The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.805
- Πόντοι
- 25.467
Psolen Van Travelen.... :S :S :S
Ρουφοψωλόπουστας Φαν Ξεκωλιάρεν.
Psolen Van Travelen.... :S :S :S
Ρουφοψωλόπουστας Φαν Ξεκωλιάρεν.
βρε γρονθε αφου σε εχω πει ότι ειμε κολομπαρας τι γυναικια βυζια και μαλακιες γραφης.
εντωμεταξη η πλακα εινε ότι ο νασος εχει φαγωθεί να μαθη ποιος ειμαι
ψαχνει παλια μηνηματα μου σπαει το κεφαλι του κανει συνδιαζμους τι ωρες μπενω και στελνη κατι αΣχετα π.μ. ότι ειμε αυτος η ο άλλος. :S :S
μουαχαχαχαχα. βλακες ο αλεκος είναι ο ενας και μοναδικος αλεκος του ιντερνε κανης δεν μπορη να εινε αλεκος εκτος από τον αλεκο
Psoloarpaxten Von Pentagioten
Κανονικα δες σπαμ ξεβρακωμα απο Ντιμμιτς
εχω κ αλλα ραμματα για την γουνα του,ελπιζω μεχρι τωρα να εχει παθει νευρικο κλωνισμο.
χαχαKουμπωνει τα xanax λες και ειναι καραμελιτσες ΜΕΖ τωρα να ξες
Kουμπωνει τα xanax λες και ειναι καραμελιτσες ΜΕΖ τωρα να ξεςεχω κ αλλα ραμματα για την γουνα του,ελπιζω μεχρι τωρα να εχει παθει νευρικο κλωνισμο.
Kai ta 2 θα συμβουν οποτε θα ειμαστε πολλοι οι ικανοποιημενοιχαχα
θελω να με μισει κ να με καταριεται,θελω να με βλεπει στον υπνο του κ στον ξυπνιο του...
το ip scan προγραμμα,μου δειχνει δυο νησια που πιθανον να ειναι η εδρα του.
Τον ψαχνουμε
Κ θα τον βρουμε.
Kai ta 2 θα συμβουν οποτε θα ειμαστε πολλοι οι ικανοποιημενοι
ευχαρηστω παπου. αμα τον στηρηξομε τον διαγονησμο θα παει καλα. εχει πολους μαλακες το σιτε αλλα εχει και πολους κρυφοπουστες και πρεπη να τους αναδηξομεν.
σφεκα λεω φετο να καμω το διαγονησμο του μιστερ κρυφοπουστας του σιτε. εκτος από τους κλασικους κρυφο ομοφυλοφιλους εντουρο νασο ιακοβο ντοντινο και ληπα να βαλω και πητεβανορτεν και νικ14κατι ? θα στηρηξη η μπουεφα το διαγονησμο μου ?
τον αλεκο ως πιπαλεκο τον ξερουμε...διαψευδω οτι τον ξερουμε σαν τραβελοπουτσορουφηχτρα...
Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι λες οτι δεν ειναι δικος σου λογαριασμος και τον εκανε καποιος αλλος...τοτε δεν ειναι κλωνος αλλα σωσιας σου ρε τυπε.
Λεω και εγω να κανω διαγωνισμο ποια ειναι η μεγαλυτερη ανωμαλαρα του σαι αλλα ολο και καποιο αρχιδι ανωνυμος μοντερατορας θα βρεθει να μου τον σαμποταρει!
τον αλεκο ως πιπαλεκο τον ξερουμε...διαψευδω οτι τον ξερουμε σαν τραβελοπουτσορουφηχτρα...
επειδη ξερω οτι εισαι εγκυρος ζητω συγγνωμη για την αμαθεια μου... :S :S :Sτυπε η να μαθαινουμε μερικα πραγματα σωστα,η να μη μαθαινουμε τιποτα :S :S :S