Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ποναει ο κωλος σου από τα γαμησια.Μηπως μπορεις να το αναλυσεις λιγο περισσοτερο γιατι νομιζω οτι δεν επεισες ακομα τον εαυτο σου.
τωρα καταλαβαίνεις γιατι σε λενε πουστη.
ποναει ο κωλος σου από τα γαμησια.Μηπως μπορεις να το αναλυσεις λιγο περισσοτερο γιατι νομιζω οτι δεν επεισες ακομα τον εαυτο σου.
Γνωστες οι οδοι που πορευεστε. Γιαννιτσων, Συγγρου...τσατικοι συνοδοιποροι
γνωστη η οδος του κωλου σου στα τραβελια.Γνωστες οι οδοι που πορευεστε. Γιαννιτσων, Συγγρου...
σε ετσουξε ο δυνατος πουτσος;Γνωστες οι οδοι που πορευεστε. Γιαννιτσων, Συγγρου...
ουτε ενας απο αυτους που βριζουν τον πικερΦίλε,εγώ λέω γι΄αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ και γι΄αυτούς που αντιβρίζουν αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ.Τα δύο στρατόπεδα.Νομίζω οτι κατά κανόνα διαγράφονται οι πικεριστές.
Νικ ποτε θα κανεις επισκεψη στο τσατ ρουμ να σε υποδεχτει ο Αγιος με ολες τις τιμες οπως ελεγε; Ανεβασε και κανα γκευ πορνο να εμπεδωσουμε το λογο που δεν εισαι ομοφυλοφιλος γιατι υπαρχουν ακομα θολα σημεια.
πουστιδες ειναι οσοι γαμαν τον κωλο τους.ουτε ενας απο αυτους που βριζουν τον πικερ
δεν εχει ουτε καν πρασινισει ποτε ομως
και αυτο γιατι ειναι ρουφιανοι και πουστηδες ;)
ουτε ενας απο αυτους που βριζουν τον πικερ
δεν εχει ουτε καν πρασινισει ποτε ομως
και αυτο γιατι ειναι ρουφιανοι και πουστηδες ;)
Μια στιγμή να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους γιατί τα έχεις μπερδέψει:καλα ρε σε τοιχο μιλαω? πουστης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ομοφυλοφιλος.
Τα υποσύνολα του γενικού συνόλου είναι τρία:
1. Παθητική ομοφυλοφιλία = Πούστης
2. Ενεργητική ομοφυλοφιλία
3. Ενεργο-παθητική ομοφυλοφιλία
τεντυ γνωμη για νομο Πικερ :S :S :SΩραια το εθεσες....
τεντυ γνωμη για νομο Πικερ :S :S :S
χεχεχεχεχε ..
κουφαλες τραβελιαρες ...
ενα mind game ηταν που ηθελα να δω κατι ............. ;)
υγ ..
ο πικερ μου μετεφερε το σαββατο πως σας αφιερωσε ολα τα γαμησια του στην οδο κωλονου στα χαριτωμενα μουνακια σας ...
χαιρομαι που σκεφτηκες αυτα που σου ειπα.Για διηγήσου μας λίγο, για την τεράστια συμβολή σου στον παρόντα, και τις καινοτομίες που έφερες.
Η γνωμη μου ειναι Νασο, οτι θα επρεπε να προεβλεπε και κατι για εμας!
κατα τα αλλα δεν διαφωνω!