Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.004
Πόντοι
25.467
Αγιο λειψανο την ενεση στο πεος την κανεις απ το σπιτι ή ζητας απ την πουτανα να περιμενει 15 λεπτα πριν μπει στο δωματιο;

Εξαρτάται από την ημέρα, και από την απόσταση από το γηροκομείο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βαρετα αποψε. Θα παω σε αλλο μπαρ.

Σε αλλα νεα ανοιξε κι εδω (στο νησι) αυτη η μαλακια το bubble tea και ειπα να το δοκιμασω. Μαλακια και 3 ευρω το ποτηρι. Ουρα ομως τα τουριστακια.

Peter κάνεις καμάκι? το φλερτ δεν απαγορεύεται?

Τους λες δυνατές ατάκες τυπου "Καλήμερα εγώ γαμάω σε μπουρδέλα" ή "Έχεις μουνί και εγω πούτσα, θέλω να σε γαμήσω" οπως ο πικερ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.916
Πόντοι
12.756
Peter κάνεις καμάκι? το φλερτ δεν απαγορεύεται?

Τους λες "Καλήμερα εγώ γαμάω σε μπουρδέλα" ή "Έχεις μουνί και εγω πούτσα, θέλω να σε γαμήσω" οπως ο πικερ?
Οχι περιμενει να παει στον αγαπημενο του τραβελο.Εχεις χασει επεισοδια Στεκα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.916
Πόντοι
12.756
Δεν το ειδα τυπε....  :S :S :S :S :S

Δηλαδη ολοι οι πικεριστες είναι τρύπιοι? :rolleyes:
Σχεδον ολοι ναι :Sνα εβλεπες τα καλαμπαλικια που κρεμονταν απο τον αγαπημενο τραβελο του Βαν Πουστεν θα ξερναγες :vomit:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κατσε ο πετερ εχει παρτιδες με τραβελια?  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

σφεκα λεω φετο να καμω το διαγονησμο του μιστερ κρυφοπουστας του σιτε. εκτος από τους κλασικους κρυφο ομοφυλοφιλους εντουρο νασο ιακοβο ντοντινο και ληπα να βαλω και πητεβανορτεν και νικ14κατι ? θα στηρηξη η μπουεφα το διαγονησμο μου ? :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
σφεκα λεω φετο να καμω το διαγονησμο του μιστερ κρυφοπουστας του σιτε. εκτος από τους κλασικους κρυφο ομοφυλοφιλους εντουρο νασο ιακοβο ντοντινο και ληπα να βαλω και πητεβανορτεν και νικ14κατι ? θα στηρηξη η μπουεφα το διαγονησμο μου ? :rockon: :rockon: :rockon:

Ελα ρε Πιπαλεκο 3 βρηκες τους κωδικους;Τον Πιπαλεκο4 τι θα τον κανεις μωρη ανακουφιστρα;

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ελα ρε Πιπαλεκο 3 βρηκες τους κωδικους;Τον Πιπαλεκο4 τι θα τον κανεις μωρη ανακουφιστρα;

δεν εινε δικος μου. εινε κλονος μου αλλα δεν τον εχω καμει εγω. καποιος οπαδος μου τον εκαμνε. εχω ομος αλλους αμα ξεχναω τους κοδικους να μπαινω με ασφτους :thefinge: :thefinge:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.004
Πόντοι
25.467

πολι ορεα ιδεα. θα στιριξομε ολι.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
πολι ορεα ιδεα. θα στιριξομε ολι.

ευχαρηστω παπου. αμα τον στηρηξομε τον διαγονησμο θα παει καλα. εχει πολους μαλακες το σιτε αλλα εχει και πολους κρυφοπουστες και πρεπη να τους αναδηξομεν. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
δεν εινε δικος μου. εινε κλονος μου αλλα δεν τον εχω καμει εγω. καποιος οπαδος μου τον εκαμνε. εχω ομος αλλους αμα ξεχναω τους κοδικους να μπαινω με ασφτους :thefinge: :thefinge:

Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι λες οτι δεν ειναι δικος σου λογαριασμος και τον εκανε καποιος αλλος...τοτε δεν ειναι κλωνος αλλα σωσιας σου ρε τυπε.

Λεω και εγω να κανω διαγωνισμο ποια ειναι η μεγαλυτερη ανωμαλαρα του σαι αλλα ολο και καποιο αρχιδι ανωνυμος μοντερατορας θα βρεθει να μου τον σαμποταρει! :2funny:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι λες οτι δεν ειναι δικος σου λογαριασμος και τον εκανε καποιος αλλος...τοτε δεν ειναι κλωνος αλλα σωσιας σου ρε τυπε.

Λεω και εγω να κανω διαγωνισμο ποια ειναι η μεγαλυτερη ανωμαλαρα του σαι αλλα ολο και καποιο αρχιδι ανωνυμος μοντερατορας θα βρεθει να μου τον σαμποταρει! :2funny:

κανε τυπε αλλα μη ξεχαση να βαλης και τον εαυτο σου μεσα :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom