Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ο σιχαμενος παντοφλακιας μπαινει στη σελιδα μου στο facebook με το ονομα Sakis Kapatos και απειλει θεους και δαιμονες. Τον εχει βαρεσει η αγαμια και οι πολλες αφιερωσεις που του κανω στο κεφαλι.  :uglystupid:

ζει κι  εκει  το φανταστικο  του κοσμο ..

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
σας το ειπα ...ο πικερ  θα γυρισει και θα σας  ΓΑΜΗΣΕΙ ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Τις λιγες φορες που εχει συμβει αυτο που λες η πουτσα που εφαγαν μετα ηταν 10-πλασια σε παχος απο το δαχτυλο τους.  :-*

Δεν εχει συμβεί λίγες φόρες, ας σου θυμίσω την Άννα το μαϊμουδάκι....

Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
μπορει αλλα αυτο ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια

ενω το δακτυλακι μαστορα τα ξεπερναει

Το δαχτυλο στον προστατη απο γυναικα ειναι ενα μεσο διεγερσης του αντρα, οπως και η πιπα. Εγω βεβαια δεν το συνηθιζω αλλα οσοι το κανουν ειναι τελειως νορμαλ, αρκει βεβαια αυτο να ακολουθειται απο αγριο σεξ. Βλεπε Rocco Siffredi.  :-*

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Το δαχτυλο στον προστατη απο γυναικα ειναι ενα μεσο διεγερσης του αντρα, οπως και η πιπα. Εγω βεβαια δεν το συνηθιζω αλλα οσοι το κανουν ειναι τελειως νορμαλ, αρκει βεβαια αυτο να ακολουθειται απο αγριο σεξ. Βλεπε Rocco Siffredi.  :-*

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Ουυυυ τι ψευτης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι είναι νορμαλ να εισαι πουστης.

και από την δεκαετια του 70 θεωρείται νορμαλ να εισαι και ομοφυλόφιλος.

αρκει να λες τα πραγματα με το ονομα τους πουστρακο.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ΣΗΜΕΡΑ  ο περηφανος  νομος μας ανακοινωθηκε σε  γκομενα σε dating site !
εμαθε για ολα ... και μαλιστα ειπε πως  θα κανει εγγραφη κι εδω ..
στην αρχη τσατιστικε .. αλλα μετα δηλωσε πως  θα βγει μαζι μου  παρολο που παω με πουτανες..

αυτο το προνομιο ΜΟΝΟ  ενας πικεριστης θα το εχει ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Μιλαω στο fb με Κορίνα και Αννα το Μαιμουδάκι, με ένα μνμ μου μπαίνουν στην περήφανη σελίδα του πικερ και τον ξεφτιλίζουν αναφέροντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες του πως τις γαμούσε  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:  

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
ΣΗΜΕΡΑ  ο περηφανος  νομος μας ανακοινωθηκε σε  γκομενα σε dating site !
εμαθε για ολα ... και μαλιστα ειπε πως  θα κανει εγγραφη κι εδω ..
στην αρχη τσατιστικε .. αλλα μετα δηλωσε πως  θα βγει μαζι μου  παρολο που παω με πουτανες..

αυτο το προνομιο ΜΟΝΟ  ενας πικεριστης θα το εχει ...

Σε δουλεψε καλα το τραβέλι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Μιλαω στο fb με Κορίνα και Αννα το Μαιμουδάκι, με ένα μνμ μου μπαίνουν στην περήφανη σελίδα του πικερ και τον ξεφτιλίζουν αναφέροντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες του πως τις γαμούσε  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:  

ναι ...ειναι τετοια  η παντοφλα  που τρως .... κατσεκαλα  γιατι  σε κανει κερατα οποιος πικεριστης θελει  ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom