Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κοντολογίς δηλαδή, το να επιβλέπετε συχνότατα τα τραβέλια είναι το χόμπυ σας.

Ομολογουμένως περίεργο χόμπυ για αμιγώς ετεροφυλόφιλο άνδρα.

ειναι τα πρωτα σταδια της παρενδυσιας αυτα ...

δειχνουμε κατανοηση ... μεχρι  εναν βαθμο βεβαια ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
κατσε ρε ποια δικαιωματα. οποιος γραφει αναφορα για την πιατσα της θεσσαλοκικης(που ειναι μεικτη, ειναι στην ιδια γειτονια μαυρες-πρεζουδες-τρανς) δινει δικαιωματα?

δεν ειναι σαν την αθήνα εδω που ξεχωριστα στην συγγρου εχει τρανς ξεχωριστα στην πατησιων ειχε μαυρες κλπ

για την φιονα και γυνιακες την ξερουν πχ λογω τοποθεσιας. οποια γυναικα γραψει σε φορουμ α ειδαμε και μια τρανς στο δρομο για τα μπουζουκια της πυλης αξιου δινει δικαιωματα οτι παει με τρανς? ε οχι και ετσι το ξεχειλωσατε.

Τον προηγούμενο αιώνα, όταν η Βουκουρεστίου δεν ήταν ακόμα πεζόδρομος, υπήρχε και εκεί μικτή πιάτσα. Πλην όμως, όποτε κατέβαινα με το τρίκυκλο για να φορτώσω, δεν στεκόμουν να χαλβαδιάσω τα τραβέλια. Τα προσπέρναγα ολοταχώς.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
κατσε ρε ποια δικαιωματα. οποιος γραφει αναφορα για την πιατσα της θεσσαλοκικης(που ειναι μεικτη, ειναι στην ιδια γειτονια μαυρες-πρεζουδες-τρανς) δινει δικαιωματα?

δεν ειναι σαν την αθήνα εδω που ξεχωριστα στην συγγρου εχει τρανς ξεχωριστα στην πατησιων ειχε μαυρες κλπ

για την φιονα και γυνιακες την ξερουν πχ λογω τοποθεσιας. οποια γυναικα γραψει σε φορουμ α ειδαμε και μια τρανς στο δρομο για τα μπουζουκια της πυλης αξιου δινει δικαιωματα οτι παει με τρανς? ε οχι και ετσι το ξεχειλωσατε.
απλα ολο ξεχναει ο τραβελος να γραψει για τις γυναικες...
σιγα το πραγμα μωρε..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

όχι δεν εχω τετοιο χομπυ,
αν η πιατσα των τραβελιων ηταν σε ασχετη περιοχη πχ στην καλαμαρια δεν θα ηξερα ουτε θα ειχα δει καμμια.
στην πιατσα της γιαννιτσων όμως είναι μεικτα τα πραγματα.
όταν γραφεις πρωτο στενο ειδα την βουλγαρα
στο δευτερο την ζωη στο τριτο ηταν η νικολ τρανς με την μαρια την κατσαριδα και μιλουσαν
και στο τεταρτο μια πρεζου και ένα αμαξι με μιας τραβεστί από την κυπρο….

ε τι θα κανουμε δηλαδή θα σβηνουμε από παντου τις τραβεστί στην αναφορα γιατι μπορει μετα από καιρο καποιος τρομπας να λεει ότι κανουμε και σεξ μαζι τους?
από που κι ως που?
ρε δεν πατε καλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τον προηγούμενο αιώνα, όταν η Βουκουρεστίου δεν ήταν ακόμα πεζόδρομος, υπήρχε και εκεί μικτή πιάτσα. Πλην όμως, όποτε κατέβαινα με το τρίκυκλο για να φορτώσω, δεν στεκόμουν να χαλβαδιάσω τα τραβέλια. Τα προσπέρναγα ολοταχώς.
σημερα τα τραβελια εχουν γινει πολύ πιο θηλυκα στην εμφανιση, καποιες τις περνας και για γυναικες. ε όταν δεις μια τετοια με τα βυζια και το μπουτι εξω αν εισαι ετεροφυλόφιλος γυρνας και τα κοιτας, αντίθετα αν εισαι ομοφυλόφιλος γυρνας και κοιτας μυωδη ανδρικα μπούτια ή ανδρικα στηθη και όχι τα σιλικονατα θηλυκα της σύγχρονης πλαστικης χειρουργικης.

Επισκέπτης
αν η πιατσα των τραβελιων ηταν σε ασχετη περιοχη πχ στην καλαμαρια δεν θα ηξερα ουτε θα ειχα δει καμμια.
στο δευτερο την ζωη στο τριτο ηταν η νικολ τρανς με την μαρια την κατσαριδα και μιλουσαν

ε τι θα κανουμε δηλαδή θα σβηνουμε από παντου τις τραβεστί στην αναφορα γιατι μπορει μετα από καιρο καποιος τρομπας να λεει ότι κανουμε και σεξ μαζι τους?
από που κι ως που?
ρε δεν πατε καλα
στο  τραβεστομαγαζο πας  ;;;;;;;;;;;;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε παρενδυσια ο ελενας σανραιζ πιατσα εκανε και ελεγε για ινκολλ
μαλακα
όχι σχολιαζοταν στο φορουμ και υπαρχουν λινκ με αγγελειες του.
αν και νομιζω την εχω πετυχει και μεσα σε αμαξι να κανει πιατσα στην θεσσαλονικη πολύ λιγο διαστημα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056

από που κι ως που?
ρε δεν πατε καλα
ρε παρενδυσια ο ελενας σανραιζ πιατσα εκανε και ελεγε για ινκολλ
μαλακα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειδες απλα φως και μπηκες μεσα  ετσι ; :)
όπως και σε τσοντοσινεμα 2 φορες με γκομενα και άλλες 5-6 μονος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΕΚΕΙ.
και στο γηπεδο του ηρακλη σε αγωνα με ασχετη ομαδα, ενώ είμαι παοκ

και σε πολλα αλλα μερη

Επισκέπτης
σημερα τα τραβελια εχουν γινει πολύ πιο θηλυκα στην εμφανιση, καποιες τις περνας και για γυναικες. ε όταν δεις μια τετοια με τα βυζια και το μπουτι εξω αν εισαι ετεροφυλόφιλος γυρνας και τα κοιτας, αντίθετα αν εισαι ομοφυλόφιλος γυρνας και κοιτας μυωδη ανδρικα μπούτια ή ανδρικα στηθη και όχι τα σιλικονατα θηλυκα της σύγχρονης πλαστικης χειρουργικης.

θα γινει ο νομος του τραβελονικ εδω μου φαινεται ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
...και μια και σας εφυγε η απορια και σας το ξεκαθαρισα για χιλιοστη φορα

μηπως να ασχοληθείτε με τον νηματοθετη?

ή δεν σας συμφερει ότι σας αποδειξαμε ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι είναι πουστης????

Επισκέπτης
όπως και σε τσοντοσινεμα 2 φορες με γκομενα και άλλες 5-6 μονος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΕΚΕΙ.
και στο γηπεδο του ηρακλη σε αγωνα με ασχετη ομαδα, ενώ είμαι παοκ

και σε πολλα αλλα μερη

και  στον πλανητη  αρη , ετσι για την περιεργεια .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
...και μια και σας εφυγε η απορια και σας το ξεκαθαρισα για χιλιοστη φορα

μηπως να ασχοληθείτε με τον νηματοθετη?

ή δεν σας συμφερει ότι σας αποδειξαμε ότι είναι πουστης????
δεν πουλαει..

ειναι σαν να μαλωνεις με τοιχο
αφου δεν ειναι εδω να απαντησει

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Εχω τσαρκαρει αρκετες φορες με τον νικ και ομολογουμενος ξερει τα τραβελια με το ονομα τους
Αλλα δεν εχει γαμησει τραβελο, θα το εξιστορουταν τουλαχιστον στην παρεα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κατσε κατσε, ξερω και τον φουρναρη απέναντι από το σπιτι της γκόμενας μου στην γενευη. γκιγιον λεγοταν.
αρα γιατι να τον ξερω?
αρα λες να το "φουρνησαμε" μαζι το καρβελι?

ρε δεν πατε να ριξετε ένα κουβα νερο στο κεφαλι σας.

η κοπελα μου δεν τον ηξερε γιατι ψωνιζε από το σουπερ μαρκετ, εγω επαιρνα ζεστα από εκει και ηξερα καλυτερα γαλλικα τοτε από αυτην οποτε αλλαξαμε 2 κουβέντες.

...ε πουστια να μιλας σε αντρα γαλλο, είναι πουστικη γλωσσα τα γαλλικα Χαχαχα

κρυο νερο στο κεφαλι ρεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom