Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και μετα ξυπνησεςθα δινει το λαμογιο που ξενοπηδαει στη γυναικα του
και μετα το παντοφλιασμα που θα πεφτει
θα παρηγορει την απατημενη γαμωντας την σαν πουτανα του 10ευρου
απλα..
και μετα ξυπνησεςθα δινει το λαμογιο που ξενοπηδαει στη γυναικα του
απλα..
Να "κατουράτε" και λίγο μην πάθεις τίποτα.
θα δινει το λαμογιο που ξενοπηδαει στη γυναικα του
απλα..
αυτους που βριζουν και μετα πατανε αναφορα?Την μεγαλη χαραδρα την ειδες τυπε? ποσους ρουφιανους να χωράει αραγε?
αυτους που βριζουν και μετα πατανε αναφορα?
αρκετους ξερω γω?
Λαμόγιο θυμήσου την 7η εντολή:
[size=70pt]ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ.[/size]
υπαρχουν και πικεριστες που βρισκονται μονο στα πλαισια της Ελληνικης κοσμοθεασης αγαπητε Ιωαννη .
ο πικερ ειναι ανοιχτομυαλο ατομο και ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι αγκυλωμενος σε χριστιανικες προσκολησεις .
Ανοιχτόμυαλος που παραθέτει εβραιοχριστιανικά τσιτάτα υπάρχει μόνο κάτω από τον μανδύα της υποκρισίας.
[size=20pt]Η θρησκεία μου είναι ο αγνωστικός θεϊσμός[/size]. Πού είδες τα χριστιανικά τσιτάτα; Τις 10 εντολές ακολουθώ.
Συμφωνω για τα γελοια υποκειμενα!Το παίζουν φεμινιστές στις γκόμενες μπας και γαμήσουν. Εμείς αντίθετα τους πετάμε την αλήθεια στα μούτρα. Γελοία αριστερά υποκείμενα σε ιδεολογική σύγχυση. Ό,τι κι αν ψηφίζουν παραμένουν λευκοί ιππότες, φεμινιστές, σοσιαλιστές, αριστεροί!
Και εγω υπερσυντηρητικος ειμαι, οπως οι προτεσταντες ευαγγελλικοι, οι υπερορθοδοξοι εβραιοι και οι αδερφοι μας Τακφιριστες αλλα γιατι να πουμε οχι σε ενα Δωρεαν Γευμα?Μοναχικέ μπουρδελιάρη, συντηρητικέ τύπε, άνθρωπε της αλήθειας, αν είσαι ευθύς και τίμιος άντρας το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις ΤΩΡΑ το φλερτ. Πρέπει να καταλάβεις ότι, ευτυχώς ή δυστυχώς, ανήκεις στα μπουρδέλα!
Σε αυτο συμφωνω,οτι πρεπει να εχουμε προγαμα και πορνοστοχους!
Αγάπα τα μπουρδέλα - βάλε στόχο και πρόγραμμα - και θα σε αγαπήσουν κι αυτά. Πρέπει να ξεχάσεις όμως τελείως τις γκόμενες αν θες να πετύχεις. Συγκεντρώσου στο στόχο σου και κατάλαβέ το ότι ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΚΕΙ. Το μέλλον σίγουρα θα σε ανταμείψει!
εγω προσωπικα εκπροσωπώ την Εθνικοσοσιαλιστικη πτεριγα του πικερισμου .
Και φυσικά όσοι γαμάνε κώλο είναι ανωμαλιάρηδες κι αυτοί. Ποια σοβαρή πουτάνα που σέβεται τον εαυτό της δίνει κώλο; :-*
οι Εθνικοσοσιαλιστες δεν ηταν ποτε ρατσιστες!!!
Eσύ δεν έδινες κώλο;Και φυσικά όσοι γαμάνε κώλο είναι ανωμαλιάρηδες κι αυτοί. Ποια σοβαρή πουτάνα που σέβεται τον εαυτό της δίνει κώλο; :-*
Eσύ δεν έδινες κώλο;