Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
σωωωωπα εμενα με εχουν διαγραψει 2 φορες και τον ακαποερα άλλες 2Peter Van Norden,όπως πας,θα σε διαγράψουν.
Γιατί μόνο απ΄το στρατοπεδο του Πίκερ,διαγράφουν.
σωωωωπα εμενα με εχουν διαγραψει 2 φορες και τον ακαποερα άλλες 2Peter Van Norden,όπως πας,θα σε διαγράψουν.
Γιατί μόνο απ΄το στρατοπεδο του Πίκερ,διαγράφουν.
Και επανακάμψατε με νέους λογαριασμούς.σωωωωπα εμενα με εχουν διαγραψει 2 φορες και τον ακαποερα άλλες 2
οχιΚαι επανακάμψατε με νέους λογαριασμούς.
Τώρα είδα το «aka bourdeliotis» στην υπογραφή σου.
Όταν διεγράφης,διεγράφης επειδή έβριζες τον Πίκερ;
Φίλε,εγώ λέω γι΄αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ και γι΄αυτούς που αντιβρίζουν αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ.Τα δύο στρατόπεδα.Νομίζω οτι κατά κανόνα διαγράφονται οι πικεριστές.
Ως "πικεριστές" εννοεις τους δεκαδες κλώνους του Πικερ, ενας εκ των οποιων εισαι κι εσυ?Φίλε,εγώ λέω γι΄αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ και γι΄αυτούς που αντιβρίζουν αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ.Τα δύο στρατόπεδα.Νομίζω οτι κατά κανόνα διαγράφονται οι πικεριστές.
Φίλε,χωρίς παρεξήγηση....Ως "πικεριστές" εννοεις τους δεκαδες κλώνους του Πικερ, ενας εκ των οποιων εισαι κι εσυ?
Με επεισες τωρα.Φίλε,χωρίς παρεξήγηση....
Τελικά υπάρχουν μεγαλύτεροι μαλάκες από εμένα.
Φίλε,εγώ λέω γι΄αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ και γι΄αυτούς που αντιβρίζουν αυτούς που βρίζουν τον Πίκερ.Τα δύο στρατόπεδα.Νομίζω οτι κατά κανόνα διαγράφονται οι πικεριστές.
τυπε καμια σχεση,ο Πικερ δεν εχει κλωνους,εχει ζητησει και διαγραφη απο το σαιτ :S :S :SΩς "πικεριστές" εννοεις τους δεκαδες κλώνους του Πικερ, ενας εκ των οποιων εισαι κι εσυ?
Πιο πολυ πιστευω οτι εδωσες τσιμπουκι στην ξαδερφη σου παρα οτι ο Πικερ εχει λιγοτερους απο δεκα κλωνους εν ενεργεια
Πιο πολυ πιστευω οτι εδωσες τσιμπουκι στην ξαδερφη σου παρα οτι ο Πικερ εχει λιγοτερους απο δεκα κλωνους εν ενεργειατυπε καμια σχεση,ο Πικερ δεν εχει κλωνους,εχει ζητησει και διαγραφη απο το σαιτ :S :S :S
θες να πεις οτι δεν με πιστευεις για την ξαδελφη τυπεΠιο πολυ πιστευω οτι εδωσες τσιμπουκι στην ξαδερφη σου παρα οτι ο Πικερ εχει λιγοτερους απο δεκα κλωνους εν ενεργεια
12 τα μεσανυχτα πού την βρηκες την ξαδερφη ρε τύπε, μαζι μενετε?θες να πεις οτι δεν με πιστευεις για την ξαδελφη τυπε
:S :S :S
Έχει πει πουτάνα οτι γάμαγε τον Πίκερ με πλαστικο πούτσο;διαγραφτηκαν αυτοι που ξεπερναγαν τα ορια και εβριζαν οικογενειες.
εγω τον πικερ δεν τον εβρισα ποτέ.
πουστη και κωλογαμημενο που τον λεω ειναι τεκμηριωμενα απο τα δικα του λεγομενα και διασταυρωμενα απο ιεροδουλο, οχι βρισιες
εχεις χασει επεισοδια.Έχει πει πουτάνα οτι γάμαγε τον Πίκερ με πλαστικο πούτσο;