Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειστε χειροτεροι απο κουραδες που επιπλεουν στη θαλασσα και τις φερνει επανω σου το κυμα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.131
Πόντοι
25.467

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Ενω πριν ηταν πηγη γνωσης, τεχνης και επιστήμης.
Πριν είχαμε υποκείμενο προς ψυχιατρική διερεύνιση.Τώρα έχουμε τα βλακώδη σαλιαρίσματα της Ντόρας με τους κλαρινογαμβρούς.
Αλήθεια,λες οι κλαρινογαμβροί να είναι βαλτοί της διαχείρισης για να γίνεται ντόρος;

Επισκέπτης
oμαδα  μοντελο .. την  κανατε μπουρδελο ...
ΛΑΜΟΓΙΑ ...
Ο ΠΙΚΕΡ θα γυρισει ... και θα σας ΓΑΜΗΣΕΙ !

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.629
Πόντοι
746
  που χαθηκες καλε εσυ;
περιμενα την μετεμψυχωση μου η οποια προσφατως πραγματοποιηθηκε.Πυθαγόρειοι και Πλατωνικοί είδαν άλλωστε τον άνθρωπο ως κάτι σαφώς περισσότερο από την αισθητή εικόνα του, καθώς πνεύμα και ενσαρκωμένη προσωρινά ψυχή ήταν αυτά που έδιναν την ανθρώπινη υπόσταση. Περιμενω την αφιξή σου Ιπποδαμεια

Επισκέπτης
περιμενα την μετεμψυχωση μου η οποια προσφατως πραγματοποιηθηκε.Πυθαγόρειοι και Πλατωνικοί είδαν άλλωστε τον άνθρωπο ως κάτι σαφώς περισσότερο από την αισθητή εικόνα του, καθώς πνεύμα και ενσαρκωμένη προσωρινά ψυχή ήταν αυτά που έδιναν την ανθρώπινη υπόσταση. Περιμενω την αφιξή σου Ιπποδαμεια

Πηραν απο το φαρμακειο σου τυπε....το aloperidin εφτασε.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.597
Πόντοι
6.056
Ποια Δωρα ρε φιλε;Και μονο τα νικς να δεις που συνδιαλεγονται μαζι της καταλαβαινεις πολλα....
το παρατηρησα...
εχει μια περαση στα θεομουρλα γαμιδια

*το ειπε και μονη της μια φορα

Επισκέπτης
δεν το εχω δοκιμασει ,αλλα ειμαι ανοιχτη σε νεες εμπειριες.
ποιες εμπειριες; για την πελατεια θα το μαθεις. Πρεπει να αναπληρωσεις τις αδυναμιες που εχεις εμφανισιακα με υπηρεσιες. Αν θες να σταδιοδρομησεις σαν πουτανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom