Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πες ότι εγώ είμαι 70 χρονών. Θα με γαμάνε 5 φορές το μήνα για να βγάζω κάνα φράγκο αλλά εγώ θα γαμάω 20-χρονα πιπινάκια 15 φορές το μήνα. Και θα είναι κάποιος συνομήλικος με την 65-χρονη γυναίκα του που θα τη γαμάει πλέον 5 φορές το μήνα (και αν) και αυτό θα είναι όλο. Ποιος θα είναι πιο μάγκας? Εγώ ή αυτός?
Κοιταξτε που μας εφτασε η τροικα!!!Αισχος!!!

Ρε μαλακα μιλα ειλικρινα.Την εχεις ηδη φαει και για αυτο το γυρισες!!!Σε λιγο θα μας πεις οτι το εκανες γιατι δε σε εφταναν τα λεφτα για τυροπιτα!

Επισκέπτης
Ασε τις μαλακιες ,πουστης και πουτανα θα γίνεις;

Όχι τώρα, μπορεί μετά από 15-20 χρόνια. Αν φύγουν από τη ζωή οι γονείς μου που τώρα είναι και οι δύο γύρω στα 63 δεν θα μου φτάνουν μάλλον τα 450 ευρώ που παίρνω το μήνα για να γαμάω μέρα παρά μέρα. Αν έχεις καμιά καλύτερη πρόταση, την ακούω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι τώρα, μπορεί μετά από 15-20 χρόνια. Αν φύγουν από τη ζωή οι γονείς μου που τώρα είναι και οι δύο γύρω στα 63 δεν θα μου φτάνουν μάλλον τα 450 ευρώ που παίρνω το μήνα για να γαμάω μέρα παρά μέρα. Αν έχεις καμιά καλύτερη πρόταση, την ακούω.
βοηθημα απο προνοια παιρνεις; :huh:
Σε ζουν οι γονεις σου ακομα;Βρες μια δουλεια ρε αχρηστε που το παιζεις και εξυπνος!!!!

Επισκέπτης
βοηθημα απο προνοια παιρνεις; :huh:
Σε ζουν οι γονεις σου ακομα;Βρες μια δουλεια ρε αχρηστε που το παιζεις και εξυπνος!!!!

Δεν με ζούνε ακριβώς, με φιλοξενούνε. Έχω τζάμπα φαγητό, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα. Τα 450 ευρώ είναι ο μισθός από τη δουλειά μου. Μου αρέσει η δουλειά μου, δεν θέλω να την αλλάξω. Μάλλον θα αναγκαστώ να εκπορνευτώ για να συμπληρώσω το εισόδημά μου στο μέλλον.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
Παρακολουθώντας αυτό το νήμα εδώ και μερικές μέρες,συμφορουμίτη ''Picker'',συμπέρανα,με τις εντελώς στοιχειώδεις γνώσεις που έχω,ότι σε κατατρύχει έντονος ιδεοψυχαναγκασμός (τουλάχιστον),και επείγεσαι άμεσης ψυχιατρικής (χθες κιόλας!) παρακολούθησης,διότι αν τ'αφήσεις κι εξελιχτεί,θα σου φορέσουν τον άσπρο μανδύα,και θα σε κρατάνε σε καταστολή με βαριά ψυχοφάρμακα!
Δεν σε ξέρω,(μπορεί να σ'έχω πετύχει σε καμιά τσάρκα),αλλά από συμφορουμιτικό ενδιαφέρον και μόνο,σε προτρέπω να ζητήσεις κάποιου είδους υποστήριξη.

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ένας μεγάλος πόρνος σαν τον Picker δεν μπορεί να περάσει στην απέναντι πλευρά! Και από την άλλη όποιος έχει μάθει να προστατεύει τον πρωκτό του δεν θα μπορούσε να διαθέσει εν ριπή οφθαλμού.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν με ζούνε ακριβώς, με φιλοξενούνε. Έχω τζάμπα φαγητό, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα. Τα 450 ευρώ είναι ο μισθός από τη δουλειά μου. Μου αρέσει η δουλειά μου, δεν θέλω να την αλλάξω. Μάλλον θα αναγκαστώ να εκπορνευτώ για να συμπληρώσω το εισόδημά μου στο μέλλον.
Εχεις βολευτει ε ;Δεν ντρεπεσαι να λες οτι δεν σε ζουνε οταν σου πληρωνουν ολα αυτά;Αν τα πληρωνες μονος σου θα εγραφες τις μαλακιες που γραφεις για καθε δευτερη μερα μπουρδελο νομους και παπαριες;

Τι δουλειά κάνεις και σε πληρώνουν μονο 450€;

Δικαιολογίες ψάχνεις για να τον παίρνεις ε;  :2funny: :2funny: :2funny:
Και ο Λιλας ετσι ξεκινησε !!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μαλακίες τύπε. Ο Peter North στα νιάτα του έπαιξε σε gay τσόντες και μετά έγινε ο νούμερο 1 straight πορνοστάρ. O Βowie και ο Jagger τον έπαιρναν κανονικά και μετά είχανε γκόμενες τις μεγαλύτερες μουνάρες. Ο Hugh Hefner έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι έχει υπάρξει bisexual. Oι αρχαίοι Έλληνες πρώτα τον έπαιρναν και μετά γινόντουσαν άντρες. Οι Σπαρτιάτες πολεμιστές αλλαξοκωλιάζονταν για να έχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Και και και... Τι να λέμε τώρα?
εφαγες και εσυ την προπαγανδα των αδελφοκρατουμενων ΜΜΕ?
για διαβασε κανενα αρχαιο κειμενο να δεις ποσοι ηταν και σε τι υποληψη τους ειχαν τους ομοφυλοφυλους?
στην αρχαια Αθηνα τους στερουσαν τα πολιτικα δικαιωματα και ουτε να παρουν τον λογο για κοινα δεν επιτρεποταν
οταν τυχαινε κανενας τετοιος να ξεφυγει και να παρει κανενα αξιωμα εκει να δεις κοροϊδεμα που επεφτε και γελιο, διαβασε την καθοδο των μυριων να δεις πως γελαγαν με τον γκεη στρατηγο που ειχαν στην αρχη οι στρατιωτες οπως κανουν και σημερα αν πετυχουν κανεναν κουνιστο καραβανα.
σκεψου μονο οτι η λεξη κυναιδος ειναι απο την αρχαιοτητα και αναφερονταν στους γκεη. αν ηταν ολοι γκεοι οπως λες θα λεγονταν ολοι κυναιδοι που ηταν βρισια και υποτιμιτικο οπως το πουστης.
ανθρωπινη κοινωνια που οι ομοφυλοφυλοι να ειναι πανω απο 10% δεν υπηρξε ποτε, σε αλλα ειδη οπως τα σκυλια ναι.
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
εφαγες και εσυ την προπαγανδα των αδελφοκρατουμενων ΜΜΕ?
για διαβασε κανενα αρχαιο κειμενο να δεις ποσοι ηταν και σε τι υποληψη τους ειχαν τους ομοφυλοφυλους?
στην αρχαια Αθηνα τους στερουσαν τα πολιτικα δικαιωματα και ουτε να παρουν τον λογο για κοινα δεν επιτρεποταν
οταν τυχαινε κανενας τετοιος να ξεφυγει και να παρει κανενα αξιωμα εκει να δεις κοροϊδεμα που επεφτε και γελιο, διαβασε την καθοδο των μυριων να δεις πως γελαγαν με τον γκεη στρατηγο που ειχαν στην αρχη οι στρατιωτες οπως κανουν και σημερα αν πετυχουν κανεναν κουνιστο καραβανα.
σκεψου μονο οτι η λεξη κυναιδος ειναι απο την αρχαιοτητα και αναφερονταν στους γκεη. αν ηταν ολοι γκεοι οπως λες θα λεγονταν ολοι κυναιδοι που ηταν βρισια και υποτιμιτικο οπως το πουστης.
ανθρωπινη κοινωνια που οι ομοφυλοφυλοι να ειναι πανω απο 10% δεν υπηρξε ποτε, σε αλλα ειδη οπως τα σκυλια ναι.
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Το μεγαλο προβλημα με εσας τους Εβραιοχριστιανους (οχι Ελληνες), ειναι οτι ειστε απυθμενα βλακες και αγραμματοι.Το κυναιδος αναφερεται στους γυναικωτους και στους κατα αποκλειστικοτητα ομοφυλοφιλους που δεν εκαναν οικογενεια για να προσφερουν νεο αιμα στην Πατριδα.Εαν εκανες τον κοπο να διαβασεις Πλατωνα,θα εβλεπες οτι στην ιδανικη Πολιτεια στην παραταξη μαχης προτρεπει να παρατασσωνται
Εραστης διπλα στον Εραστη για να ειναι ανικητοι στην μαχη.Διαβαζεις πολυ Αδωνι(Σπυρος βασικα)και τις μαλακιες που λεει.Κοινως δεν ηταν αποδεκτοι στο στυλ Βαλιανατου.(Ο Δημοσθενης ντυνοταν γυναικα κατ'ιδιαν και αυτο δεν σε εμποδιζει να αναφερεσαι στα κειμενα του και να επιμορφωνεσαι)Δεν περιμενω να καταλαβεις γιατι μεγαλωσες μεσα σε Εβραικης αιρεσης κονωνια.Απλα διεστραμενη. :boobies: :boobies:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το μεγαλο προβλημα με εσας τους Εβραιοχριστιανους (οχι Ελληνες), ειναι οτι ειστε απυθμενα βλακες και αγραμματοι.Το κυναιδος αναφερεται στους γυναικωτους και στους κατα αποκλειστικοτητα ομοφυλοφιλους που δεν εκαναν οικογενεια για να προσφερουν νεο αιμα στην Πατριδα.Εαν εκανες τον κοπο να διαβασεις Πλατωνα,θα εβλεπες οτι στην ιδανικη Πολιτεια στην παραταξη μαχης προτρεπει να παρατασσωνται
Εραστης διπλα στον Εραστη για να ειναι ανικητοι στην μαχη.Διαβαζεις πολυ Αδωνι(Σπυρος βασικα)και τις μαλακιες που λεει.Κοινως δεν ηταν αποδεκτοι στο στυλ Βαλιανατου.(Ο Δημοσθενης ντυνοταν γυναικα κατ'ιδιαν και αυτο δεν σε εμποδιζει να αναφερεσαι στα κειμενα του και να επιμορφωνεσαι)Δεν περιμενω να καταλαβεις γιατι μεγαλωσες μεσα σε Εβραικης αιρεσης κονωνια.Απλα διεστραμενη. :boobies: :boobies:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
λιλα for president

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
1)δεν ειμαι χριστιανος
2)απλα διαβασε την αρχαια ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ:
Η ομοφυλοφιλία στην Αθήνα
Οι «Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα:

Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.
   Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω.

Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο:

Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.
   Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.
   Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.
   Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή.
   Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.
   Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του.
   Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς.
   Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες.
   Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά.
   Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θανατο

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Απλα δεν καταλαβες τιποτα  :boobies:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Απλα δεν καταλαβες τιποτα  :boobies:
απλα δεν εχεις διαβασει τιποτα σχετικο απο τους ιδιους τους αρχαιους
παπαγαλιζε και εσυ οτι λενε αλλοι ομοφυλοφυλοι στην τιβι σε συμφερει

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
απλα δεν εχεις διαβασει τιποτα σχετικο απο τους ιδιους τους αρχαιους
παπαγαλιζε και εσυ οτι λενε αλλοι ομοφυλοφυλοι στην τιβι σε συμφερει
Οτι πεις αγορι μου.Δεν μου κανεις μνεια για τον Πλατωνα ομως.Πετας μια ξερη νομοθεσια στην οποια  εχω ηδη απαντησει
αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις.Σου υπενθυμιζω τον Γανυμηδη,εκτος εαν και ο Διας ηταν για εκτελεση.Απυθμενα ΑΝΟΗΤΟΣ εισαι. :boobies: :boobies: :uglystupid: :uglystupid:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Οτι πεις αγορι μου.Δεν μου κανεις μνεια για τον Πλατωνα ομως.Πετας μια ξερη νομοθεσια στην οποια  εχω ηδη απαντησει
αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις.Σου υπενθυμιζω τον Γανυμηδη,εκτος εαν και ο Διας ηταν για εκτελεση.Απυθμενα ΑΝΟΗΤΟΣ εισαι. :boobies: :boobies: :uglystupid: :uglystupid:
εραστης στα αρχαια ασχετε σημαινε και νονος
ο γανυμηδης ηταν για να σερβιρει τα ποτα στους θεους οχι για να κοιμαται με τον δια στην θεση της ηρας
αντιθετα η νομοθεσια του σολωνα το λεει ξεκαθαρα . αυτος που γινεται εταιρα δηλαδη διασκεδαστρια αντρων, καμπαρετζου με σεξουαλικες δραστηριοτητες εχει τις συνεπειες του νομου, εσυ δηλαδη θα ειχες στερηθει στην αρχαια αθηνα ολα αυτα τα δικαιωματα δεν θα μπορουσες να μιλησεις πολιτικα , ουτε να εκλεχθεις και αν στα μουλωχτα επαιρνες κανενα αξιωμα και αποκαλυπτοταν μετα οτι εισαι καροτακιας θα σε εκτελουσαν τοσο απλα και δημοκρατικα στην πρωτη δημοκρατια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom