Σχέση απόδοσης/τιμής:
9.0
από Quaresma17.6
27-08-2018
Στους top 500 Αξιολογητές
#40 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Σοφία
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
Μία μέρα αφού πήρα την Σοφία πήγα για έναν επαναληπτικό γύρο μιας και πέρασα πολύ καλά Hi
Ανεβαίνω στον όροφο στις 17:10 και βλέπω την τσα2 να λέει σε έναν πελάτη ότι τα δύο δωμάτια είναι γεμάτα και πρέπει να περιμένει την σειρά του!!! Ο τύπος ήταν ο τέταρτος στην σειρά μιας και ένας καραφλας πορνογερος είχε ήδη πληρώσει.
Η Σοφία μετά ο παρότρυνση της τσατσα έκανε ένα γρήγορο σαλοναρισμα και μπήκε στον πρώτο πελάτη. Το βλέμμα μου πήγε πάλι στην κωλαρα της Rockon. Τρομερή κωλαρα για την ηλικία που ταιριάζει με το μπαμπατσικο σώμα της. Παρόλο που είμαι βυζολαγνος δεν μπορώ αντισταθώ σε τέτοια πίσω κίνηση Kneel
Λέω μέσα μου "Κοίτα Ricardo, έγραψες καλά λόγια για την Σοφία και της έφερες πελάτες Tongue, θα πρέπει να ζητησεις ποσοστά JerkingEyerollConfused"
Αφού τελείωσαν οι πρώτοι δύο, πέρασαν οι επόμενοι και έμεινα εγώ με την τσα2 λέγοντας μου πόσο καλή είναι μέσα, πόσο καλός άνθρωπος είναι και ότι θα πρέπει να μου άρεσε πολύ χθες για να ήρθα και την επόμενη μέρα. Της είπα σε όλα ναι γιατί ήμουν κουρασμένος από την δουλειά και δεν είχα όρεξη να πιάσω κουβέντα με το κλεφτρονι AngryBirdman
Εδώ να πω ότι οι 4 πελάτες που προηγουντουσαν ήταν 50-70 χρονών και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα λίγο περίεργα μιας και πρόσφατα έκλεισα τα 24 Confused
Επίσης, η Σοφία φαίνεται 50+ άρα έχουμε μια διαφορά 26+Confused
Ολα αυτά τα σκεφτόμουν στην αναμονή και αρχιζα να αναρωτιέμαι αν έχω πρόβλημα που μου αρέσει μια που είναι μεγαλύτερη από την μάνα μου Confused, αν πρέπει να ψάχνω για μικρότερες πουτανες ή ακόμα να κόψω τα μπουρδέλα γιατί με έχουν κάνει να μην ενδιαφέρομαι να πάω με κάποια μη ιεροδουλη (τουλάχιστον στα χαρτιά), γιατί η πουτανα μου κοστίζει 10 να την γαμησω και να φύγω, ενώ η κοπέλα κοστίζει παραπάνω και πολύ παραπάνω οικονομικά και πνευματικά.
Για να μην το κουραζω, έβγαλα το συμπέρασμα ότι είμαι ένα ναυάγιο Sad και ότι θα πηγαίνω μόνο με πουτανες όσο βγαίνω οικονομικά οποιασδήποτε ηλικίας. "
Να γαματε και παντρεμενες παιδια. Κανουν κρα για νεανικο πουτσο!