Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
Picker ισχύει ότι η Κορινα σου είναι έγκυος;  :think:

Έτσι μου είπε ο τσατσος της πριν κάτι μήνες.

Δικό σου είναι το μουλικο η κανενός Χασαν;  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λατρεύω το Μεταξουργείο και τις κοπέλες που κάνουν "normal sex, no kiss, no ass" για 10 ευρώ. 4 απλά ιεραποστολικά γαμήσια την εβδομάδα σε ισάριθμες καθαρές πουτάνες που νοιάζονται για την υγεία τους και τη ζωή τους και γαμιούνται με προφυλάξεις με όλους (Έλληνες και αλλοδαπούς). Αυτό είναι για μένα το ζητούμενο στη ζωή μου στα μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εμείς που καυλώνουμε από το δρόμο και δεν ζητάμε ακάποτες πίπες και γλειψίματα στα αρχίδια δεν έχουμε κάποιο λόγο να σιχαινόμαστε. Γιατί πάμε σε καθαρές πουτάνες που απλά κάθονται και γαμιούνται με προφυλάξεις!
Γιατι απαγορευονται τα γλειψιματα? Για λογους υγιεινης? φοβασαι μην σε φιλησει καμια η γιατι μπορει να κλεισει το στομα και να μην ανοιγει?

Παντως οι Πικεριστες πρεπει να δωσετε αγωνα και σε πλ Βικτωριας και πλ Αττικης για να φτασει και εκει τον μυνημα του Πικερισμου!

Επισκέπτης
Λατρεύω το Μεταξουργείο και τις κοπέλες που κάνουν "normal sex, no kiss, no ass" για 10 ευρώ. 4 απλά ιεραποστολικά γαμήσια την εβδομάδα σε ισάριθμες καθαρές πουτάνες που νοιάζονται για την υγεία τους και τη ζωή τους και γαμιούνται με προφυλάξεις με όλους (Έλληνες και αλλοδαπούς). Αυτό είναι για μένα το ζητούμενο στη ζωή μου στα μπουρδέλα.
εχω αναλυσει τα θεματα ασφαλειας υγιεινης επιτυχημενης συνουσιας στις 9 εντολες του Μεταξουργειου.

Πιστευω οτι ο πικερισμος αγηνει ενα μικρο παραθυρο στον ηδονισμο εχοντας επιρροες απο την αριστοκρατικη ντεκαντανς μεσω της ροκ μουσικης, αλλα ο καθε μπουρδελιαρης θα πρεπει να ξερει οτι αν περιμενει ηδονιστικες περιποιησεις στα μπουρδελα ειναι εγγυημενο οτι θα απογοητευτει (οπως συμβαινει στον Πρωτο Μαθητη ΡγκορΜορτις). Στο μπουρδελο πρεπει να πηγαινεις ηδη καβλωμενος και να διοχετευεις την φαντασιωσικη σου καβλα στο θυμα σου. Αυτη ειναι η σωστη νοοτροπια. Στο τελος εχεις περασει καλα, αρα η εμπειρια ηταν ηδονιστικη παρολο που οι σεξουαλικες τεχνικες ηταν απλες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο μπουρδελο πρεπει να πηγαινεις ηδη καβλωμενος και να διοχετευεις την φαντασιωσικη σου καβλα στο θυμα σου. Αυτη ειναι η σωστη νοοτροπια. Στο τελος εχεις περασει καλα, αρα η εμπειρια ηταν ηδονιστικη παρολο που οι σεξουαλικες τεχνικες ηταν απλες.

Σωστή ανάλυση. Εγώ π.χ. παρακολουθώ αρκετά Bonga Cams, χωρίς να μαλακίζομαι βέβαια. Στα μπουρδέλα πάω πάντα συγκεντρωμένος στο στόχο μου και με ψυχολογία ενεργητική - ποτέ παθητική. Δεν περιμένω τίποτε απολύτως από την πουτάνα, την ξαπλώνω ανάσκελα και τα κάνω όλα εγώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ακόμα και να μη γλείψω πόδια για κάποιο λόγο - σπάνιο - θα της ανοίξω τα πόδια διάπλατα και θωπεύοντας αισθησιακά τα πόδια της, τον κώλο της και το μουνί της θα καυλώσω με τον τρόπο αυτό. Η μόνη περίπτωση να μην καυλώσω είναι να μου φανεί πολύ άσχημη ή πολύ βρώμικη ή απεριποίητη από κοντά. Καυλώνω και μόνο με την παθητική στάση της γυναίκας ξαπλωμένης ανάσκελα με τα πόδια ψηλά. Αν τη δω να παίρνει πρωτοβουλίες - όπως π.χ. να μου φορέσει εκείνη την καπότα - μπορεί να ξενερώσω. Η πίπα επίσης με ξενερώνει. Θέλω να τα κάνω όλα μόνος μου και να τη "βιάζω".  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι ότι δεν ακολουθώ καμία θρησκεία, αν και πιστεύω σε μία αδιευκρίνιστη ανώτερη δύναμη καθώς και στη θεία δίκη. Είμαι spiritual, όχι religious. Υπάρχουν, όμως, σε όλες τις θρησκείες αρκετοί παρόμοιοι ηθικοί κανόνες οι οποίοι δίνουν γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή του ανθρώπου, αν τους ακολουθεί. Αμήν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μιας και το θυμήθηκα, Peter Van Norden και λοιποί, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και σε όλους μας και μην ξαναπάρετε τηλέφωνο το 1109. Τα άτομα αυτά εκεί πέρα είναι οι χειρότεροι εχθροί μας. Είναι οι μεγαλύτεροι θιασώτες του Σουηδικού Μοντέλου για την πορνεία, neo-abolitionists του κερατά! Αν μπείτε στα προφίλ των μελών της ομάδας του 1109 και της αδελφής ΜΚΟ A21 θα φρίξετε με τις απόψεις τους για εμάς τους πορνοπελάτες. Πάρτε καλύτερα την αστυνομία παρά το ελεεινό 1109!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και τι είναι όλοι αυτοί φυσικά; Φεμινιστές, προοδευτικοί, σοσιαλιστές και αριστεροί. Συντηρητισμός, φίλοι μου, δεν είναι μόνο η θρησκεία. Συντηρητισμός είναι και τα μπουρδέλα. Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό αλλά έτσι είναι.  Μπορεί να μη συμφωνούμε σε όλα με τη Δεξιά - όπως π.χ. με τη θρησκοληψία - αλλά είναι σίγουρα πιο ανεκτική στην πορνεία από ό,τι η Αριστερά. Όσο περισσότερο κυβερνά η Αριστερά τόσο περισσότερο κινδυνεύουμε από πιθανή εφαρμογή του ελεεινού Σουηδικού Μοντέλου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας χαιρετώ προς το παρόν. Θα επανέλθω όταν έχω πάλι κάτι σημαντικό να πω.  :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 22
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ακόμα και να μη γλείψω πόδια για κάποιο λόγο - σπάνιο - θα της ανοίξω τα πόδια διάπλατα και θωπεύοντας αισθησιακά τα πόδια της, τον κώλο της και το μουνί της θα καυλώσω με τον τρόπο αυτό. Η μόνη περίπτωση να μην καυλώσω είναι να μου φανεί πολύ άσχημη ή πολύ βρώμικη ή απεριποίητη από κοντά. Καυλώνω και μόνο με την παθητική στάση της γυναίκας ξαπλωμένης ανάσκελα με τα πόδια ψηλά. Αν τη δω να παίρνει πρωτοβουλίες - όπως π.χ. να μου φορέσει εκείνη την καπότα - μπορεί να ξενερώσω. Η πίπα επίσης με ξενερώνει. Θέλω να τα κάνω όλα μόνος μου και να τη "βιάζω".  :grin:
οταν στηνεσαι ΠΑΘΗΤΙΚΑ να σου δακτυλιασουν το κωλαρακι καυλωνεις πουστρακι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και φυσικά όσοι γαμάνε κώλο είναι ανωμαλιάρηδες κι αυτοί. Ποια σοβαρή πουτάνα που σέβεται τον εαυτό της δίνει κώλο;  :-*
εμ βεβαια εσυ θες να σου γαμανε τον κωλο όχι να γαμας κωλους.
το παμε την βρίσκεις με τον ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.389
Πόντοι
3.656
Η θρησκεία μου είναι ο αγνωστικός θεϊσμός. Πού είδες τα χριστιανικά τσιτάτα; Τις 10 εντολές ακολουθώ.

Κάποιος πρέπει να σε πληροφορήσει ότι οι 10 εντολές ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθούνται και από τους Εβραίους και από τους Χριστιανούς. Στον ίδιο θεό πιστεύουν και οι 10 εντολές ΦΥΣΙΚΑ είναι ΚΑΙ χριστιανικά τσιτάτα 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom