Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Σημερα το μεσημερι στο Μεταξι:
- Iασωνος 19 πανω: Λαουρα.  :smitten: Την ξερω πολλα χρονια, ισως απο το 2012 που πρωτοεκδοθηκε στη Λεωνιδου η την Κεραμεικου. Τοτε δεν ειχε ακομα παιδια, τωρα εχει 2. Σημερα τη βρηκα πιο ομορφη και πιο αισθησιακη απο ποτε. Καποιες γυναικες οσο ωριμαζουν γινονται πιο δοτικες. Κατι αναλογο ειχα παρατηρησει και με τη Τζοανα την "Πορτογαλεζα".
Αρχηγέ τον ένιωσες το σεισμό;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Σημερα το μεσημερι στο Μεταξι:
- Iασωνος 19 πανω: Λαουρα.  :smitten: Την ξερω πολλα χρονια, ισως απο το 2012 που πρωτοεκδοθηκε στη Λεωνιδου η την Κεραμεικου. Τοτε δεν ειχε ακομα παιδια, τωρα εχει 2. Σημερα τη βρηκα πιο ομορφη και πιο αισθησιακη απο ποτε. Καποιες γυναικες οσο ωριμαζουν γινονται πιο δοτικες. Κατι αναλογο ειχα παρατηρησει και με τη Τζοανα την "Πορτογαλεζα".
Έχεις τον τρόπο σου ως αυθεντικός και γνήσιος μπουρδελιάρης να βγάζεις τον αισθησιασμό που κρύβουν μέσα τους τα κορίτσια των "αμαρτωλών οίκων"!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιά Λάουρα λες απ'ολες?Μία με μαύρο μαλί λεπτή (μοιάζει το στυλ λιγάκι με την Κορίνα σου) που όλοι λένε ότι είναι φόλα?Δούλευε παλιά Κεραμικού,μετά κάποιο διάστημα Φυλής 65 πάνω και μετά 1 χρόνο πριν Κολωνού 27 ισόγιο (συνθήθως 12-23 ή απόγευμα) τ αρνητικά ότι δεν άφηνε καθολου να της πιάσεις το μουνί.Πάντος με μένα δεν ήταν φόλα.Μου είχε πει η συμπαθητική χοντρούλα τσατσά ότι πήγε Γερμανία.Γιά την ίδια κοπέλα μιλάμε?

Οχι φιλε, καμια σχεση. Αυτη τη Λαουρα που λες κι εγω την επαιρνα συχνα μεχρι που μια μερα της ειπα οτι την ανακαλυψα στο facebook και ξαφνικα ξενερωσε μαζι μου. Ηταν λιγο βλαμμενη γενικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έχεις τον τρόπο σου ως αυθεντικός και γνήσιος μπουρδελιάρης να βγάζεις τον αισθησιασμό που κρύβουν μέσα τους τα κορίτσια των "αμαρτωλών οίκων"!!!
και την αντρικη τους πλευρα ξερει να βγαζει...
ξερεις ποσες του εχουν  γαμησει τον  κωλο του πουστη?
πηγαδι αιματοκυλισμενο και βαρια πονεμενο του τον κανανε

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μοναχικε μπουρδελιαρη εχεις σπασει ολα τα κοντερ. Πως να συγκριθει ενα γελοιο λαμογιο μαζι σου; Mονο με λασπη και ψεματα μπορουν να σε κοντραρουν πια. Χωρις το παραμικρο ψεμα, χωρις την παραμικρη απορριψη η αποτυχια, χωρις ουτε μια μαλακια, γαμας και χυνεις καθε εβδομαδα 4 διαφορετικα ομορφα νεανικα μουνια. Γιατι απλα εσυ ΜΠΟΡΕΙΣ.  :sunglasses:
η εικονα απο πανω δεν ειναι ψεμα ειναι η αληθεια που ζεις και πονας πουσταρα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτη την περιοδο αυτες που δεν με δεχονται ειναι ολες απο την αλυσιδα της Κορινας. Η Ελενα/Ροξυ, η Φλορινα και προσφατως η Λορενα. Εχουν επηρεαστει σιγουρα η μια απο την αλλη. Δεν πειραζει ομως, εχει κι αλλου πορτοκαλιες.  :-*

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Αυτη την περιοδο αυτες που δεν με δεχονται ειναι ολες απο την αλυσιδα της Κορινας. Η Ελενα/Ροξυ, η Φλορινα και προσφατως η Λορενα. Εχουν επηρεαστει σιγουρα η μια απο την αλλη. Δεν πειραζει ομως, εχει κι αλλου [size=20pt]κούτσουρα[/size] πορτοκαλιες.  :-*

:s&m_3: :s&m_3:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτη την περιοδο αυτες που δεν με δεχονται ειναι ολες απο την αλυσιδα της Κορινας. Η Ελενα/Ροξυ, η Φλορινα και προσφατως η Λορενα. Εχουν επηρεαστει σιγουρα η μια απο την αλλη. Δεν πειραζει ομως, εχει κι αλλου πορτοκαλιες.  :-*
και χοντρα δάκτυλα,
να τα λες όλα ειπαμε πουστη.
μη γινεσαι και μεταφορικα πουστης περα από κυριολεκτικα που εισαι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
η εικονα απο πανω δεν ειναι ψεμα ειναι η αληθεια που ζεις και πονας πουσταρα

ΠΟΤΕ δεν δεχομαι και ΠΟΤΕ δεν ζητω κωλοδαχτυλο. Ειμαι ο πιο ενεργητικος γαμιας που υπαρχει. Γαμω χωρις πιπα ΚΑΝ.  :birdman:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΠΟΤΕ δεν δεχομαι και ΠΟΤΕ δεν ζητω κωλοδαχτυλο. Ειμαι ο πιο ενεργητικος γαμιας που υπαρχει. Γαμω χωρις πιπα ΚΑΝ.  :birdman:
ενεργητικος μονο γαμαει, δεν γαμιεται, ξανανοιξε τα λεξικα.

ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ, που θα μας πεις ότι εισαι και ενεργητικος ενώ εχεις ομολογησει ότι γαμησες το κωλο σου τοσες φορες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι φιλε, καμια σχεση. Αυτη τη Λαουρα που λες κι εγω την επαιρνα συχνα μεχρι που μια μερα της ειπα οτι την ανακαλυψα στο facebook και ξαφνικα ξενερωσε μαζι μου. Ηταν λιγο βλαμμενη γενικα.
Ναι είχει λίγο πρόβλημα στο κεφάλι.Πάντος από εμφανιση μου άρεσε πολύ.Εχουμε τα ίδια γούστα  :2funny:και η Κορίνα σου παλιά ήταν ωραία τώρα όμως (το Μά'ι'ο την είχα δει που δουλευε στο Κολωνού 27 ισόγιο)έχει σπάσει πολύ.
  Κρίμα που δεν είναι αυτή η Λάουρα.Η Λάουρα που ηταν λιγο βλαμμένη έχει εξφανιστεί εδω και ένα χρόνο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χοντρε ξερεις καλα οτι δεν σου σηκωνεται στο μπουρδελο ουτε με γερανο.  :2funny:

Πες μας τωρα ποσο ζηλευεις που εχω υψος 1.77 και βαρος 66 κιλα. Γελοιο υποκειμενο. ΜΑΛΑΚΑ.  :birdman:

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
ενεργητικος μονο γαμαει, δεν γαμιεται, ξανανοιξε τα λεξικα.

ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ, που θα μας πεις ότι εισαι και ενεργητικος ενώ εχεις ομολογησει ότι γαμησες το κωλο σου τοσες φορες
Έλα ρε ψυχάκια ηρέμησε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ηρεμα του τα γραφω.
και ηρεμα εχει παραδεχτει ότι ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Χοντρε ξερεις καλα οτι δεν σου σηκωνεται στο μπουρδελο ουτε με γερανο.  :2funny:

Πες μας τωρα ποσο ζηλευεις που εχω υψος 1.77 και βαρος 66 κιλα. Γελοιο υποκειμενο. ΜΑΛΑΚΑ.  :birdman:
δεν ζηλευω ΠΟΥΣΤΗ.
γαμαω.
και ΜΟΝΟ γαμαω.

ακου ενεργητικος ο κωλογαμημενος
μουαχαχαχαχαχα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καταρχην οσοι ξερουν τις πουτανες που εγω γαμω μπορουν πανευκολα να σου επιβεβαιωσουν οτι αυτες οχι κωλοδαχτυλο δεν θα εβαζαν αλλα σιχαινονται να πιασουν και την πουτσα. Γιατι οι πουτανες που εγω γουσταρω ειναι οι μεγαλυτερες φολες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom