Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
απογοητευμενος, σχεδον παραλυμενος μπορω να πω, απο την εξελιξη που ειχε τις τελευταιες ωρες ο προαιωνιος και συμπαντικος νομος του πικερ, ΔΗΛΩΝΩ οτι παραδιδω την ταυτοτητα του πικεριστη και αποχωρω οριστικα απο τον πικερισμο
δεν εχει νοημα να επιδιωξω επαναληπτικη ΓΣ και ψηφοφορια, ουτε να επιχειρησω πραξικοπημα κατα του δασκαλου και ιδρυτη του νομου
ηττηθηκα χωρις να δοθει μαχη, και ως ηττημενος εσωκομματικος αντιπαλος, αποχωρω
δεν ειναι δυνατο για εμενα, να εξακολουθησω να συμμετεχω σε ενα κινημα που οι βασικες του αρχες ειναι μεν σωστες και λιωμενος χρυσος για τους νεους και αδιαμορφωτους αντρες, αλλα που καποιες δευτερευουσες πρακτικες που διδασκει με ξεπερνουν ως γαμια, ως μυστη και πανω απ ολα ως ανθρωπα, και ποθ δε συμβαδιζουν με την ηθικη και τις αξιες μου
ευχομαι στον αρχηγο και σε οσους πικεριστες συνεχισουν κοντα του, καλη νεα χρονια, με υγεια, πολλα νεα μουνια στο μεταξι, και απολαυστικα (για εκεινους) κωλοδαχτυλιασματα
αντιο για παντα
το μυθικο πουλι (πλεον οχι πικεριστης)
:'(

Αστα αυτα μωρη λινατσα 3000 σελιδες τωρα πηρες χαμπαρι τα δακτυλα
Οταν εστηνες τον πατο σου για δακτυλιασμα ασπαζομενος τον πικερισμο ηταν καλα..
Τωρα που σε πηραμε με τις ντοματες μας το παιζεις έκπληκτη παρθενα
Εισαι και προδοτης και απατεωνας και μπουστης

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βρίσκω άδικη την επίθεση στον πικερ. Και κρίμα, γιατί είναι χαζούλης, αλλά κατά βάθος τίμιος. Η μαλακία του ήταν , ότι έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να καταδώσει παντρεμένους πουτανιάρηδες και ότι οι πουτάνες είναι μόνο για ανύπαντρους . Κατά τα άλλα είναι εντάξει άτομο .

Επισκέπτης
Ο πολεμος εναντια στο γαμο ειναι η πεμπτουσια του πικερισμου. Πολεμαμε για την κοινωνικοποιηση των μεσων αναπαραγωγης. Ωστε κανενας νεος στο μελλον να μην ειναι αγαμητος και μαλακας.

Τελευταια ο Πικερ γυρναει με γυαλια ηλιου εξω απο τα ξενοδοχεια Πριβε και Μπιλ που εχουν ανοιχτα παρκιν στην Κωνσταντινουπολεως. Δε λεω οτι φωτογραφιζει πινακιδες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τελευταια ο Πικερ γυρναει με γυαλια ηλιου εξω απο τα ξενοδοχεια Πριβε και Μπιλ που εχουν ανοιχτα παρκιν στην Κωνσταντινουπολεως. Δε λεω οτι φωτογραφιζει πινακιδες.

Μία λίστα πινακίδων που είχε κυκλοφορήσει κάποτε, ήταν αυτοκίνητα πριν το 2000. Νεότερες πινακίδες δεν μπορεί να βρει ιδιώτης.

Επισκέπτης
Μία λίστα πινακίδων που είχε κυκλοφορήσει κάποτε, ήταν αυτοκίνητα πριν το 2000. Νεότερες πινακίδες δεν μπορεί να βρει ιδιώτης.
καποιο παιδι μου εχει πει οτι ειναι καλος στα σοσιαλ μιντια και οτι μπορει να κανει μεγαλη φανφαρα για να προωθησει το σαιτ που η καθε συζυγος θα μπορει να πληκτρολογησει ανωνυμα τον αριθμο πινακιδας του αντρα της και να δει αν ειναι καθαρος ή αν υπαρχουν ντοκουμεντα εις βαρος του.... Πουτανα τεχνολογια!

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
πίκερ αποδείχτηκές μέγα μεγάλο βλήμα-βλέπω πήρες πούλο απ το ίδιο σου το νήμα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ο πολεμος εναντια στο γαμο ειναι η πεμπτουσια του πικερισμου. Πολεμαμε για την κοινωνικοποιηση των μεσων αναπαραγωγης. Ωστε κανενας νεος στο μελλον να μην ειναι αγαμητος και μαλακας.

εμεις  οι περηφανοι πικεριστες θα γνουμε κοινωνοι  του αγωνα  ....και θα ξεβρακωσουμε  ολα τα παντρεμενα λαμογια ..

ηδη μου ηρθε μια κρυφη καμερα μπρελοκ να συμπληρωσει  τον εξοπλισμο μου με γυαλια ηλιου με κρυφη καμερα .. :sunglasses:

λαμογια ...;;;;
ποσο θα σας παει η διατροφη ;;;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εμεις  οι περηφανοι πικεριστες θα γνουμε κοινωνοι  του αγωνα  ....και θα ξεβρακωσουμε  ολα τα παντρεμενα λαμογια ..

ηδη μου ηρθε μια κρυφη καμερα μπρελοκ να συμπληρωσει  τον εξοπλισμο μου με γυαλια ηλιου με κρυφη καμερα .. :sunglasses:

λαμογια ...;;;;

Souker δωσε με στην γκομενα μου
Αρχιδια μπορεις

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

λαμογια ...;;;;
Καπαρτίνα να πάρεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.016
Πόντοι
25.467

Τελειώσατε!

Ο ψευτογκουρού σας λάκισε ταπεινωμένος, και σεις υφίσταστε στο νήμα,  σαν την μπόχα από το σκατό που τρίβουν από το δάκτυλό τους στα πακοχυμένα βρωμοσέντονα του μεταξιού για να το καθαρίσουν, οι πουτάνες που τον κωλοδακτυλιάζουν .   

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τελειώσατε!

Ο ψευτογκουρού σας λάκισε ταπεινωμένος, και σεις υφίσταστε στο νήμα,  σαν την μπόχα από το σκατό που τρίβουν από το δάκτυλό τους στα πακοχυμένα βρωμοσέντονα του μεταξιού για να το καθαρίσουν, οι πουτάνες που τον κωλοδακτυλιάζουν .   

ενα λογο που ασχολεισαι με πικερ οταν αυτος δεν μπηκε ποτε σε κανενα νημα να κοντραρει κανεναν

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ενα λογο που ασχολεισαι με πικερ οταν αυτος δεν μπηκε ποτε σε κανενα νημα να κοντραρει κανεναν

Ειναι απλο ρε φιλε. Επειδη ο Picker γαμαει με ποικιλια 200+ φορες το χρονο. Ενα νουμερο που αυτος δεν μπορει καν να φανταστει. Θελω να φυγω απο το site και με προκαλουν συνεχεια τα μουνια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες το μεσημερι στο Μεταξι:

- Δεληγιωργη 39: Iωαννα. :-* Ολο μεσα στο μουνι του stekas72.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σημερα το μεσημερι στο Μεταξι:

- Koλωνου 11 ισογειο: Bιολετα. :-* Στην ξεσκισμενη κωλαρα του nik1410.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nα μας πουν οι αδερφες αν και αυτo το κωλοδαχτυλο το βρισκουν πουστικο:

[xvideos]
]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.016
Πόντοι
25.467

Έχω γράψει πολλάκις, ότι μας χωρίζουν ερεβώδεις ιδεολογικές διαφορές.

Με τον ύπουλο νόμο του, προσπαθεί να πουστέψει όλους τους άνδρες. Θέλει να καταστήσει τον άνδρα-κηνυγό που την πέφτει διαρκώς σε γυναίκες προκειμένου να της πηδήξει, σε άβουλο μπούλη αγοραστή έτοιμου κρέατος. Δεν βλέπει την γυναίκα, ως θήραμα προς σεξουαλική βορά του άνδρα - κυνηγού. Αντιθέτως της δίνει αξία και την βάζει αυτή να παίζει τον πρώτο ρόλο εφόσον οι άνδρες πρέπει να ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για να την γαμήσουν, και μάλιστα 3-4 φορές την εβδομάδα.

Ειναι απλο ρε φιλε. Επειδη ο Picker γαμαει με ποικιλια 200+ φορες το χρονο. Ενα νουμερο που αυτος δεν μπορει καν να φανταστει. Θελω να φυγω απο το site και με προκαλουν συνεχεια τα μουνια.

Σκάσε πουστάρα!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Έχω γράψει πολλάκις, ότι μας χωρίζουν ερεβώδεις ιδεολογικές διαφορές.

Με τον ύπουλο νόμο του, προσπαθεί να πουστέψει όλους τους άνδρες. Θέλει να καταστήσει τον άνδρα-κηνυγό που την πέφτει διαρκώς σε γυναίκες προκειμένου να της πηδήξει, σε άβουλο μπούλη αγοραστή έτοιμου κρέατος. Δεν βλέπει την γυναίκα, ως θήραμα προς σεξουαλική βορά του άνδρα - κυνηγού. Αντιθέτως της δίνει αξία και την βάζει αυτή να παίζει τον πρώτο ρόλο εφόσον οι άνδρες πρέπει να ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για να την γαμήσουν, και μάλιστα 3-4 φορές την εβδομάδα.

Σκάσε πουστάρα!

κατσε ρε τυπε ο πικερ παει και με πουτανες εσυ πας και με πουτανες και εγω παω και με πουτανες

ποια διαφορα υπαρχει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Nα μας πουν οι αδερφες αν και αυτo το κωλοδαχτυλο το βρισκουν πουστικο:

[xvideos]
]
πρωτον δεν ειμαστε αδερφες
και δευτερον
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ.

ποσες φορες θα στο πουμε οτι αφου δουλεψες τον ΠΙΣΙΝΟ σου λεγεσαι ΠΟΥΣΤΗΣ???????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.016
Πόντοι
25.467

Stories

Νέο!