Επισκέπτης
του κανεις αντιστροφη ψυχολογια. Εσυ θα τον διωξεις. :Sχαχαχααχαχα
τάισε τον σκατό και κάτουρο φίλε στρέιτ νικ
του κανεις αντιστροφη ψυχολογια. Εσυ θα τον διωξεις. :Sχαχαχααχαχα
τάισε τον σκατό και κάτουρο φίλε στρέιτ νικ
Αγιο λειψανο την ενεση στο πεος την κανεις απ το σπιτι ή ζητας απ την πουτανα να περιμενει 15 λεπτα πριν μπει στο δωματιο;
εδω σε ρωτησα;Εξαρτάται από την ημέρα, και από την απόσταση από το γηροκομείο.
εδω σε ρωτησα;
Βαρετα αποψε. Θα παω σε αλλο μπαρ.
Σε αλλα νεα ανοιξε κι εδω (στο νησι) αυτη η μαλακια το bubble tea και ειπα να το δοκιμασω. Μαλακια και 3 ευρω το ποτηρι. Ουρα ομως τα τουριστακια.
Οχι περιμενει να παει στον αγαπημενο του τραβελο.Εχεις χασει επεισοδια Στεκα
Οχι περιμενει να παει στον αγαπημενο του τραβελο.Εχεις χασει επεισοδια ΣτεκαPeter κάνεις καμάκι? το φλερτ δεν απαγορεύεται?
Τους λες "Καλήμερα εγώ γαμάω σε μπουρδέλα" ή "Έχεις μουνί και εγω πούτσα, θέλω να σε γαμήσω" οπως ο πικερ?
Κανονικα δες σπαμ ξεβρακωμα απο ΝτιμμιτςΚατσε ο πετερ εχει παρτιδες με τραβελια?
Κανονικα δες σπαμ ξεβρακωμα απο Ντιμμιτς
Σχεδον ολοι ναι :Sνα εβλεπες τα καλαμπαλικια που κρεμονταν απο τον αγαπημενο τραβελο του Βαν Πουστεν θα ξερναγεςΔεν το ειδα τυπε.... :S :S :S :S :S
Δηλαδη ολοι οι πικεριστες είναι τρύπιοι?
Κατσε ο πετερ εχει παρτιδες με τραβελια?
σφεκα λεω φετο να καμω το διαγονησμο του μιστερ κρυφοπουστας του σιτε. εκτος από τους κλασικους κρυφο ομοφυλοφιλους εντουρο νασο ιακοβο ντοντινο και ληπα να βαλω και πητεβανορτεν και νικ14κατι ? θα στηρηξη η μπουεφα το διαγονησμο μου ?
Ελα ρε Πιπαλεκο 3 βρηκες τους κωδικους;Τον Πιπαλεκο4 τι θα τον κανεις μωρη ανακουφιστρα;
σφεκα λεω φετο να καμω το διαγονησμο του μιστερ κρυφοπουστας του σιτε. εκτος από τους κλασικους κρυφο ομοφυλοφιλους εντουρο νασο ιακοβο ντοντινο και ληπα να βαλω και πητεβανορτεν και νικ14κατι ? θα στηρηξη η μπουεφα το διαγονησμο μου ?
πολι ορεα ιδεα. θα στιριξομε ολι.
δεν εινε δικος μου. εινε κλονος μου αλλα δεν τον εχω καμει εγω. καποιος οπαδος μου τον εκαμνε. εχω ομος αλλους αμα ξεχναω τους κοδικους να μπαινω με ασφτους
σιμφονο απολιτα.
τον αλεκο γιατι τον λετε πιπαλεκο?
Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι λες οτι δεν ειναι δικος σου λογαριασμος και τον εκανε καποιος αλλος...τοτε δεν ειναι κλωνος αλλα σωσιας σου ρε τυπε.
Λεω και εγω να κανω διαγωνισμο ποια ειναι η μεγαλυτερη ανωμαλαρα του σαι αλλα ολο και καποιο αρχιδι ανωνυμος μοντερατορας θα βρεθει να μου τον σαμποταρει!