Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στη μανα μου και στην αδερφη μου εχω πει εδω και καιρο οτι θα ηθελα να ηταν πουτανες. Αντε τωρα γλειψε παλι σαλιαρη κανενα αχρηστο μουνι.  :birdman:
ότι σου αρέσει να σου γαμανε τον κωλο το είπες και αυτό στους συγγενείς σου πουσταρα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άντε βρισε πάλι με πμ οικογένειες θρασυδειλε πουστη, σε συγχωρούν πάντα οι διαχειριστές και σου ξαναδινουν λόγο

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Καποιος που εχει τετοια γνωμη για τις γυναικες ινε φυσιολογικο να ινε πουστης ,πουστης ,ρουφιανος και εβραιος χαχαχαχα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
εγώ δεν έχω αγγίξει τραβελια ενώ εσύ έχεις γαμησει τον κωλο σου και μάλιστα με ευχαρίστηση πουσταρα

Εσυ δεν εχεις αγγιξει. Σου εχει αγγιξει ομως την κωλαρα σου η Φιονα με το μεγαλο της καυλι.  :gay:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ρε βλακα τα εχεις πει αυτα στην μανα σου η φοβασε μη σε πεταξει εξω απο το σπιτι ,ο νομος σου ινε τοσο απλος οσο κ το μυαλο σου κακομοιρη ,ρεζιλι γινεσε με τις μαλακιες που λες

ρε φιλε γιατι μιλας ετσι ? αμα δε σου αρεση ο νομος μην τον ακολουθας αλλα μη μιλας ετσι στον αρχηγο :S :S ο πικερ εινε ωρεος τυπας και εμης οι πικεριστες καλα πεδια :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ολες οι γυναικες υποχρεωτικη θητεια σε οικους ανοχης στα 18 τους χρονια για να στρωνουν χαρακτηρα και να αντιλαμβανονται την πραγματικη τους αξια.  :rockon:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Ολες οι γυναικες υποχρεωτικη θητεια σε οικους ανοχης στα 18 τους χρονια για να στρωνουν χαρακτηρα και να αντιλαμβανονται την πραγματικη τους αξια.  :rockon:
Τους μουνόδουλους, πώς είπαμε οτι τους πολεμάς ακριβώς;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καμια αξια στις ψηλομυτες καριολες. Ολα τα λεφτα του κοσμου και ολη η αγαπη μας στις ξεφτιλισμενες πορνες.  :rockon:

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
ρε φιλε γιατι μιλας ετσι ? αμα δε σου αρεση ο νομος μην τον ακολουθας αλλα μη μιλας ετσι στον αρχηγο :S :S ο πικερ εινε ωρεος τυπας και εμης οι πικεριστες καλα πεδια :rockon: :rockon: :rockon:
αυτος θα σας κανει πουστακια ολους στο τελος ,αμα μαθετε να μισητε τις γυναικες το επομενο βημα θα ινε να την βρισκετε μεταξυ σας

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Καμια αξια στις ψηλομυτες καριολες. Ολα τα λεφτα του κοσμου και ολη η αγαπη μας στις ξεφτιλισμενες πορνες.  :rockon:
εσυ ισε ξεφτικλισμενος μαλακα αυτες την δουλια τους κανουνε κ σου περνουν τα ευρουδακια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
πως ακριβώς τους ξεμπροστιάζεις και τρώνε παντόφλα; Ειλικρινά, το μόνο που βλέπω είναι είτε προσπάθεια να προμοτάρεις τα "σπίτια" στο Μετάξι, ή παιδαριώδης και σπασμωδική αντίδραση απο overdose χυλόπιτας, που προσπαθείς να την εκμεταλλευτείς για να χαϊδέψεις το "εγώ" σου.
ΟΚ, δε θα σε κατηγορήσω που θέλεις να αισθανθείς σημαντικότερος απ'ότι αλήθεια είσαι, αλλά σκέψου λιγάκι πόσο κακό κάνεις στον εαυτό σου, πρώτα απ'όλους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΟΚ, δε θα σε κατηγορήσω που θέλεις να αισθανθείς σημαντικότερος απ'ότι αλήθεια είσαι, αλλά σκέψου λιγάκι πόσο κακό κάνεις στον εαυτό σου, πρώτα απ'όλους.

Δεν θα σου πω πολλα. Το μονο που θα σου πω ειναι οτι σημερα εκλεισα 8 χρονια απο την τελευταια φορα που τελειωσα χωρις γυναικα. Ειμαι πολυ περηφανος για το νομο του Picker.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom