εγκυρες πληροφοριες θελουν τον ακαποειρα να εχει κολλησει aids απο τα μεμετια που τον γαμανε και να μενει στη ζωη με κοκτειλ χαπιων
οι μπυρες που πινει δωρεαν στα ξενοδοχεια θα τον σωσουν ...
εγκυρες πληροφοριες θελουν τον ακαποειρα να εχει κολλησει aids απο τα μεμετια που τον γαμανε και να μενει στη ζωη με κοκτειλ χαπιων
Πικερακο θα ηθελα να δω τον τρομο στα μάτια σου αν σε σταματησει κανας τυπος στον δρομο και σου πει ειμαι αυτος που του εβριζες την μανα στο bou
Δεδομενου και του ξεχαρβαλωμενου σφιγκτηρα σου θα φυγουν οι σκατουλες στην καλτσα
η πραγματικη σημασια της λεξης ΠΟΥΣΤΗΣ ειναι αυτος που γαμιεται απο τον κωλο.
ΔΕΝ αλλαξε εννοια να σημαινει αποκλειστικα τον ομοφυλοφιλο οπως εσυ ισχυριζεσαι.
ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑ 1000στη ΦΟΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΠουτανοβγαλμα βρες μου μια πηγη που να λεει οτι το δαχτυλο απο γυναικα σε κανει πουστη.
ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑ 1000στη ΦΟΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
"Ετυμολογία
πούστης < τουρκική puşt < περσική پشت (pošt: πίσω, πισινός)"
[URL unfurl="true"]https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82[/url]
θες να συνεχισω πουστη να σου ποσταρω πηγες ΟΠΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ????
ή θα επιμενεις οτι σημαινει ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ??????
ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑ 1000στη ΦΟΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
θα σε απογοητευσω γαμαω μονο γυναικειους κωλουςσου αρεσει το οθωμανικο δικαιο μωρη τραβελιαρα ...
μηπως ψαχνεις πιο πολυ κανα χαμαμ παρα σαουνες...;;;;
Πουτανας γιε ξερεις ελληνικα; H "παρα φυση σεξουαλικη πραξη" δεν εχει καμια σχεση με το να σου βαζει δαχτυλο γυναικα.
Παλι με την ετυμολογια παιζεις μωρη πουσταρα; Η μανα σου η ξεκωλιαρα εχει αγγελια; Δεν μας ειπες.
με πουτσο μπροστα ε ; :coolcondom:θα σε απογοητευσω γαμαω μονο γυναικειους κωλους
Ντροπή σου πίκερ, δεν είναι ΑΝΤΙΡΚΙΟ αυτό που κάνεις.
βαλε μια πηγη ΄που να λεει οτι η ετυμολογια της λεξης πουστης καταργηθηκεΠαλι με την ετυμολογια παιζεις μωρη πουσταρα; Η μανα σου η ξεκωλιαρα εχει αγγελια; Δεν μας ειπες.
βαλε μια πηγη ΄που να λεει οτι η ετυμολογια της λεξης πουστης καταργηθηκε
αν σε ενοχλει τοσο
να σε λεμε κωλογαμημενο, κωλοδακτυλιασμενο, γαμημενο
σου ακουγεται καλυτερα????
ή θα μας πεις πως δεν σου γαμησαν τον κωλο οι πουτανες ξευτιλισμενε?
τι λες ρε?Πουτανας γιε ξερεις ελληνικα; H "παρα φυση σεξουαλικη πραξη" δεν εχει καμια σχεση με το να σου βαζει δαχτυλο γυναικα.
εγω δεν εχω παει ποτέ με τραβεστιεσενα να σε λεμε τραβελογαμημενο η πουστογαμημενο ;