barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.319
- Πόντοι
- 5.506
Προσεχε τι λες γιατι θα σε γαμησουν οι ψευτοΠικεριστες.... :S :S :S
Δε μπορούν δεν έχω χοντρά δάχτυλα ούτε ανιχνευτές μετάλλων.
Προσεχε τι λες γιατι θα σε γαμησουν οι ψευτοΠικεριστες.... :S :S :S
εχεις φαει μπουνια απο Πικερ;Θα σου χαλασω το σεναριο που εχεις στο μικρο σου μυαλουδακι αλλα δεν ειμαι ντελιβερας...αλλα και να ημουν ντελιβερας ή σκουπιδιαρης ή οτιδηποτε αλλο δεν θα ηταν ντροπη γιατι θα ηταν μια δουλεια.Ενω εσυ παλι 40 χρονων πουστρακι,αγαμητος και φουλ στο κομπλεξ και στη κακια να φτιαχνεις κλωνους σε ενα σαι για πουτανες και να το παιζεις κοκορακι.
Ενα πραγματικο ναυαγιο της ζωης...
εχεις φαει μπουνια απο Πικερ;
Θα σου χαλασω το σεναριο που εχεις στο μικρο σου μυαλουδακι αλλα δεν ειμαι ντελιβερας...αλλα και να ημουν ντελιβερας ή σκουπιδιαρης ή οτιδηποτε αλλο δεν θα ηταν ντροπη γιατι θα ηταν μια δουλεια.Ενω εσυ παλι 40 χρονων πουστρακι,αγαμητος και φουλ στο κομπλεξ και στη κακια να φτιαχνεις κλωνους σε ενα σαι για πουτανες και να το παιζεις κοκορακι.
Ενα πραγματικο ναυαγιο της ζωης...
ρε βλακακο εισαι τοσο αυνανας που πιστευεις οτι ο Hell ειναι ντελιβερας...?.....οχι οτι εχω τιποτα με τα παιδια....αν θες απαντας χωρις τρολαρισμα.... :S :S :Sειναι αργα για δακρυα στελλα ..
θα σε κανω να κλεισεις ΚΑΙ αυτον τον λογαριασμο ...
οταν μας εγραφες πως εχεις ταισει τοοοοσ κοσμο μωρη ψωναρα δεν σου βγηκε και τωρα αλλαζεις τροπαριο...
θες ξεκωλιασμα αγριο και θα το εχεις ..
εκτος και αν ζητησεις συγνωμη απο τον Πικερ και σε λυπηθω ...
ντελιβερας εισαι ....
εχεις φαει μπουνια απο Πικερ;
ρε βλακακο εισαι τοσο αυνανας που πιστευεις οτι ο Hell ειναι ντελιβερας...?.....οχι οτι εχω τιποτα με τα παιδια....αν θες απαντας χωρις τρολαρισμα.... :S :S :S
Εσυ παντως πουτσα απο νταβα εχεις φαει σιγουρα...
ειναι αργα για δακρυα στελλα ..
θα σε κανω να κλεισεις ΚΑΙ αυτον τον λογαριασμο ...
οταν μας εγραφες πως εχεις ταισει τοοοοσ κοσμο μωρη ψωναρα δεν σου βγηκε και τωρα αλλαζεις τροπαριο...
θες ξεκωλιασμα αγριο και θα το εχεις ..
εκτος και αν ζητησεις συγνωμη απο τον Πικερ και σε λυπηθω ...
ντελιβερας εισαι ....
:S :S :S εγω φταιω που κανω παραθεση σε αρχιδοτριχες..... :S :S :Sπεσε για καμψεις ρε λιγδιασμενο αντερο .
:S :S :S εγω φταιω που κανω παραθεση σε αρχιδοτριχες..... :S :S :S
πουτσα τρως καθε μερα απο πικεριστες ..
λες να ειναι ο ιδιος γυφτος τυπε....? να φωναξουμε τον εντουρο να τον κωλοδαχτυλιασει μπας και ηρεμησει.... :S :S :SΧαχαχα ρε τυπε ξερει πολυ καλα τι επαγγελμα κανω γιαυτο πουλαει τρελιτσα με ντελιβεραδες και πτυχια απο Βουλγαρια...αν θυμασαι τις ιδιες μαλακιες εγραφε και ενα αλλο ναυαγιο που το επαιζε ο γενικος γαμαω του σαι και πηρε τα αρχιδια μου στο τελος. :S :S :S
Εσυ παντως θελεις πολυ να φας πουτσα αλλα ουτε αυτο δεν μπορεις...γιαυτο τη βγαζεις με δακτυλακια και ραβδοσκοπους.
ξεκωλιασμενε ντελιβερα βαλε στο κωλο σου φτερα και ελα να σε χυσω στη μαπα !
παρε και το πτυχιο βουλγαριας να σκουπισεις το κωλο σου
λες να ειναι ο ιδιος γυφτος τυπε....? να φωναξουμε τον εντουρο να τον κωλοδαχτυλιασει μπας και ηρεμησει.... :S :S :S
καταντια τυπε..... :S :S :SΤης ιδιας παρεουλας ειναι...τα γνωστα ναυαγια που κανουν κλωνους ολη μερα κυριως αδερφες και δηθεν γυναικες.Τωρα βρηκανε αλλο τροπαρι να το παιζουν Πικεριστες.Μιλαμε για τελειως για το πουτσο ατομα!
καταντια τυπε..... :S :S :S
Θα είναι γεματη σκατα από το fisting να φανταστώ.εχεις φαει μπουνια απο Πικερ;
λιγο παρακολουθω τυπε.....μπαινω να διαβασω καμια μαλακια να τρολαρω κ λιγο να περασει η ωρα....αλλα για αλλους το μπου ειναι ολη τους η ζωη....κριμα ρε τυπε τι να πω.... :-( :-( :-(Επαναδραστηριοποιηθηκε και ο κλωνος Ντορα τυπε οπως θα ειδες...αντε να μπει και ο Ανεστης ο πουτσος μου ο πυροσβεστης.