Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν θελαμε κωλοδαχτυλο ρε ΑΣΧΕΤΟΙ θα πηγαιναμε σε τιποτα τελειωμενες gilf που τα κανουν ολα. Οχι σε 20-χρονα πιπινια με υπεραπλο προγραμμα στα 10 ευρω. Απο αυτο και μονο φαινεται ποσο ΑΣΧΕΤΟΙ και παρεισακτοι ειστε στο site αυτο.  :-*

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
γαμα τους δασκαλε ...
εμεις σταθερα στον  αγωνα μας .... σαββατο βραδυ  πλατεια αυδη  βολτα και μετα γαμησαρες στα πορνιδια στο μεταξι .

Για τα κονδυλωματα στην σουφρα πηγαινετε μαζι με πικερ βαν νορντεν και πουλι για να σας κανει καλυτερη τιμη ο γιατρος?
Για να γελασουμε, πες μας πως ειναι να σου καυτηριαζουν κονδυλωματα στην κολωτρυπιδα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν θελαμε κωλοδαχτυλο ρε ΑΣΧΕΤΟΙ θα πηγαιναμε σε τιποτα τελειωμενες gilf που τα κανουν ολα. Οχι σε 20-χρονες με υπεραπλο προγραμμα στα 10 ευρω. Απο αυτο και μονο φαινεται ποσο ΑΣΧΕΤΟΙ και παρεισακτοι ειστε στο site αυτο.  :-*

Η Αννα το μαιμουδακι που σε εχει ξεκωλιασει ποσο χρονων ειναι?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η Αννα το μαιμουδακι που σε εχει ξεκωλιασει ποσο χρονων ειναι?

Μιλας για ενα πουτανακι απο τα εκατονταδες που εχω γαμησει ειρωνικο σιχαμα γαμω το σπιτι σου; Μιλα αντρικια επιτελους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.907
Πόντοι
5.506
Μιλας για ενα πουτανακι απο τα εκατονταδες που εχω γαμησει ειρωνικο σιχαμα γαμω το σπιτι σου; Μιλα αντρικια επιτελους.

Πικηπόκο, αυτά ποιός τα έγραψε;;;

[size=30pt]Δεν θα δώσω τον κώλο μου για πενταροδεκάρες. 5.000 ακατέβατα και όποιος τα έχει.[/size]

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
Κάτω από το φλιτζάνι του καφέ είναι διπλωμένο ένα τσαλακωμένο 10ευρώ, επιμελώς τοποθετημένο από την μάνα του.

Ο πατέρας τον ρωτάει "Τι ώρα να σε πάω στο Μετάξι;"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.907
Πόντοι
5.506
Σε πόση ώρα νομίζετε τι θα αρχίσουν οι γαμωμάνες;;  :orchestra: :orchestra:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Για τα κονδυλωματα στην σουφρα πηγαινετε μαζι με πικερ βαν νορντεν και πουλι για να σας κανει καλυτερη τιμη ο γιατρος?
Για να γελασουμε, πες μας πως ειναι να σου καυτηριαζουν κονδυλωματα στην κολωτρυπιδα

αντε ρε  κακομοιρη που μεταναστευσες εξω για να  πινεις μεταλλικο νερο σε  μπαρ  ξενοδοχειων ..  για λυπηση  εισαι .. .

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
παλιολούγκρα πουστάρδα πίκερ πές μου τώρα που μένεις να έρθω με τα 5000 να σου ανοίξω το γκρόβερ μέσα στο παιδικό δωματιάκι σου και να σε ακούνε απο δίπλα οι γονείς σου να σκούζεις κ να βελάζεις σα προβατίνα. έχεις @@ μωρή τρύπια κωλοδαχτυλιασμένη αδερφή; τι λες και ξελές; ζήτησες 5000 ;;;; τα έχεις. θα σε ξεπατουριάσω στεγνά και ασάλιωτα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
παλιολούγκρα πουστάρδα πίκερ πές μου τώρα που μένεις να έρθω με τα 5000 να σου ανοίξω το γκρόβερ μέσα στο παιδικό δωματιάκι σου και να σε ακούνε απο δίπλα οι γονείς σου να σκούζεις κ να βελάζεις σα προβατίνα. έχεις @@ μωρή τρύπια κωλοδαχτυλιασμένη αδερφή; τι λες και ξελές; ζήτησες 5000 ;;;; τα έχεις. θα σε ξεπατουριάσω στεγνά και ασάλιωτα

παρε εσυ  τωρα 5000 μουτζες και πολλα σου ειναι καψοκαλυβα  που δεν εχεις μαντηλι να  κλαψεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.236
Πόντοι
25.467

Μην είστε τόσο "μπρουτάλ". Βάλτε και λίγο "αίσθημα", γιατί ο Πίκης είναι αγαπουλίνος. Τόνους κλάμα έριξε γονυπετής έξω από το τσαρδί της Κορίνας, για να της γλείψει τις πατούσες, και να ξανανοιώσει τα δάκτυλα΄της να, του ανοίγουν διάπλατα την σούφρα. :)

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
αποδείχτηκε οτι ο πικερ είναι διπλόπουστας όχι μόνο επειδή βάζει δάχτυλο στον κώλο του αλλά και επειδή δεν έχει τα @@ να κρατήσει τον λόγο του σαν άντρας. καλυνήχτα πίκερ... πουστράκια σαν εσένα δε θα λείψουν ποτέ. οι πουτάνες σπάνε πλάκα με τη πάρτη σου την ώρα που σε γαμάνε με τα δάχτυλα χεριών και ποδιών

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
παρε εσυ  τωρα 5000 μουτζες και πολλα σου ειναι καψοκαλυβα  που δεν εχεις μαντηλι να  κλαψεις...
ο δικηγόρος χασοδίκης του κωλοδαχτυλιασμένου. σούκερ ρούφα το τρομπόνι πουτανάκι. και 5000 έχω κ τα καίω για να ξεφτυλίσω καμμένες πουστάρες σαν εσένα και τον πίκερ.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ο δικηγόρος χασοδίκης του κωλοδαχτυλιασμένου. σούκερ ρούφα το τρομπόνι πουτανάκι. και 5000 έχω κ τα καίω για να ξεφτυλίσω καμμένες πουστάρες σαν εσένα και τον πίκερ.

παρε δεκα φασκελα να μην στα χρωσταω ηλιθιε κλωνε .

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
οι πουτάνες σπάνε πλάκα με τη πάρτη σου την ώρα που σε γαμάνε με τα δάχτυλα χεριών και ποδιών

Παντως οταν τις εχω ανασκελα διπλωμενες στα δυο - η αγαπημενη μου σταση - δεν σπανε καθολου πλακα. Μονο βογκανε.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]  :heavymetalbig:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.287
Πόντοι
2.586
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Ξύπνησε και ο Πικερ στο κρύο παιδικό του κρεβατάκι.

Μπαίνω bourdela σχεδόν 10 χρόνια.. Είναι ίσως ό,τι πιο αστείο έχω διαβάσει. Εκεί που ρώτησε η μάνα του αν θα πάει στο μαϊμουδάκι μου έφυγε ο καφές από το στόμα. Και μου ξαναέφυγε όταν το έγραφα αυτό τώρα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.236
Πόντοι
25.467
Παντως οταν τις εχω ανασκελα διπλωμενες στα δυο - η αγαπημενη μου σταση - δεν σπανε καθολου πλακα. Μονο βογκανε.  :-*

Βεβαίως και βαρυγκομάνε.

Λίγο τό έχεις, να σε κωλοδαχτυλιάζουν, για να σηκωθεί, και μετά να ανέχονται την δυσωδία από την σκατίλα της ανοιχτής σούφρας σου, ομού με την μπόχα της ανάσας σου; Κάτεργο σκέτο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.907
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom