Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.935
Πόντοι
5.506
σιγά ρε γαμιά πικερ κοκοράκι του λεπτού, σιγά μη σε χύνουνε κι όλλας. πρόσεξε όπως θα σηκώνεσαι μη γλυστρήσεις στα μουνόζουμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υπάρχει λες γυναίκα που χύνει στο 1,5-2 λεπτά που αντέχει ο κοκορίκος-ΠΟΥΣΤΗΣ πίκερ και οι ακόλουθοί του;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όχι noctilucent αλλά μου έχουν βάλει κάποιες πουτάνες δαχτυλάκι. Επίσης πού και πού επισκέπτομαι ένα πρωκτολόγο και μου κάνει μια τεχνική που λέγεται περίδεση αιμορροΐδων. Αυτό είναι σαν να σε γαμάει αράπης.  :grin:

το εχεις δοκιμασει και το λες? για καν το μας λιανα πουσταρδα  :afro: :fuck2: :gay:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι πικεριστες ειναι γαμιαδες και  γιαυτο αλλωστε τριβεσαι εδω μπας και  σε  γαμησουν .

γαμιας λεγεται αυτος που γαμαει, οπως εμεις,

εσεις που γαματε και γαμιεστε και απο τον κωλο λεγεστε ντουμπλε φας, αμφι, πουσταρες γαμημενες

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Πικερ: μαμά μπαμπά έχω να σας ανακοινώσω κάτι σπουδαίο. βρέθηκε επιτέλους γαμιάς να με ξεκωλιάσει με το αντίτιμο των 5000 που ζήτησα σα πόρνη πολυτελείας. επιτέλους θα δώσω και γω κάτι για τα έξοδα του σπιτιού. μπορείτε πλέον να υπερηφανεύεστε στη γειτονιά οτι το παλικάρι σας είναι άντρας με τα όλα του. ( λέμε τώρα ) Δε χρειάζεται να σκύβετε το κεφάλι ντροπιασμένοι όταν σας ρωτάνε γιατί δε με έχουν δει με κοπέλα εδω και 40 χρόνια. θα τους λέτε πως ο πίκερ μας βγάζει περήφανο μεροκάματο με τον κώλο του που τον πουλάει για να τον γαμάνε και να τον χύνουνε. γράφτο και στη περήφανη σελίδα σου στο φβ. τα 5000 είναι εδω ζεστά ζεστά. φυσικά θα λάβεις δωράκι + 500 για να βιντεοσκοπηθεί η όλη διαδικασία και να προσφέρει θέαμα στο σαητ..... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
ξεκωλιασμένη πούστρα πονάς :takethis: :tn04: :coolcondom: :wanker: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :pipa2: :zfuck: :fuck1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.935
Πόντοι
5.506
Πικερ: μαμά μπαμπά έχω να σας ανακοινώσω κάτι σπουδαίο. βρέθηκε επιτέλους γαμιάς να με ξεκωλιάσει με το αντίτιμο των 5000 που ζήτησα σα πόρνη πολυτελείας. επιτέλους θα δώσω και γω κάτι για τα έξοδα του σπιτιού. μπορείτε πλέον να υπερηφανεύεστε στη γειτονιά οτι το παλικάρι σας είναι άντρας με τα όλα του. ( λέμε τώρα ) Δε χρειάζεται να σκύβετε το κεφάλι ντροπιασμένοι όταν σας ρωτάνε γιατί δε με έχουν δει με κοπέλα εδω και 40 χρόνια. θα τους λέτε πως ο πίκερ μας βγάζει περήφανο μεροκάματο με τον κώλο του που τον πουλάει για να τον γαμάνε και να τον χύνουνε. γράφτο και στη περήφανη σελίδα σου στο φβ. τα 5000 είναι εδω ζεστά ζεστά. φυσικά θα λάβεις δωράκι + 500 για να βιντεοσκοπηθεί η όλη διαδικασία και να προσφέρει θέαμα στο σαητ..... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
ξεκωλιασμένη πούστρα πονάς :takethis: :tn04: :coolcondom: :wanker: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :pipa2: :zfuck: :fuck1:

Είσαι σκληρός καργιόλης, το έχεις κάνει να λουφάξει το πουστράκι.

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
γαμιας λεγεται αυτος που γαμαει, οπως εμεις,

εσεις που γαματε και γαμιεστε και απο τον κωλο λεγεστε ντουμπλε φας, αμφι, πουσταρες γαμημενες

εσυ  γλειφεις  πουτσες απο  τραβεστι και πας και  στα σπιτια τους ... και .... περνας  τελεια  οπως εχεις πει ..
καρφωνεσαι που και που επανω της σαν κεφτες και  τον παιρνεις .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ  γλειφεις  πουτσες απο  τραβεστι και πας και  στα σπιτια τους ... και .... περνας  τελεια  οπως εχεις πει ..
καρφωνεσαι που και που επανω της σαν κεφτες και  τον παιρνεις .
οχι πουστρακο δεν εχω πει ποτέ οτι εχω παει σε σπιτι τραβεστι ουτε οτι γλυφω πουτσες, μονο μουνια γλυφω,

ξερω παρολα αυτα τις μισες τραβεστι της πολης , επειδη διαβαζω απο εδω μεσα και κυκλοφορω στην πιατσα,

επισης το σπιτι της φιονας το αναφερε το μελος αλ πατσινο και εγω απο αυτον ειχα την πληροφορια, δεν εχω παει ο ιδιος,

κοψε τις πουστιες για να μη σε λεμε πουστη και για τα ψεματα σου, ας σε λεμε πουστη μονο επειδη εισαι κωλογαμημενος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πικερ "στρεητ" πουστη δεν θα σε γαμανε πλεον μονο γυναικες,

ηρθε η ωρα να γαμηθεις και απο αντρα καθως βρεθηκε ο πελατης των 5.000 ευρω.

δεν βλεπω απαντηση, τι φοβασαι μην γινεις ομοφυλοφιλος πουστης απο ετεροφιλοφιλος πουστης?

χαχαχαχα

να προσεχες πριν γαμηθεις πουσταρα, τωρα πουστη και κωλογαμημενο θα σε λεμε ακομα και αν σε γαμαει η μπριζιτ μπαρντω

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
οχι πουστρακο δεν εχω πει ποτέ οτι εχω παει σε σπιτι τραβεστι ουτε οτι γλυφω πουτσες, μονο μουνια γλυφω,

ξερω παρολα αυτα τις μισες τραβεστι της πολης , επειδη διαβαζω απο εδω μεσα και κυκλοφορω στην πιατσα,

επισης το σπιτι της φιονας το αναφερε το μελος αλ πατσινο και εγω απο αυτον ειχα την πληροφορια, δεν εχω παει ο ιδιος,

κοψε τις πουστιες για να μη σε λεμε πουστη και για τα ψεματα σου, ας σε λεμε πουστη μονο επειδη εισαι κωλογαμημενος

τραβελοφιλε ψευτη .... θα πεσει καυτο  τραβελιαρικο σπερμα και θα σε καψει ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πως γινεται αυτος ο χοντρος μαλακας τραβελοπουστας nik1410 να μην εχει φαει ακομα μπαν; Δεν το καταλαβαινει η διοικηση οτι διωχνει τον κοσμο απο το site;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πως γινεται αυτος ο χοντρος μαλακας τραβελοπουστας nik1410 να μην εχει φαει ακομα μπαν; Δεν το καταλαβαινει η διοικηση οτι διωχνει τον κοσμο απο το site;
και θα φυγουν οι πελατες που θα σε γαμησουν κωλογαμημενε?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χοντρε μαλακα τραβα στον πατερα σου τον Φιονα στη Γιαννιτσων και ασε στην ησυχια τους τους straight γαμιαδες.  :-*

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης πικερπουστα εγω ποτε δεν σε προσεβαλα.

δεν σε λεω πουστη και κωλογαμημενο για να σε προσβαλω αλλα γιατι εσυ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.935
Πόντοι
5.506

Eυτυχώς ισορροπείς εσύ την κατάσταση και κρατάς κόσμο σαν και εμάς που γελάμε με την κατάντια σου.  :happy: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom