Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Η Ροζυ ειναι στο 1,70-1,72.
Η αλλη εχει απλως το κλασικο ατσουμπαλο της γυναικας με το μεγαλο υψος.
Θεωρω οτι ειστε εξοχως αυστηρος, παντως.

Ε! Δεν την λές και κοντή για ελληνίδα...

Και η Φάμκε Γιάνσεν 1,82 είναι, και η Βίκη Κουλιανού 1,84, αλλά το περιφέρουν άριστα το ύψος τους.

Ποσώς. Απλώς ακριβοδίκαιος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λυσσαξε ο τραβεστονικ για λιγη προσοχη

αυριο νικ βαριεμαι σημερα.. :birdman:
στον κωλο σου τρολ,
ασχολήσου και λιγο με τα κωλογαμησια του πικερ δεν είναι κακο ξερεις το δικο του θεμα είναι εδώ, ουτε του ντιμιτς ουτε του βαννορντεν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ηλιθιε ο ενας γονιος μου δεν ζουσε όταν παντρευτηκα, ο άλλος γονιος εχει γνωρισει τουλάχιστον 5 γκομενες μου γιατι καποτε και εγω εμενα μαζι οποτε μας εβλεπε και πληρωσε και 2 σπασμένα κρεβατια, δεν χρειαζοταν να παντρευτω για να καταλαβει ότι γαμω γυναικες
Τύπε επειδη εχω χασει επεισοδια, γιατι προσπαθεις απεγνωσμενα να πεισεις τα αλλα μελη οτι γαμας?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
λυσσαξε ο τραβεστονικ για λιγη προσοχη

αυριο νικ βαριεμαι σημερα.. :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Και η Φάμκε Γιάνσεν 1,82 είναι, και η Βίκη Κουλιανού 1,84, αλλά το περιφέρουν άριστα το ύψος τους.

Οκ, απλως θεωρω οτι αυτες που αναφερετε ειναι φωτεινες εξαιρεσεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε επειδη εχω χασει επεισοδια, γιατι προσπαθεις απεγνωσμενα να πεισεις τα αλλα μελη οτι γαμας?
δεν χρειαζεται να τα πεισω, εχω γραψει κριτικες αρκετες που το φανερωνουν.
απλα μετα τον πικερ που το επαιζει πιο αντρας γαμωντας 2 φορες λιγοτερο σε εκσπερματισεις και 4 φορες λιγοτερο σε χρονο

...τωρα εχουμε τους ακολουθους του που δεν κοιταν τα χαλια του κωλαγαμημενου αρχηγου τους, αλλα βγαινουν να το παιξουν περισσοτερο αντρες επειδή δεν γνωριζουν τραβεστες και δεν γουσταρουν(ετσι λενε) τις βυζαρες τους

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
πολλα μου φαινονται και για γεννημενη γυναικα.
βασικα δεν εχω παρει ποτε πρόγραμμα πανω από 50 ευρω.
από που προκυπτει ότι ενας αντρας που γραφει για 500 γυναικες και εχει παει με 100 γυναικες, επειδή γραφει και για 10 τραβεστί σημαινει ότι εχει παει και με καποια τραβεστί????

ξεμπερδεψε τα λιγο στο θολωμενο σου μυαλο , το κωλογαμησι σε πειραξε και ψηλα.

πονας

Ας ξεκινήσουμε με την ερώτηση, γιατί ένας αμιγώς ετεροφυλόφιλος άνδρας, να ασχολείται με το τι κάνουν τα τραβέλια. :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σκασε τωρα λεμε

δεν με ενδιαφερουν τα κωλογαμησια αλλων

κατσε ασχολησου εσυ με τους κωλους τους

αδερφαρα..
αδερφαρα εδώ είναι το θεμα του κωλογαμημενου πικερ.
και ότι γραφεις να εχει σχεση με αυτό.

όχι με τον παοκ και την φιονα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
στον κωλο σου τρολ,
ασχολήσου και λιγο με τα κωλογαμησια του πικερ δεν είναι κακο ξερεις το δικο του θεμα είναι εδώ, ουτε του ντιμιτς ουτε του βαννορντεν
σκασε τωρα λεμε

δεν με ενδιαφερουν τα κωλογαμησια αλλων

κατσε ασχολησου εσυ με τους κωλους τους

αδερφαρα..

Επισκέπτης
πολλα μου φαινονται και για γεννημενη γυναικα.
βασικα δεν εχω παρει ποτε πρόγραμμα πανω από 50 ευρω.
από που προκυπτει ότι ενας αντρας που γραφει για 500 γυναικες και εχει παει με 100 γυναικες, επειδή γραφει και για 10 τραβεστί σημαινει ότι εχει παει και με καποια τραβεστί????

ξεμπερδεψε τα λιγο στο θολωμενο σου μυαλο , το κωλογαμησι σε πειραξε και ψηλα.

πονας

δεν εχεις γραψει για 10 τραβελια ..
μας εχεις πρηξει τα ρχιδια για το τραβελι φιονα και  για αλλλες πολλες ακομα ..
ρωτας  γιατι  δεν χειρουργουνται οι πουστιδες .... ψαχνεις σαουνες που πανε  οι  αδερφες και παζαρευεις τα 100  ευρω που θελει  το τραβελι ...

ε... μετα ασχολεισαι και με τον κωλο  του πικερ ...

πολυ θελει νομιζεις να καταλαβουμε  απο που πηγαζει αυτη η περιεργη  ομοφυλοφιλια και πιθανη παρενδυσια .............σου ;

Επισκέπτης
δεν χρειαζεται να τα πεισω, εχω γραψει κριτικες αρκετες που το φανερωνουν.
απλα μετα τον πικερ που το επαιζει πιο αντρας γαμωντας 2 φορες λιγοτερο σε εκσπερματισεις και 4 φορες λιγοτερο σε χρονο

...τωρα εχουμε τους ακολουθους του που δεν κοιταν τα χαλια του κωλαγαμημενου αρχηγου τους, αλλα βγαινουν να το παιξουν περισσοτερο αντρες επειδή δεν γνωριζουν τραβεστες και δεν γουσταρουν(ετσι λενε) τις βυζαρες τους

εαν το προβλημα σου ειναι  που λενε πως  ο πικερ ειναι πιο αντρας απο  εσενα . τοτε να το διορθωσουμε ρε φιλε να ηρεμησεις.
εισαι πιο ανδρας απο τον πικερ παρολο που πας με τραβελια . οκ τωρα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ας ξεκινήσουμε με την ερώτηση, γιατί ένας αμιγώς ετεροφυλόφιλος άνδρας, να ασχολείται με το τι κάνουν τα τραβέλια. :)
για τον ιδιο λογο που ασχολείται με τον αν ο περιπτεράς της γειτονιας του είναι κερατας, περναει τον βλεπει συχνα, τον ξερει, ε όταν θα παει στην κωμμοτρια της ιδιας γιετονιας θα ακουσει το κουτσομπολιο και θα το μεταφερει στην γυναικα του ή στον μπατζανακη του.

αν εφευγα από την κομοτηνη για να επισκεφτω τις τρανς της θεσσαλονικης τοτε θα μπορουσε καποιος να ενδείξεις.
τωρα δεν μιλαμε ουτε καν για ενδείξεις, την φιονα πχ την ξερουν ΟΛΟΙ οι θεσσαλονικεις ΚΑΙ οι γυναικες διοτι εκανε πιατσα στο δρομο για τα νυχτερινα κεντρα. δεν υπαρχει θεσσαλονικιος και θεσσαλονικια που να είναι κατω από 50 και να μην την εχει δει σε καποια εξοδο, απλα καποιοι μπορει να μην την ξερουν με το ονομα της, οσοι διαβαζουμε εδώ στο σαητ σιγουρα καποια στιγμη μαθαμε και το ονομα της ή το μαθαμε από αλλου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βουλοστο ρε γαμηδι

εισαι ανωμαλαρα και σκατοπουστα

και εδω δεν θα σε γαμησει κανεις οσο και να σκουζεις

ουτε ο πικερ
σκουξε σκουξε άλλος είναι ο πουστης εδώ
αυτος που γαμιεται από τον κωλο λεγεται πουστης αγραμματε, όχι αυτος που δεν χωνευεις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
αδερφαρα εδώ είναι το θεμα του κωλογαμημενου πικερ.
και ότι γραφεις να εχει σχεση με αυτό.

όχι με τον παοκ και την φιονα
βουλοστο ρε γαμηδι

εισαι ανωμαλαρα και σκατοπουστα

και εδω δεν θα σε γαμησει κανεις οσο και να σκουζεις

ουτε ο πικερ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
για τον ιδιο λογο που ασχολείται με τον αν ο περιπτεράς της γειτονιας του είναι κερατας, περναει τον βλεπει συχνα, τον ξερει, ε όταν θα παει στην κωμμοτρια της ιδιας γιετονιας θα ακουσει το κουτσομπολιο και θα το μεταφερει στην γυναικα του ή στον μπατζανακη του.

αν εφευγα από την κομοτηνη για να επισκεφτω τις τρανς της θεσσαλονικης τοτε θα μπορουσε καποιος να ενδείξεις.
τωρα δεν μιλαμε ουτε καν για ενδείξεις, την φιονα πχ την ξερουν ΟΛΟΙ οι θεσσαλονικεις ΚΑΙ οι γυναικες διοτι εκανε πιατσα στο δρομο για τα νυχτερινα κεντρα. δεν υπαρχει θεσσαλονικιος και θεσσαλονικια που να είναι κατω από 50 και να μην την εχει δει σε καποια εξοδο, απλα καποιοι μπορει να μην την ξερουν με το ονομα της, οσοι διαβαζουμε εδώ στο σαητ σιγουρα καποια στιγμη μαθαμε και το ονομα της ή το μαθαμε από αλλου

Και γιατί δεν μας γράφετε εδώ, για την παρτόλα περιπτερού της γειτονιάς σας, ή για την τσιμπουκλού κομμώτρια, παράλληλα με το Φιόνα και τους άλλους τράβελους, εφόσον όλα ανήκουν στην σφαίρα του κουτσομπολιού;  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ σκουζεις πανμαλακα

τραβα γαμησου με τα τραβελια σου
σιχαμα
ξυδακι,
δεν γαμιεμαι ουτε με τραβελια ουτε με γυναικες ουτε με αντρες ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

αληθεια θα επικεντρωθείς επιτελους στο θεμα του νηματος τον πικερ και τα συναφή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom