Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Το δαχτυλο στον προστατη απο γυναικα ειναι ενα μεσο διεγερσης του αντρα, οπως και η πιπα. Εγω βεβαια δεν το συνηθιζω αλλα οσοι το κανουν ειναι τελειως νορμαλ, αρκει βεβαια αυτο να ακολουθειται απο αγριο σεξ. Βλεπε Rocco Siffredi.  :-*
Εσυ την τελευταια εβδομαδα δεν ανακοινωνες καθε μερα οτι φευγεις επειδη δεν σε καλυπτει η διαχειριση του σάιτ? Τι λεω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ο σιχαμενος παντοφλακιας μπαινει στη σελιδα μου στο facebook με το ονομα Sakis Kapatos και απειλει θεους και δαιμονες. Τον εχει βαρεσει η αγαμια και οι πολλες αφιερωσεις που του κανω στο κεφαλι.  :uglystupid:
Εννοεις το προφιλ που εφτιαξες για να βριζεις τον εαυτο σου και να κατηγορεις οτι το εκανε ο Στεκας?

Εχεις ξεφυγει τελειως, συμμαζεψου, σε λιγο δεν θα εχεις επιστροφη

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εννοεις το προφιλ που εφτιαξες για να βριζεις τον εαυτο σου και να κατηγορεις οτι το εκανε ο Στεκας?

ολο μαλακιες λες .. οπως οτι εγω παλιοτερα ημουν  ο lakis33..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566

Εγω του ειπα να παει στη ΓΑΔΑ τυπε... ανέλαβε νομικά την υπόθεση και θα βγάλεις πολλά λεφτά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εγω του ειπα να παει στη ΓΑΔΑ τυπε... ανέλαβε νομικά την υπόθεση και θα βγάλεις πολλά λεφτά...
Στο τελευταιο σχολιο εβαλε και υπογραφη "stekas72" ετσι για να ειμαστε και σιγουροι

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Στο τελευταιο σχολιο εβαλε και υπογραφη "stekas72" ετσι για να ειμαστε και σιγουροι

αλεξ έχει πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος μου.

Για πες μας τι ποινές με περιμένουν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467
Το δαχτυλο στον προστατη απο γυναικα ειναι ενα μεσο διεγερσης του αντρα, οπως και η πιπα. Εγω βεβαια δεν το συνηθιζω αλλα οσοι το κανουν ειναι τελειως νορμαλ,[size=15pt] αρκει βεβαια αυτο να ακολουθειται απο αγριο σεξ.[/size] Βλεπε Rocco Siffredi.  :-*

Έστω ότι είναι έτσι!

Εσύ όμως δεν συνεχίζεις με άγριο σεξ, όπως ο Σιφρέντι. Εσύ συνεχίζεις τρία (άντε 5) ακόμα δευτερόλεπτα.  Οπότε είσαι πούστης με βούλα. :)

Μόνος σου έπεσες στην παγίδα, ξεκωλιάρη. Η αλήθεια δεν κρύβεται.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Σπιτι μου είμαι με την γυναίκα μου, ελάτε αλλά δάκτυλο δεν έχει.... σκουποξυλο ομως ναι.... :2funny: :2funny: :2funny:
με σκουποξυλο την βατευεις την στουκενα ;;;;
εμ γιαυτο θα ερθουν πικεριστες να στην γαμησουν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom