pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Δε μου λές...
Καμακώνεις γκόμενες;
ναι μου αρεσει πολυ
Δε μου λές...
Καμακώνεις γκόμενες;
εγω σημερα εχυσα ακαποτα μεσα σε κωλαρακι αφου γαμησα στομα, μουνι, κωλο, για ερκετη ωρα. ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.Σημερα το μεσημερι στο Μεταξι:
- Koλωνου 11 ισογειο: Bιολετα. :-* Στην ξεσκισμενη κωλαρα του nik1410.
ναι μου αρεσει πολυ
Τις παραμυθιάζεις με σκοπό να τις πηδήξεις;
κατα κορον :S
κωλαγαμημενος είναιΒρίσκω άδικη την επίθεση στον πικερ. Και κρίμα, γιατί είναι χαζούλης, αλλά κατά βάθος τίμιος. Η μαλακία του ήταν , ότι έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να καταδώσει παντρεμένους πουτανιάρηδες και ότι οι πουτάνες είναι μόνο για ανύπαντρους . Κατά τα άλλα είναι εντάξει άτομο .
Α να γεια σου!
Αυτό λοιπόν, ο Πίκηπούστης το απαγορεύει.
Δεν θέλει τον άνδρα κυνηγό πηδηχταρά, που προκειμένου να καρφώσει το θήραμα, θα χρησιμοποιήσει οιοδήποτε μέσον και όπλο διαθέτει.
Τον θέλει παθητικό καταθέτη 3-4 δεκάρικων την εβδομάδα στο μετάξι.
το ότι γαμησε τον κωλο του δεν είναι τρολαρισμα, είναι αληθεια που την εχει επιβεβαιωσει πολλες φορες και τον κατατασει στην κατηγορια των πουστιδων.ε καλα καπου πουλαει και την ειρωνεια του το τρολαρισμα του
μην ξεχνας ο πικερ εχει γαμησει και γκομενες χωρις να πληρωσει
ε καλα καπου πουλαει και την ειρωνεια του το τρολαρισμα του
μην ξεχνας ο πικερ εχει γαμησει και γκομενες χωρις να πληρωσει
?Γαμηστε τα σιχαμενα λαμογια. Σε ολες τις γκομενες λεμε μονο την αληθεια. Κανενα ψεμα, κανενα καμακι. Ο καθε πικεριστης δινει το λαμογιο της γειτονιας του στεγνα. Εχουμε πολεμο με τους ψευτες σε καθε γειτονια.
Ναι.
Δυό - τρεις ανδρογυναίκες που γούσταραν να τον έχουν παθητικό.
Η τελευταία μάλιστα ήταν 1,85μ. και 110 κιλά γομάρι. Τον είχε ξεσκίσει στο στραπόνιασμα.
κατσε ρε τυπε ο πικερ παει και με πουτανες εσυ πας και με πουτανες και εγω παω και με πουτανες
ποια διαφορα υπαρχει?
οχι ρε αφου τα εχει πει πιο παλια τι ακριβως ηταν
σου βγαζω την τσατσα πες γιατι οκ δεν ειναι αυτο που λεμε και γκομενα χωρις πληρωμη αλλα οι υπολοιπες μια χαρα ηταν
Φευγω απο το site γιατι η διευθυνση δεν κανει αυτο που πρεπει. Δεν μπορει το καθε σιχαμα εδω μεσα να λεει οτι ο Picker ειναι πουστης επειδη εχει δεχτει κωλοδαχτυλο απο 3-4 απο τις εκατονταδες γυναικες που εχει γαμησει.
Φευγω απο το site γιατι η διευθυνση δεν κανει αυτο που πρεπει. Δεν μπορει το καθε σιχαμα εδω μεσα να λεει οτι ο Picker ειναι πουστης επειδη εχει δεχτει κωλοδαχτυλο απο 3-4 απο τις εκατονταδες γυναικες που εχει γαμησει.