Ο σιχαμενος παντοφλακιας μπαινει στη σελιδα μου στο facebook με το ονομα Sakis Kapatos και απειλει θεους και δαιμονες. Τον εχει βαρεσει η αγαμια και οι πολλες αφιερωσεις που του κανω στο κεφαλι.
ζει κι εκει το φανταστικο του κοσμο ..
Ο σιχαμενος παντοφλακιας μπαινει στη σελιδα μου στο facebook με το ονομα Sakis Kapatos και απειλει θεους και δαιμονες. Τον εχει βαρεσει η αγαμια και οι πολλες αφιερωσεις που του κανω στο κεφαλι.
τον κωλο του γαμαει τοσα χρονια και του αρεσει ομολογησε η πουστρασας το ειπα ...ο πικερ θα γυρισει και θα σας ΓΑΜΗΣΕΙ ...
σας το ειπα ...ο πικερ θα γυρισει και θα σας ΓΑΜΗΣΕΙ ...
Τις λιγες φορες που εχει συμβει αυτο που λες η πουτσα που εφαγαν μετα ηταν 10-πλασια σε παχος απο το δαχτυλο τους. :-*
Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.
μπορει αλλα αυτο ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια
ενω το δακτυλακι μαστορα τα ξεπερναει
Μην του βάζεις ιδέες Saki.
Το δαχτυλο στον προστατη απο γυναικα ειναι ενα μεσο διεγερσης του αντρα, οπως και η πιπα. Εγω βεβαια δεν το συνηθιζω αλλα οσοι το κανουν ειναι τελειως νορμαλ, αρκει βεβαια αυτο να ακολουθειται απο αγριο σεξ. Βλεπε Rocco Siffredi. :-*
Δεν επρεπε να μιλήσω Saki
οσοι δεν εχουμε φεησμπουκ θα συνεχιζουμε να σου θυμιζουμε ποσο πουστης εισαι από εδω
Πάμε φουμπου να τον τραμπουκήσουμε Saki.
ναι είναι νορμαλ να εισαι πουστης.Το δαχτυλο στον προστατη απο γυναικα ειναι ενα μεσο διεγερσης του αντρα, οπως και η πιπα. Εγω βεβαια δεν το συνηθιζω αλλα οσοι το κανουν ειναι τελειως νορμαλ, αρκει βεβαια αυτο να ακολουθειται απο αγριο σεξ. Βλεπε Rocco Siffredi. :-*
Θα φωναξω και τους αλλους Sakides, Saki.
ΣΗΜΕΡΑ ο περηφανος νομος μας ανακοινωθηκε σε γκομενα σε dating site !
εμαθε για ολα ... και μαλιστα ειπε πως θα κανει εγγραφη κι εδω ..
στην αρχη τσατιστικε .. αλλα μετα δηλωσε πως θα βγει μαζι μου παρολο που παω με πουτανες..
αυτο το προνομιο ΜΟΝΟ ενας πικεριστης θα το εχει ...
Μιλαω στο fb με Κορίνα και Αννα το Μαιμουδάκι, με ένα μνμ μου μπαίνουν στην περήφανη σελίδα του πικερ και τον ξεφτιλίζουν αναφέροντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες του πως τις γαμούσε
Σε δουλεψε καλα το τραβέλι....