωης....ενας αποκληρος.
Ακριβως αυτο εισαι εσυ κλωνε της κακιας ωρας...ενας ακοινωνητος που ακομα και εδω μεσα δεν μπορει να κανει 2-3 φιλους για να λεει μαλακιες και πρεπει να κανεις 200 κλωνους και να συνομιλεις με τον εαυτο σου.
Ενα πραγματικο ναυαγιο της ζωης....ενας αποκληρος.
se gamaeiΧαχαχα ρε τυπε ξερει πολυ καλα τι επαγγελμα κανω γιαυτο πουλαει τρελιτσα με ντελιβεραδες και πτυχια απο Βουλγαρια...αν θυμασαι τις ιδιες μαλακιες εγραφε και ενα αλλο ναυαγιο που το επαιζε ο γενικος γαμαω του σαι και πηρε τα αρχιδια μου στο τελος. :S :S :S
Egv kai o stam kanoume klonous. o piker oxi.Της ιδιας παρεουλας ειναι...τα γνωστα ναυαγια που κανουν κλωνους ολη μερα κυριως αδερφες και δηθεν γυναικες.Τωρα βρηκανε αλλο τροπαρι να το παιζουν Πικεριστες.Μιλαμε για τελειως για το πουτσο ατομα!