Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Γουστάρεις να φάς στραπόνιασμα μικρό μου πόνυ;
είναι προφανές Σεβασμιότατε , προ πολλού έχει δείξει ο ραβίνος τι προτιμήσεις έχει
Γουστάρεις να φάς στραπόνιασμα μικρό μου πόνυ;
Σκουπιδιααα εγω θα σας τελειωσω
δεν το εχω δοκιμασει ,αλλα ειμαι ανοιχτη σε νεες εμπειριες.Ντορα δουλευεις στραπον;
Ντορα δουλευεις στραπον;
Πριν είχαμε υποκείμενο προς ψυχιατρική διερεύνιση.Τώρα έχουμε τα βλακώδη σαλιαρίσματα της Ντόρας με τους κλαρινογαμβρούς.Ενω πριν ηταν πηγη γνωσης, τεχνης και επιστήμης.
Ντορα δουλευεις στραπον;
Οι πικεριστες ενας ενας σκανε οτι ειναι στρακιαoμαδα μοντελο .. την κανατε μπουρδελο ...
ΛΑΜΟΓΙΑ ...
Ο ΠΙΚΕΡ θα γυρισει ... και θα σας ΓΑΜΗΣΕΙ !
περιμενα την μετεμψυχωση μου η οποια προσφατως πραγματοποιηθηκε.Πυθαγόρειοι και Πλατωνικοί είδαν άλλωστε τον άνθρωπο ως κάτι σαφώς περισσότερο από την αισθητή εικόνα του, καθώς πνεύμα και ενσαρκωμένη προσωρινά ψυχή ήταν αυτά που έδιναν την ανθρώπινη υπόσταση. Περιμενω την αφιξή σου Ιπποδαμειαπου χαθηκες καλε εσυ;
Πηραν απο το φαρμακειο σου τυπε....το aloperidin εφτασε.
περιμενα την μετεμψυχωση μου η οποια προσφατως πραγματοποιηθηκε.Πυθαγόρειοι και Πλατωνικοί είδαν άλλωστε τον άνθρωπο ως κάτι σαφώς περισσότερο από την αισθητή εικόνα του, καθώς πνεύμα και ενσαρκωμένη προσωρινά ψυχή ήταν αυτά που έδιναν την ανθρώπινη υπόσταση. Περιμενω την αφιξή σου Ιπποδαμεια
το περιεργο ειναι οτι "η δωρα" φοβαται να συναντησει αλλουςΠηραν απο το φαρμακειο σου τυπε....το aloperidin εφτασε.
Οι πικεριστες ενας ενας σκανε οτι ειναι στρακια
το περιεργο ειναι οτι "η δωρα" φοβαται να συναντησει αλλους
και δεν φοβαται κατι τετοιους σχιζες..
το παρατηρησα...Ποια Δωρα ρε φιλε;Και μονο τα νικς να δεις που συνδιαλεγονται μαζι της καταλαβαινεις πολλα....
oμαδα μοντελο .. την κανατε μπουρδελο ...
ΛΑΜΟΓΙΑ ...
Ο ΠΙΚΕΡ θα γυρισει ... και θα σας ΓΑΜΗΣΕΙ !
μπαρμπα εισαι μια αηδια σκετηΌντως, "μοντέλες" μας προκύπτουν οι Πικερίστες.
ποιες εμπειριες; για την πελατεια θα το μαθεις. Πρεπει να αναπληρωσεις τις αδυναμιες που εχεις εμφανισιακα με υπηρεσιες. Αν θες να σταδιοδρομησεις σαν πουταναδεν το εχω δοκιμασει ,αλλα ειμαι ανοιχτη σε νεες εμπειριες.