Αν θελαμε κωλοδαχτυλο ρε ΑΣΧΕΤΟΙ θα πηγαιναμε σε τιποτα τελειωμενες gilf που τα κανουν ολα. Οχι σε 20-χρονα πιπινια με υπεραπλο προγραμμα στα 10 ευρω. Απο αυτο και μονο φαινεται ποσο ΑΣΧΕΤΟΙ και παρεισακτοι ειστε στο site αυτο. :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
γαμα τους δασκαλε ...
εμεις σταθερα στον αγωνα μας .... σαββατο βραδυ πλατεια αυδη βολτα και μετα γαμησαρες στα πορνιδια στο μεταξι .
Για τα κονδυλωματα στην σουφρα πηγαινετε μαζι με πικερ βαν νορντεν και πουλι για να σας κανει καλυτερη τιμη ο γιατρος?
Για να γελασουμε, πες μας πως ειναι να σου καυτηριαζουν κονδυλωματα στην κολωτρυπιδα
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Αν θελαμε κωλοδαχτυλο ρε ΑΣΧΕΤΟΙ θα πηγαιναμε σε τιποτα τελειωμενες gilf που τα κανουν ολα. Οχι σε 20-χρονες με υπεραπλο προγραμμα στα 10 ευρω. Απο αυτο και μονο φαινεται ποσο ΑΣΧΕΤΟΙ και παρεισακτοι ειστε στο site αυτο. :-*
Η Αννα το μαιμουδακι που σε εχει ξεκωλιασει ποσο χρονων ειναι?
Η Αννα το μαιμουδακι που σε εχει ξεκωλιασει ποσο χρονων ειναι?
Μιλας για ενα πουτανακι απο τα εκατονταδες που εχω γαμησει ειρωνικο σιχαμα γαμω το σπιτι σου; Μιλα αντρικια επιτελους.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.907
- Πόντοι
- 5.506
Μιλας για ενα πουτανακι απο τα εκατονταδες που εχω γαμησει ειρωνικο σιχαμα γαμω το σπιτι σου; Μιλα αντρικια επιτελους.
Πικηπόκο, αυτά ποιός τα έγραψε;;;
[size=30pt]Δεν θα δώσω τον κώλο μου για πενταροδεκάρες. 5.000 ακατέβατα και όποιος τα έχει.[/size]
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
Κάτω από το φλιτζάνι του καφέ είναι διπλωμένο ένα τσαλακωμένο 10ευρώ, επιμελώς τοποθετημένο από την μάνα του.
Ο πατέρας τον ρωτάει "Τι ώρα να σε πάω στο Μετάξι;"
Για τα κονδυλωματα στην σουφρα πηγαινετε μαζι με πικερ βαν νορντεν και πουλι για να σας κανει καλυτερη τιμη ο γιατρος?
Για να γελασουμε, πες μας πως ειναι να σου καυτηριαζουν κονδυλωματα στην κολωτρυπιδα
αντε ρε κακομοιρη που μεταναστευσες εξω για να πινεις μεταλλικο νερο σε μπαρ ξενοδοχειων .. για λυπηση εισαι .. .
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
παλιολούγκρα πουστάρδα πίκερ πές μου τώρα που μένεις να έρθω με τα 5000 να σου ανοίξω το γκρόβερ μέσα στο παιδικό δωματιάκι σου και να σε ακούνε απο δίπλα οι γονείς σου να σκούζεις κ να βελάζεις σα προβατίνα. έχεις @@ μωρή τρύπια κωλοδαχτυλιασμένη αδερφή; τι λες και ξελές; ζήτησες 5000 ;;;; τα έχεις. θα σε ξεπατουριάσω στεγνά και ασάλιωτα
παλιολούγκρα πουστάρδα πίκερ πές μου τώρα που μένεις να έρθω με τα 5000 να σου ανοίξω το γκρόβερ μέσα στο παιδικό δωματιάκι σου και να σε ακούνε απο δίπλα οι γονείς σου να σκούζεις κ να βελάζεις σα προβατίνα. έχεις @@ μωρή τρύπια κωλοδαχτυλιασμένη αδερφή; τι λες και ξελές; ζήτησες 5000 ;;;; τα έχεις. θα σε ξεπατουριάσω στεγνά και ασάλιωτα
παρε εσυ τωρα 5000 μουτζες και πολλα σου ειναι καψοκαλυβα που δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.236
- Πόντοι
- 25.467
Μην είστε τόσο "μπρουτάλ". Βάλτε και λίγο "αίσθημα", γιατί ο Πίκης είναι αγαπουλίνος. Τόνους κλάμα έριξε γονυπετής έξω από το τσαρδί της Κορίνας, για να της γλείψει τις πατούσες, και να ξανανοιώσει τα δάκτυλα΄της να, του ανοίγουν διάπλατα την σούφρα.
παρε εσυ τωρα 5000 μουτζες και πολλα σου ειναι καψοκαλυβα που δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις...
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
αποδείχτηκε οτι ο πικερ είναι διπλόπουστας όχι μόνο επειδή βάζει δάχτυλο στον κώλο του αλλά και επειδή δεν έχει τα @@ να κρατήσει τον λόγο του σαν άντρας. καλυνήχτα πίκερ... πουστράκια σαν εσένα δε θα λείψουν ποτέ. οι πουτάνες σπάνε πλάκα με τη πάρτη σου την ώρα που σε γαμάνε με τα δάχτυλα χεριών και ποδιών
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
ο δικηγόρος χασοδίκης του κωλοδαχτυλιασμένου. σούκερ ρούφα το τρομπόνι πουτανάκι. και 5000 έχω κ τα καίω για να ξεφτυλίσω καμμένες πουστάρες σαν εσένα και τον πίκερ.παρε εσυ τωρα 5000 μουτζες και πολλα σου ειναι καψοκαλυβα που δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις...
ο δικηγόρος χασοδίκης του κωλοδαχτυλιασμένου. σούκερ ρούφα το τρομπόνι πουτανάκι. και 5000 έχω κ τα καίω για να ξεφτυλίσω καμμένες πουστάρες σαν εσένα και τον πίκερ.
παρε δεκα φασκελα να μην στα χρωσταω ηλιθιε κλωνε .
οι πουτάνες σπάνε πλάκα με τη πάρτη σου την ώρα που σε γαμάνε με τα δάχτυλα χεριών και ποδιών
Παντως οταν τις εχω ανασκελα διπλωμενες στα δυο - η αγαπημενη μου σταση - δεν σπανε καθολου πλακα. Μονο βογκανε. :-*
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.287
- Πόντοι
- 2.586
Ξύπνησε και ο Πικερ στο κρύο παιδικό του κρεβατάκι.
Μπαίνω bourdela σχεδόν 10 χρόνια.. Είναι ίσως ό,τι πιο αστείο έχω διαβάσει. Εκεί που ρώτησε η μάνα του αν θα πάει στο μαϊμουδάκι μου έφυγε ο καφές από το στόμα. Και μου ξαναέφυγε όταν το έγραφα αυτό τώρα...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.236
- Πόντοι
- 25.467
Παντως οταν τις εχω ανασκελα διπλωμενες στα δυο - η αγαπημενη μου σταση - δεν σπανε καθολου πλακα. Μονο βογκανε. :-*
Βεβαίως και βαρυγκομάνε.
Λίγο τό έχεις, να σε κωλοδαχτυλιάζουν, για να σηκωθεί, και μετά να ανέχονται την δυσωδία από την σκατίλα της ανοιχτής σούφρας σου, ομού με την μπόχα της ανάσας σου; Κάτεργο σκέτο.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.907
- Πόντοι
- 5.506
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΩ.[/size]
Πίκη, ακόμα δε μου απάντησες, αυτό ΕΣΥ το έγραψες;
[size=30pt]Δεν θα δώσω τον κώλο μου για πενταροδεκάρες. 5.000 ακατέβατα και όποιος τα έχει.[/size]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις