Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε μην γαματε το θεμα  >:( >:( >:(
Γαμηστε τον πικερ να μαζεψει την προικα του για τα γεραματα του!! :2funny: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
το φυτιλι το εβαλε ο πικερ που απο προτυπο αξιοπρεπη μπουρδελιαρη μας το γυρισε και μας ειπε οτι στο μελλον θα γινει πουστογερος
:S

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
τυπε μην τα βαζεις με τον λιλα. κοντρα στην κοντρα, μπορει να βρεθεις απο κατω και χωρις να το καταλαβεις να σε γαμει η γιωτα και με τον πουτσο του λιλα στο στομα να διαβαζεις αραιστοτελους ποιητικη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε μην τα βαζεις με τον λιλα. κοντρα στην κοντρα, μπορει να βρεθεις απο κατω και χωρις να το καταλαβεις να σε γαμει η γιωτα και με τον πουτσο του λιλα στο στομα να διαβαζεις αραιστοτελους ποιητικη.
και να ακουει τον αντιλαλο απο την μαυρη τρυπα του λιλα;

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Παλι δεν απαντας.Εισαι πολυ μικρος για να κρινεις τον ΑΧΙΛΛΕΑ η τον ΜΙΝΩΑ (για να δωσω δυο παραδειγματα που τα ξερουν ολοι)Μπουρδολογεις οπως ολοι οι ημιμαθεις και οι ξερολες.Κανε ενα κοπο εαν εχεις το μεσον να επισκευθεις τα απαγορευμενα υπογεια
του Μουσειου Αθηνων που κατι τυποι σαν και εσενα τα απαγορευσαν για τον Λαο και τα ξαναλεμε.Τελος. :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ρε μην γαματε το θεμα  >:( >:( >:(
Γαμηστε τον πικερ να μαζεψει την προικα του για τα γεραματα του!! :2funny: :2funny:
Εχεις δικιο.Ζητω συγνωμη.Αλλα καποιες φορες δεν μπορω να ανεχθω τετοιους τυπους.Ξεφευγω. :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Χαχαχα! Χαιρετώ Λίλα στο νόμο του Picker! Oι αρχαίοι Έλληνες τον έπαιρναν όπως τον έδιναν κανονικά. Ειδικά οι νεαροί, πρώτα σύναπταν σχέσεις με τους παιδεραστές οι οποίοι τους μάθαιναν τα μυστικά του έρωτα. Είναι ευρέως γνωστά πράγματα αυτά.

Επισκέπτης
το φυτιλι το εβαλε ο πικερ που απο προτυπο αξιοπρεπη μπουρδελιαρη μας το γυρισε και μας ειπε οτι στο μελλον θα γινει πουστογερος
:S

Τι θες να κάνω? Να κάθομαι να τραβάω μαλακία στα γεράματα? Κάπου πρέπει να βρω τα λεφτά για να συνεχίσω να γαμάω μέρα παρά μέρα. Και ποιο νομίζεις ότι είναι το "πρότυπο αξιοπρεπή μπουρδελιάρη"? Αυτός που δεν τον έχει φάει ποτέ? Ο μπουρδελιάρης είναι πόρνος, βλάσφημος, δεν έχει καμία ηθική αναστολή. Είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να γαμήσει, ακόμα και να γαμηθεί!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Χαχαχα! Χαιρετώ Λίλα στο νόμο του Picker! Oι αρχαίοι Έλληνες τον έπαιρναν όπως τον έδιναν κανονικά. Ειδικά οι νεαροί, πρώτα σύναπταν σχέσεις με τους παιδεραστές οι οποίοι τους μάθαιναν τα μυστικά του έρωτα. Είναι ευρέως γνωστά πράγματα αυτά.
Δεν χρειάζεται να αναφέρεις ιστορικές πληροφορίες για να δικαιολογήσεις το γεγονός ότι από πάντα σε έτρωγε ο κώλος σου για λίγο κρέας... :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Και ποιο νομίζεις ότι είναι το "πρότυπο αξιοπρεπή μπουρδελιάρη"? Αυτός που δεν τον έχει φάει ποτέ? Ο μπουρδελιάρης είναι πόρνος, βλάσφημος, δεν έχει καμία ηθική αναστολή. Είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να γαμήσει, ακόμα και να γαμηθεί!

Σε αυτό το σημείο, νομίζω εκτροχιάσθηκες. :)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τι θες να κάνω? Να κάθομαι να τραβάω μαλακία στα γεράματα? Κάπου πρέπει να βρω τα λεφτά για να συνεχίσω να γαμάω μέρα παρά μέρα. Και ποιο νομίζεις ότι είναι το "πρότυπο αξιοπρεπή μπουρδελιάρη"? Αυτός που δεν τον έχει φάει ποτέ? Ο μπουρδελιάρης είναι πόρνος, βλάσφημος, δεν έχει καμία ηθική αναστολή. Είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να γαμήσει, ακόμα και να γαμηθεί!
αυτο ακριβως ερχεται σε αντιθεση με το αξιοπρεπης.
για να βγαλεις λεφτα μπορεις να κανεις και αλλα σοου, να τρως μαστιγωμα, να τρως σκατα και αλλα
θεωρεις οτι ενας μπουρδελιαρης πρεπει να κανει τα ΠΑΝΤΑ?
υποτιθεται ο μπουρδελιαρης το παιζει ανωτερος απο τους μουνοδουλους και εσυ μου λες θα γινεις κατωτερος απο τους πουτσοδουλους!  :tickedoff:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κλειδωστε το θεμα ρε μοντς ή στείλτε το στο gay section του φορουμ!!!

Ελεος ρε μαλακα!Ελεος!!!!Ποσο πιο ξεφτυλας θα γίνεις;Τουλαχιστον οι gay γαμιουνται γιατι τους αρεσει και την βρισκουν.Εσυ προσπαθεις να το καλυψεις με μαλακιες!

Επισκέπτης
Σε αυτό το σημείο, νομίζω εκτροχιάσθηκες. :)

Ίσως δεν έχεις παρακολουθήσει παλιότερες σκέψεις μου, όταν είχα τους παλιούς μου λογαριασμούς. Έχω κατά καιρούς εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της αιμομιξίας (θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό το να γαμηθείς με την αδερφή σου με την οποία κάθε μέρα κοιμάστε και ξυπνάτε μαζί, το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι βγαίνουν προβληματικά παιδιά αν δεν προσέξεις) και έχω άπειρες φορές πει ότι όλες οι γυναίκες (με πρώτες τη μάνα μου και την κόρη μου) θα έπρεπε να γίνονταν πουτάνες.

Επισκέπτης
Κλειδωστε το θεμα ρε μοντς ή στείλτε το στο gay section του φορουμ!!!

Ελεος ρε μαλακα!Ελεος!!!!Ποσο πιο ξεφτυλας θα γίνεις;Τουλαχιστον οι gay γαμιουνται γιατι τους αρεσει και την βρισκουν.Εσυ προσπαθεις να το καλυψεις με μαλακιες!

Τι άσχετος που είσαι. Οι πουτάνες γαμιούνται επειδή το γουστάρουν? Έτσι νομίζεις?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ίσως δεν έχεις παρακολουθήσει παλιότερες σκέψεις μου, όταν είχα τους παλιούς μου λογαριασμούς. Έχω κατά καιρούς εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της αιμομιξίας (θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό το να γαμηθείς με την αδερφή σου με την οποία κάθε μέρα κοιμάστε και ξυπνάτε μαζί, το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι βγαίνουν προβληματικά παιδιά αν δεν προσέξεις) και έχω άπειρες φορές πει ότι όλες οι γυναίκες (με πρώτες τη μάνα μου και την κόρη μου) θα έπρεπε να γίνονταν πουτάνες.

Σπέρνεις...

Επισκέπτης
αυτο ακριβως ερχεται σε αντιθεση με το αξιοπρεπης.
για να βγαλεις λεφτα μπορεις να κανεις και αλλα σοου, να τρως μαστιγωμα, να τρως σκατα και αλλα
θεωρεις οτι ενας μπουρδελιαρης πρεπει να κανει τα ΠΑΝΤΑ?
υποτιθεται ο μπουρδελιαρης το παιζει ανωτερος απο τους μουνοδουλους και εσυ μου λες θα γινεις κατωτερος απο τους πουτσοδουλους!  :tickedoff:

Σιγά ρε μεγάλε. Τι θα πάθεις αν φας και μια πούτσα? Οι πουτανίτσες στο Μεταξουργείο τρώνε 30-40 πούτσες την ημέρα και το παίζουν και αγέρωχες. Και δεν γαμάνε οι ίδιες ποτέ. Εγώ για 1 πούτσα που θα τρώω, θα ρίχνω τουλάχιστον άλλες 3. Η αναλογία θα είναι σαφώς υπέρ μου.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σιγά ρε μεγάλε. Τι θα πάθεις αν φας και μια πούτσα? Οι πουτανίτσες στο Μεταξουργείο τρώνε 30-40 πούτσες την ημέρα και το παίζουν και αγέρωχες. Και δεν γαμάνε οι ίδιες ποτέ. Εγώ για 1 πούτσα που θα τρώω, θα ρίχνω τουλάχιστον άλλες 3. Η αναλογία θα είναι σαφώς υπέρ μου.

και ποσα ζητανε δλδ οι πουστογεροι για να γαμηθουν?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παρακολουθούμε την πρώτη ρήξη στο fun club.Ο πίκερ μάταια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αίσχη που παραδέχτηκε ότι θέλει να πραγματοποιήσει.Οι μέχρι πρότινος φανατικοί θαυμαστές του δόγματος Πίκερ εξαγριωμένοι προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε στραβά και το ίνδαλμα τους κατάντησε να κάνει κλύσματα σε καθημερινή βάση.Η συνέχεια προβλέπεται εκρηκτική.  :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κοιταξε και ζωη γουρουνιου μπορεις να κανεις να κοιλιεσαι στην λασπη και να βοσκεις χορτα και σκουληκια αλλα μην το βαφτιζεις αυτο ζωη μπουρδελιαρη.
οπως ειπες και μονος σου οι πουτανες τον παιρνουν απο τον κολο οχι οι πελατες τους οι μπουρδελιαριδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom