Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και επι ευκαιριας του μουντιαλ των νεγρων γαλλων, το ονειρο του πικερ και του βαν νορντεν για αραπικη ψωλη στον κωλο τους.
...γιατι ετσι τους αρεσει

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
σωωωωπα εμενα με εχουν διαγραψει 2 φορες και τον ακαποερα άλλες 2
Και επανακάμψατε με νέους λογαριασμούς.
Τώρα είδα το «aka bourdeliotis» στην υπογραφή σου.
Όταν διεγράφης,διεγράφης επειδή έβριζες τον Πίκερ;

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Φίλε,εγώ λέω γι΄αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ και γι΄αυτούς που αντιβρίζουν αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ.Τα δύο στρατόπεδα.Νομίζω οτι κατά κανόνα διαγράφονται οι πικεριστές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φίλε,εγώ λέω γι΄αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ και γι΄αυτούς που αντιβρίζουν αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ.Τα δύο στρατόπεδα.Νομίζω οτι κατά κανόνα διαγράφονται οι πικεριστές.
Ως "πικεριστές" εννοεις τους δεκαδες κλώνους του Πικερ, ενας εκ των οποιων εισαι κι εσυ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

διαγραφτηκαν αυτοι που ξεπερναγαν τα ορια και εβριζαν οικογενειες.
εγω τον πικερ δεν τον εβρισα ποτέ.

πουστη και κωλογαμημενο που τον λεω ειναι τεκμηριωμενα απο τα δικα του λεγομενα και διασταυρωμενα απο ιεροδουλο, οχι βρισιες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ως "πικεριστές" εννοεις τους δεκαδες κλώνους του Πικερ, ενας εκ των οποιων εισαι κι εσυ?
τυπε καμια σχεση,ο Πικερ δεν εχει κλωνους,εχει ζητησει και διαγραφη απο το σαιτ :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πιο πολυ πιστευω οτι εδωσες τσιμπουκι στην ξαδερφη σου παρα οτι ο Πικερ εχει λιγοτερους απο δεκα κλωνους εν ενεργεια
θες να πεις οτι δεν με πιστευεις για την ξαδελφη τυπε :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
:S :S :S

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
διαγραφτηκαν αυτοι που ξεπερναγαν τα ορια και εβριζαν οικογενειες.
εγω τον πικερ δεν τον εβρισα ποτέ.

πουστη και κωλογαμημενο που τον λεω ειναι τεκμηριωμενα απο τα δικα του λεγομενα και διασταυρωμενα απο ιεροδουλο, οχι βρισιες
Έχει πει πουτάνα οτι γάμαγε τον Πίκερ με πλαστικο πούτσο;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Τιμής ένεκεν...

a11.jpg

"O Γιούκιο Μισίμα (ιαπωνικά: 三島由紀夫‎, 14 Ιανουαρίου 1925 - 25 Νοεμβρίου 1970) ήταν Ιάπωνας συγγραφέας και σκηνοθέτης.

Γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1925 και ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας. Το πραγματικό του όνομα ήταν Κιμιτάκε Χιραόκα (平岡 公威 Hiraoka Kimitake). Είχε εκπαιδευτεί στο στρατό στις δυνάμεις αυτοάμυνας. Σκηνοθέτησε την ταινία Τελετουργία του έρωτα και του θανάτου το 1965. 'Ηταν επίσης γνωστός για την καριέρα του ως μοντέλο και σωματοδόμησης χωρίς χρήση αναβολικών ουσίων. Ήταν υποψήφιος τρεις φορές για το βραβείο Νόμπελ που τα έχασε, πιθανώς λόγω των ακροδεξιών του απόψεων.[6] Στις 25 Νοεμβρίου 1970, αφού πρώτα παρέδωσε το τελευταίο του έργο «Εκπεσών Άγγελος», αυτοκτόνησε στο Ιαπωνικό γενικό επιτελείο αυτοάμυνας μετά από απόπειρα πραξικοπήματος με την μέθοδο του σεπούκου(το περιβόητο χαρακίρι) . Τα τελευταία του λόγια ήταν: Βλέπουμε την Ιαπωνία να γλεντοκοπά βυθισμένη σε ευμάρεια και να κολυμπάει στο χρήμα και στην πνευματική της κενότητα. Είναι δυνατόν να δίνεις αξία στη ζωή, μέσα σε μια πλάση που το πνεύμα έχει πεθάνει; Ζήτω ο αυτοκράτορας! Νομίζω ότι ούτε καν με προσέχουν..."

[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B9%CE%BF_%CE%9C%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%B1[/url]

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Ομολογώ πως έδινε ένα ιδιαίτερο "χρώμα" στο παρόν thread!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έχει πει πουτάνα οτι γάμαγε τον Πίκερ με πλαστικο πούτσο;
εχεις χασει επεισοδια.
οτι ο πικερ ειναι πισωγλεντης ειναι διασταυρωμενο.

το λοιπον δεν αποτελει υβρη να λες πουστη και κωλαγαμημενο εναν πουστη που γαμαει τον κωλο του.

εχει αναφερει μαλιστα πληθος διασημους πουστιδες για να υπερασπιστει οτι δεν ειναι ομοφυλοφιλος και πουστης γιατι ο βλαξ δεν ηξερε φαινεται οτι αυτο ακριβως ειναι ο ορισμος του πουστη.

οντως λοιπον ΑΑΑΑΑΑΑΝ τρολαρε για τα γουστα του για μαυρους και τα ονειρα του για βιζιτες με παπουδια ΤΟΟΟΟΟΟΤΕ οντως δεν ειναι ομοφυλοφιλος. εγω δεν πιστευω οτι τρολαρε αλλα του ξεφυγε και μετα προσπαθουσε να το μπαλωσει.

ΠΟΥΣΤΗΣ ομως ειναι ετσι και αλλιως αφου γαμησε τον κωλο του καμμια 10ρια φορες και το υπερασπιστηκε και διασταυρωθηκε και απο ιεροδουλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δυο τινα λοιπον συμβαινουν με τον πικερ.

ή είναι ΠΟΥΣΤΑΡΑ ομοφυλόφιλος
ή είναι ΠΟΥΣΤΑΡΑ ετεροφυλόφιλος.

σε κάθε περιπτωση πουστης είναι = γαμημενος από τον κωλο. αποδεδειγμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom