Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Χοντρε ξερεις καλα οτι δεν σου σηκωνεται στο μπουρδελο ουτε με γερανο.  :2funny:

Πες μας τωρα ποσο ζηλευεις που εχω υψος 1.77 και βαρος 66 κιλα. Γελοιο υποκειμενο. ΜΑΛΑΚΑ.  :birdman:

Πιστεύω πως ζηλεύει και τον καλοξυρισμένο κώλο σου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ουτε πιπα δεν δεχομαι συνηθως. Τις ξαπλωνω ανασκελα, τους γλειφω τα ποδια και τις γαμω ιεραποστολικα μεχρι να χυσω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Καταρχην οσοι ξερουν τις πουτανες που εγω γαμω μπορουν πανευκολα να σου επιβεβαιωσουν οτι αυτες οχι κωλοδαχτυλο δεν θα εβαζαν αλλα σιχαινονται να πιασουν και την πουτσα. Γιατι οι πουτανες που εγω γουσταρω ειναι οι μεγαλυτερες φολες.

Τόσο χάλια είναι η πούτσα σου;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Φοβερό βίντεο.Μπούλη Νίκο Τραβελόπουστα ρούφα την κρεμούλα σου. :) :2on1:  :)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
διαβαζοντας  λιγο απο  το θρεντ διαπιστωσα πως οι πολεμιοι του πικερ ειναι ομοφυλοφιλοι .. βλεπε μπαρου και bignik  .

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καταρχην οσοι ξερουν τις πουτανες που εγω γαμω μπορουν πανευκολα να σου επιβεβαιωσουν οτι αυτες οχι κωλοδαχτυλο δεν θα εβαζαν αλλα σιχαινονται να πιασουν και την πουτσα. Γιατι οι πουτανες που εγω γουσταρω ειναι οι μεγαλυτερες φολες.

Δεν μας ελεγες οτι η Αννα το μαιμουδακι σε εχει ξεκωλιασει στα κωλοδακτυλα??

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Ρε πουστη αφου μαλακιζεις την κωλοτρυπιδα σου στο ντουζ. Εχεις γραψει οτι δακτυλιαζεσσι οταν κανεις το μπανακι σου. Και αυτο μσλακια ειναι για τις γυναικες και τους πουστηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom