Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νομος του Picker θεωρει ως υψιστη αρετη του ανθρωπου - και κυριως του αντρα - την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙA. Ονειρευεται μια κοινωνια που θα απεχθανεται το ψεμα. Το ψεμα ειναι η ριζα του κακου και η βασικη αιτια της καταρρευσης της κοινωνιας. Ο νομος του Picker υποστηριζει την ποινικοποιηση της μοιχειας αλλα ταυτοχρονα και την καταργηση της διατροφης προς τις χωρισμενες μητερες. Οποια γυναικα χωριζει θα πρεπει να βρισκει αλλον αντρα η να γινεται πορνη για να μεγαλωσει τα παιδια της.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ο κρατικος γκεϊσισμος ειναι η τελικη λυση
οι δημοσιοι γυναικωνιτες και τα δημοσια επιλεκτηρια θα πλαθουν τις γυναικες σε τετοιο βαθμο που θα ειναι οι απολυτες συζυγοι, μητερες, ερωμενες, νοικοκυρες και γκεϊσες
και οι αντρες θα ζουν διπλα τους ζωη χαρισαμενη
Με συγχωρεις συναδελφε αλλα η καλυτερη λυση ειναι αυτη που εχω προτεινει εγω: Η σεξουαλικη πραξη θα γινεται μονο σε οικους ανοχης. Οποια γυναικα επιθυμει να γαμηθει θα μπαινει σε εναν οικο και θα δεχεται οσους αντρες τον επισκεφθουν. Κατι σαν τις αρχαιες ιερειες της Αφροδιτης που δεχονταν αντρες στους ναους. Η δικη σου προταση καταδικαζει τον αντρα στη μονογαμια αρα δε μπορει να εγκριθει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν θα σου πω πολλα. Το μονο που θα σου πω ειναι οτι σημερα εκλεισα 8 χρονια απο την τελευταια φορα που τελειωσα χωρις γυναικα. Ειμαι πολυ περηφανος για το νομο του Picker.  :sunglasses:
που γάμησες τον κωλο σου εισαι υπερηφανος; Πόσα χρόνια έκλεισες ως πουστης;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο νομος του Picker θεωρει ως υψιστη αρετη του ανθρωπου - και κυριως του αντρα - την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙA. Ονειρευεται μια κοινωνια που θα απεχθανεται το ψεμα. Το ψεμα ειναι η ριζα του κακου και η βασικη αιτια της καταρρευσης της κοινωνιας. Ο νομος του Picker υποστηριζει την ποινικοποιηση της μοιχειας αλλα ταυτοχρονα και την καταργηση της διατροφης προς τις χωρισμενες μητερες. Οποια γυναικα χωριζει θα πρεπει να βρισκει αλλον αντρα η να γινεται πορνη για να μεγαλωσει τα παιδια της.
αφού είναι η ειλικρίνεια, γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είσαι κωλογαμημενος;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εμεις ειμαστε εξ ορισμου libertarians με καποια συντηρητικα στοιχεια. Ο συντηρητισμος μας εγκειται κυριως στο οτι θεωρουμε κατωτερες (οχι αχρηστες) τις γυναικες και (ελαφρως) υποτιμητικο το να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος, καθως υποβιβαζεται στο παθητικο επιπεδο της γυναικας.
ειλικρίνεια είπαμε ρε γεροντολαγνε νεγρολαγνε που πας στα γκεη πραηντ και τώρα θυμήθηκες ότι είναι υποτιμητική η ομοφυλοφιλία

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
που γάμησες τον κωλο σου εισαι υπερηφανος; Πόσα χρόνια έκλεισες ως πουστης;

Στον Rocco Siffredi θα εκανες την ιδια ερωτηση; Γελανε οι γνησιοι πορνοι με τον κομπλεξισμο σας ρε Βουλγαροι.  :jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Χρόνια πολλά κωλοδαχτυλιασμένε, χρόνια καλά με πολλά δάχτυλα εκεί που τα γουστάρεις.

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
πικερ σημερα απο οτι φαινεται θα κανεις υπερωριες.. μαζευτηκαν και παλι τα πουτανακια σου και το μονο που ζητουν απο σενα διδασκαλε μου ειναι αυτο  :fuck2: :fuck2: απο τοτε που ξεκινησα να ακολουθω τον νομο πικερ νιωθω οτι εχω ανεβει επιπεδο σαν εραστης, ευχαριστω πικερ για την στροφη στην ερωτικη ζωη μου που με βοηθησες να κανω. :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
πικερ σημερα απο οτι φαινεται θα κανεις υπερωριες.. μαζευτηκαν και παλι τα πουτανακια σου και το μονο που ζητουν απο σενα διδασκαλε μου ειναι αυτο  :fuck2: :fuck2: απο τοτε που ξεκινησα να ακολουθω τον νομο πικερ νιωθω οτι εχω ανεβει επιπεδο σαν εραστης, ευχαριστω πικερ για την στροφη στην ερωτικη ζωη μου που με βοηθησες να κανω. :rockon: :rockon:

:effemine: :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Υποννοείς τύπε οτι είναι από τις μέρες που όλοι οι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ την περνάνε οικογενειακά, με τις γυναίκες/γκόμενές τους και μια βόλτα από το πατρικό να συναντήσουν γονείς και λοιπούς συγγενείς που ΔΕ μένουν εδώ και χρόνια πλέον μαζί τους;;

Νομίζω πως ημουν αρκετά σαφής τυπε... ακριβώς ετσι.

Και το βραδακι κάνουμε έρωτα με τις γυναικες/γκομενες μας, σιγα μην πάρουμε το λεωφορειο για να παμε να γαμήσουμε 5 λεπτά με τα πάκια παρέα.  

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα είναι μια οικογενειακή γιορτή, θα μαζευτούμε φίλοι με τις γυναίκες μας για φαγητό και θα διασκεδάσουμε.

Ο πικερ θα λέει τις μαλακίες του από το παιδικό του δωμάτιο, μόνος ο αιώνιος μπακουρας χωρίς φίλους, γκόμενες...

Θα περιμένει να φτιάξει το φαγητό η μάνα του και όταν θα πάει στο τραπέζι καθυστερημένος όπως πάντα, ντυμένος σαν λέτσος, βρώμικος, θα γυρίσει προς την αδερφή του και την μάνα του και θα τους πει πως έπρεπε να είναι πουτάνες.

Σε έναν τέτοιο πουστρακο του κόβεις την επιδότηση και τον πετάς έξω από το σπίτι ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων.

Χρονια Πολλά σε όλους, ακόμα και στους πικεριστες που μας διασκεδάζουν με την κατάντια τους.

Εφοσον εισαι παντρεμενος εισαι αυτοματα δευτεροκλασατος και παρεισακτος στο site αυτο. Οι γνησιοι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες θα ειναι και σημερα στα μπουρδελα. Mε το παραπανω ποστ βριζεις ουσιαστικα ολους τους γνησιους μοναχικους μπουρδελιαρηδες. Εγω αν ημουν διαχειριστης θα σου ειχα ριξει αυτoματα ban για το ποστ αυτο. Kαι προτρεπω ολους τους γνησιους μοναχικους μπουρδελιαρηδες να σου κανουν τωρα αναφορα.

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21

Και το βραδακι κάνουμε έρωτα με τις γυναικες/γκομενες μας, σιγα μην πάρουμε το λεωφορειο για να παμε να γαμήσουμε 5 λεπτά με τα πάκια παρέα. 
δεν μπορεις και να θες να τα καταφερεις, μονο σκληροι και απαξιωτικοι γαμιαδες οπως ο πικερ μπορουνε να εκσπερματωνουν σε χρονο κατω των 10 λεπτων σε τοσο αφιλοξενο και βρωμερο περιβαλλον, ειλικρινα τον θαυμαζω και προσπαθω να του μοιασω

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Ολοι τωρα αναφορα στο παντρεμενο σιχαμα που ειρωνευεται τους γνησιους μοναχικους μπουρδελιαρηδες που θα ειναι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στα μπουρδελα.  :rockon:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στο εορταστικό πνεύμα μάλλον είναι και οι μάνατζερ στούντιο και μασατζίδικων. Όλα κλειστά σήμερα.
Οπότε μάλλον αναγνωρίζουν ότι οι φραγκάτοι χύστες , σήμερα δεν πλερώνουν .
Μόνο πάκια και σκιπιτάρια και κάτι έλληνες που είναι στα ίδια με αυτούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom