Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θα δινει το λαμογιο  που ξενοπηδαει στη γυναικα του
και μετα το παντοφλιασμα που θα πεφτει
θα παρηγορει την απατημενη γαμωντας την σαν πουτανα του 10ευρου

απλα..
και μετα ξυπνησες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
θα δινει το λαμογιο  που ξενοπηδαει στη γυναικα του
και μετα το παντοφλιασμα που θα πεφτει
θα παρηγορει την απατημενη γαμωντας την σαν πουτανα του 10ευρου

απλα..

Την μεγαλη χαραδρα την ειδες τυπε? ποσους ρουφιανους να χωράει αραγε?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.963
Πόντοι
3.656
Λαμόγιο θυμήσου την 7η εντολή:
[size=70pt]ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ.[/size]  :heavymetalbig:

Πίκερ, θυμήσου την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, στίχος 9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι. Με λίγα λόγια εσύ που είσαι πόρνος με Μεταπτυχιακό, δεν πας Παράδεισο. Στο ίδιο καζάνι με τους μοιχούς και τους ομοφυλόφιλους θα βράζεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.963
Πόντοι
3.656
υπαρχουν  και πικεριστες  που βρισκονται μονο στα πλαισια της Ελληνικης  κοσμοθεασης αγαπητε Ιωαννη .

Μα εγώ δεν απευθύνθηκα σε κανένα άλλο, εκτός από τον ίδιο τον Πίκερ. Ο Πίκερ μίλησε για εντολές του Γιαχβέ, κι εγώ τον πληροφόρησα ότι ο Γιαχβέ φώτισε τον Απόστολο να δώσει συγκεκριμένη πληροφόρηση για το ποιοι θα πάνε κόλαση. Κι ότι βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτούς. 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.963
Πόντοι
3.656
ο πικερ ειναι ανοιχτομυαλο  ατομο και ειμαι σιγουρος  πως  δεν ειναι αγκυλωμενος σε  χριστιανικες  προσκολησεις .

Ανοιχτόμυαλος που παραθέτει εβραιοχριστιανικά τσιτάτα υπάρχει μόνο κάτω από τον μανδύα της υποκρισίας. Πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος ανοιχτόμυαλος όταν ακολουθεί αυτούς που έχουν κάνει πράξη το Πίστευε και μη Ερεύνα 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ανοιχτόμυαλος που παραθέτει εβραιοχριστιανικά τσιτάτα υπάρχει μόνο κάτω από τον μανδύα της υποκρισίας.

Η θρησκεία μου είναι ο αγνωστικός θεϊσμός. Πού είδες τα χριστιανικά τσιτάτα; Τις 10 εντολές ακολουθώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Χριστός ήταν γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης, όπως αναφέρεται άλλωστε στον "Τελευταίο Πειρασμό". Ήταν Εβραίος. Τον Χριστιανισμό δεν τον καθόρισε ο Χριστός αλλά τα 4 ευαγγέλια και οι επιστολές του Αποστόλου Παύλου.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εχω καιρο να μπω στο νομο και ειδα αποψε με εκπληξη την μεταλλαξη που βλεπω εδω! Η κανω λαθος?
Ο Πικερ δεν ηταν εναντιων του εθνικισμου? υπερ των μεταναστων πορνο αδερφων μας? υπερ του σοσιαλισμου?
Τωρα κανει ανοιγμα προς τον Κουλη?
Μηπως εχουμε αρωμα εκλογων? Μηπως πολιτευεται για τον μεσαιο χωρο? Οσμιζομαι πολιτειακες ανωμαλιες!
Το παίζουν φεμινιστές στις γκόμενες μπας και γαμήσουν. Εμείς αντίθετα τους πετάμε την αλήθεια στα μούτρα. Γελοία αριστερά υποκείμενα σε ιδεολογική σύγχυση. Ό,τι κι αν ψηφίζουν παραμένουν λευκοί ιππότες, φεμινιστές, σοσιαλιστές, αριστεροί!
Συμφωνω για τα γελοια υποκειμενα!
Μοναχικέ μπουρδελιάρη, συντηρητικέ τύπε, άνθρωπε της αλήθειας, αν είσαι ευθύς και τίμιος άντρας το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις ΤΩΡΑ το φλερτ. Πρέπει να καταλάβεις ότι, ευτυχώς ή δυστυχώς, ανήκεις στα μπουρδέλα!
Και εγω υπερσυντηρητικος ειμαι, οπως οι προτεσταντες ευαγγελλικοι, οι υπερορθοδοξοι εβραιοι και οι αδερφοι μας Τακφιριστες αλλα γιατι να πουμε οχι σε ενα Δωρεαν Γευμα?
υγ.

Αγάπα τα μπουρδέλα - βάλε στόχο και πρόγραμμα - και θα σε αγαπήσουν κι αυτά
. Πρέπει να ξεχάσεις όμως τελείως τις γκόμενες αν θες να πετύχεις. Συγκεντρώσου στο στόχο σου και κατάλαβέ το ότι ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΚΕΙ. Το μέλλον σίγουρα θα σε ανταμείψει!
Σε αυτο συμφωνω,οτι πρεπει να εχουμε προγαμα και πορνοστοχους!
Ομως το μελλον ανοικει στο Φλασαρισμα κασεριου! Την απολυτη μουνοπαγιδα!

Σε λιγο τα μπουρδελα θα εχουν καταληφθει απο τους μουσλι ντραγκ ταξικους αδερφους μας και θα ειναι απιαστο ονειρο! Το υλικο που θα εχει μεσα θα ειναι η χειροτερη ποιοτητα και απο τις πολικατοικιες της Καλκουτας! Θα ειναι αβατο και ας γαμας με 1 δολλαριο!
Το μονο που μπορει να γινει για αποτροπη τετοιας καταστασης, ειναι οι Πικεριστες να παλεψουν για ελευθερα, ανοιχτα προσβασιμα ποιοτικα Μπουρδελα! Εστω και ας παει στα 15 ευρω και ας γαμανε στο μισο!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολιτικά έχω άπειρες φορές αναφέρει πως είμαι κεντρώος με κλίση προς τα δεξιά. Αν και δεν συμφωνώ σε όλα, είμαι σαφώς πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία παρά σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα αυτή τη στιγμή. Θέλω αυστηρή μεταναστευτική πολιτική γιατί μου αρέσει ο νόμος και η τάξη, δεν σιχαίνομαι όμως να γαμάω παρέα με αλλοδαπούς. Λυπάμαι και γελάω με τους ρατσιστές!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τους αλλοδαπούς στα μπουρδέλα δεν τους αντέχουν όσοι δεν τους σηκώνεται ούτε με γερανό και ζητάνε της Παναγιάς τα μάτια από τις κοπέλες για να περάσουν καλά. Εμείς που καυλώνουμε από το δρόμο και δεν ζητάμε ακάποτες πίπες και γλειψίματα στα αρχίδια δεν έχουμε κάποιο λόγο να σιχαινόμαστε. Γιατί πάμε σε καθαρές πουτάνες που απλά κάθονται και γαμιούνται με προφυλάξεις!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και φυσικά όσοι γαμάνε κώλο είναι ανωμαλιάρηδες κι αυτοί. Ποια σοβαρή πουτάνα που σέβεται τον εαυτό της δίνει κώλο;  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
εγω προσωπικα εκπροσωπώ την Εθνικοσοσιαλιστικη πτεριγα του πικερισμου .

Αν είσαι ρατσιστής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να νιώσεις πραγματικός μπουρδελιάρης. Πάντα θα γαμάς με ξινίλα. Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι φιλελεύθερος - φαλλοκράτης. Το γεγονός ότι είναι φαλλοκράτης τον φέρνει βέβαια αυτόματα πιο κοντά στη Δεξιά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
οι  Εθνικοσοσιαλιστες δεν ηταν ποτε ρατσιστες!!!

Οι ναζιστές είναι εξ ορισμού ρατσιστές. Δεν μπορείς να είσαι ναζιστής και μπουρδελιάρης στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Πάρ'το αλλιώς. Το να μη θέλεις να έρχονται παράνομοι μετανάστες ή να μη σου αρέσουν εμφανισιακά οι μαύροι είναι άλλο θέμα. Όχι όμως να τους σιχαίνεσαι λόγω χρώματος!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Eσύ δεν έδινες κώλο;

Χαχαχα! Ο κώλος είναι ανωμαλία φίλε. Ο κώλος δεν είναι για σεξ. Εγώ έδειξα τον κώλο μου για να τρολάρω όλες τις ανωμαλάρες εδώ μέσα. Όταν ακούω από την τσατσά ότι "η κοπέλα κάνει κώλο" αφήνω έναν εμετό στο πάτωμα και φεύγω πριν προλάβω να τη δω.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom