Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για να  μην ξεχνιομαστε τι ειδους αντρας ειναι  ο  bignik ..
o bignik είναι πουστης σαν το ίνδαλμα σου τον πικερ.
το θεμα πρεπει να μετακινηθεί επιτελους με τα υπολοιπα πουστικα θεματα, δεν εχει θεση εδω

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Μπαίνουμε να διαβάσουμε καμία μαλακία να περάσει η ώρα κ βλέπουμε αλλαξοκωλιές με τα στράκια.. Έλεος ρεεεεεεεεεεεε  :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Επισκέπτης
ααααα τελικα το παραδεχεστε οτι τα στραπονιασματα του δουκα και τα κωλοδακτυλα απο γκομενα στον κωλο του πικερ ειναι ΓΚΕΗ???

αντε ζητηστε και εσεις να παει το θεμα με τα υπολοιπα γκεη θεματα και να φυγει απο την κοινοτητα

Αυτουνου του βαλανε δακτυλο....εσενα πρεπει να σου εχουν βαλει κατι πολυ πιο χοντρο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ακριβως ελεος.

τα του πουστη τω πουστη.

κωλογαμημενος ομολογησε ο πικερ,

αντε το θεμα του να παει μαζι με του ποδολαγνου και του τεντυ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αναλογως αν σε καβλωνει ο αντρας ή η γυναικα. Εσενα ξερουμε ολοι οτι σου ειναι εμμονη ιδεα οι κωλοι των αλλων ανδρων.
α μπα από που το ξερετε?
γιατι εδώ μεσα εχω ανεβασει καμμια 100στη κριτικες με 3 προφιλ ΟΛΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

όχι σαν εσενα που δοκίμαζες τον δυνατο πουτσο της δεσποινας πουστρακο

Επισκέπτης
ακριβως ελεος.

τα του πουστη τω πουστη.

κωλογαμημενος ομολογησε ο πικερ,

αντε το θεμα του να παει μαζι με του ποδολαγνου και του τεντυ

Παρτο χαμπαρι αρρωστε οτι οπου και να παει ο Πικερ ή το νημα του δεν αλλαζει τιποτα σχετικα με σενα και την ανωμαλια σου....ειτε εισαι πουστης και τον παιρνεις ειτε εισαι καταπιεσμενος πουστης που θα ηθελε να τον γαμανε αλλα ειτε με ψυχοφαρμακα ειτε λογω δειλιας δεν το κανει.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οι πικεριστες ειστε πισωγλεντηδες
απλα γιατι ο γκουρου σας τρωει δακτυλα
και ο πρωτος αποστολος δονηταρια και τραβελοπουτσες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παρτο χαμπαρι αρρωστε οτι οπου και να παει ο Πικερ ή το νημα του δεν αλλαζει τιποτα σχετικα με σενα και την ανωμαλια σου....ειτε εισαι πουστης και τον παιρνεις ειτε εισαι καταπιεσμενος πουστης που θα ηθελε να τον γαμανε αλλα ειτε με ψυχοφαρμακα ειτε λογω δειλιας δεν το κανει.
δεν χρειαζεται να αλλαξει κατι με εμενα
χαζεύω γυναικεια κορμια και γαμαω μονο γυναικες.

άλλος εχει πρόβλημα επειδή εκοψε τα ψυχοφάρμακα του και δεν παραδεχεται ότι είναι πουστια και παθητικος ρολος να γαμει τον κωλο του Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΙΚΕΡ

Επισκέπτης
"πρεπει"
"θα"
"αν"

εδώ εχουμε ομολογια πικερ ότι κωλογαμηθηκε.

αλλα ΓΑΡΓΑΡΑ κανεις

Και εχουμε και σενα που εχεις στο σκληρο σου δισκο 50 τερα μπαιτς με αντρες να γαμανε αντρες ή να τους χωνουν χερια στο κωλο.....και φυσικα τον νο1 ενημερωτη τραβελιων στη Βορεια Ελλαδα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και εχουμε και σενα που εχεις στο σκληρο σου δισκο 50 τερα μπαιτς με αντρες να γαμανε αντρες ή να τους χωνουν χερια στο κωλο.....και φυσικα τον νο1 ενημερωτη τραβελιων στη Βορεια Ελλαδα.
όχι

κάθε φορα κατεβαζω την φωτο που θα ποσταρω γιατι αν κανεις λινκ και σβηστει μετα χανεται και από εδώ.

ουτε φυσικα είμαι ο νουμερο 1 ενημερωτης τραβελιων στην βορεια ελλαδα. εχω ακριβως ΜΗΔΕΝ κριτικες για τραβελια και ΜΗΔΕΝ αναφορες για πως είναι σεξουαλικα.

ΠΑΡΤΑ ΨΕΥΤΑΡΕ ΤΡΟΛ

αφπυ λοιπον ακολουθεις μεταφορικα στην πουστια(=υπουλη συμπεριφορά ψευτη) τον πικερ γιατι δεν τον ακολουθεις και κυριολεκτικα (δοκιμασε τις εμπειριες του με το γαμησι στον κωλο του)?

Επισκέπτης
όχι

κάθε φορα κατεβαζω την φωτο που θα ποσταρω γιατι αν κανεις λινκ και σβηστει μετα χανεται και από εδώ.

ουτε φυσικα είμαι ο νουμερο 1 ενημερωτης τραβελιων στην βορεια ελλαδα. εχω ακριβως ΜΗΔΕΝ κριτικες για τραβελια και ΜΗΔΕΝ αναφορες για πως είναι σεξουαλικα.

ΠΑΡΤΑ ΨΕΥΤΑΡΕ ΤΡΟΛ

Τι σχεση εχει ρε παπαρα οι κριτικες σε ολα τα τραβελονηματα μολις ρωτησει καποιος κατι τσουπ πεταγεσαι εσυ και ξερεις τα παντα τιμες και υπηρεσιες αυτο σημαινει ενημερωτης....εισαι ο τραβελοDigweed του σαι ρε ανωμαλαρα!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι σχεση εχει ρε παπαρα οι κριτικες σε ολα τα τραβελονηματα μολις ρωτησει καποιος κατι τσουπ πεταγεσαι εσυ και ξερεις τα παντα τιμες και υπηρεσιες αυτο σημαινει ενημερωτης....εισαι ο τραβελοDigweed του σαι ρε ανωμαλαρα!!!
τι λες ρε ψευταρε που πεταγομαι σε όλα τα τραβελονηματα???  :jerking: :jerking: :jerking:
καταρχήν τραβελονηματα για την θεσσαλονικη είναι 2-3 όλα κι όλα.
και 3 πρωτοι που θυμαμαι εγω να γραφουν σε τετοια της θεσσαλονικης είναι ο τραβεστολαγνος, ο φακίρης και ο αλ πατσινο.

ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΑΡΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

αντε αφου φροντισες να αποκτησεις το ονομα παρε και την χαρη ακολουθα τα βηματα πικερ παιζοντας 100% στρεητ και ΠΟΥΣΤΙΚΑ με τον κωλο σου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
και καπου εδω ο τραβελονικ θα μπει σε μοντ αρνησης

και θα γραφει ξανα και ξανα
"ο πικερ ειναι πουστης αρα δεν ειμαι εγω"

:idiot:

τυπε σε φαση αρνησης ειστε οι πικεριστες που εχετε κατ΄ομολογια πισωγλεντη γκουρου

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.443
Πόντοι
6.056
και καπου εδω ο τραβελονικ θα μπει σε μοντ αρνησης

και θα γραφει ξανα και ξανα
"ο πικερ ειναι πουστης αρα δεν ειμαι εγω"

:idiot:

Επισκέπτης
τι λες ρε ψευταρε που πεταγομαι σε όλα τα τραβελονηματα???  :jerking: :jerking: :jerking:
καταρχήν τραβελονηματα για την θεσσαλονικη είναι 2-3 όλα κι όλα.
και 3 πρωτοι που θυμαμαι εγω να γραφουν σε τετοια της θεσσαλονικης είναι ο τραβεστολαγνος, ο φακίρης και ο αλ πατσινο.

ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΑΡΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

αντε αφου φροντισες να αποκτησεις το ονομα παρε και την χαρη ακολουθα τα βηματα πικερ παιζοντας 100% στρεητ και ΠΟΥΣΤΙΚΑ με τον κωλο σου

Ετσι αρρωστε ολοι ειναι πουστηδες εκτος απο σενα που λιγουρευεσαι τη Φιονα και καυλωνεις με αντρες με ψευτικα βυζια.....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όχι ρεζνωφ.

2 ξεχωριστα πραγματα είναι.

ο πικερ γαμησε αποδεδηγμενα και ομολουγουμενα τον κωλο του, είναι πουστης. για το αν τρολαρε για γερους και μαυρους μπορούμε να διαφωνούμε. επειδή παει και με γυναικες και γουσταρει μαυρους μπορούμε να τον περιγράψουμε καλυτερα ως μπαησεξουαλ

εγω ουτε εχω γαμησει τον κωλο μου ουτε πρόκειται είμαι ετεροφυλόφιλος,στρεητ,αντρας

μοκο τρολ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ετσι αρρωστε ολοι ειναι πουστηδες εκτος απο σενα που λιγουρευεσαι τη Φιονα και καυλωνεις με αντρες με ψευτικα βυζια.....
όχι λιγουρεύομαι οποιαδήποτε γυναικεια βυζια σε εμφανιση,

ειτε είναι τυπωμένα σε πορνοπεριοδικο
ειτε σε αγαλμα
ειτε βιντεο

το ότι με χαλαει τελικα αν είναι σε αντρα ή σε μαρμαρο ή σε χαρτι δειχνει ότι δεν εχω καμμια ανωμαλια να ελκομαι από χαρτι , μαρμαρο, αντρα

γκεγκε?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.443
Πόντοι
6.056
τυπε σε φαση αρνησης ειστε οι πικεριστες που εχετε κατ΄ομολογια πισωγλεντη γκουρου
δεν το αρνιεται ουτε ο πικερ αυτο
μαλιστα μονος του το ειπε για τα κωλοδαχτυλα

αλλα δεν ειναι ομοφυλοφιλος σαν τον νικ
ο νομος ειναι για στρειτ τυπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom