Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ρε τυπε εσυ δεν εισαι που σε παρακαλουσε να πας να την συναντησεις εκει που τα επινε καπου μονη της και της εριξες ακυρο ? Τωρα της αφιερωνεις τραγουδια ?
Πας καλα νεε μου ?
Όχι.
:)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τυπε εσυ δεν εισαι που σε παρακαλουσε να πας να την συναντησεις εκει που τα επινε καπου μονη της και της εριξες ακυρο ? Τωρα της αφιερωνεις τραγουδια ?
Πας καλα νεε μου ?
θα το ξαναπαλεψω ,δεν υποχωρω

Επισκέπτης
Καλως σε βρηκα Πριγκιπέσσα

https:/youtu.be/-GdEoCFt57o

Πας καλα νεε μου ?

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
θα το ξαναπαλεψω ,δεν υποχωρω
              "Πριγκιπέσα μου,
                το φως σου και το φως
                χορεύουν γύρω μας
                απίστευτος ο κόσμος
                κι ο χαρακτήρας μας."

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Πάτερ ψάχνω μια σέξυ καλογρια .... να της σηκώσω τα ράσα και να την καρφώσω στο μουνάκι :grin:

ειμαι πολυ αμαρτωλος; :headbang2:

Μια καλόγρια βγαίνει, αργά το απόγευμα, έξω από τη Μονή Δαφνίου και κάνει ωτοστόπ στους νταλικιέρηδες. - Πού πάτε κύριε; - Θήβα αδελφή - Καλό σας ταξίδι Αφού περνούν μερικοί να και κάποιος νέος και ωραίος νταλικέρης που πήγαινε Θεσσαλονίκη. - Θα με πάρετε μέχρι τα Τέμπη; - Εντάξει..ανέβα Ανεβαίνει η καλόγρια βολεύτηκε κάπως άτσαλα και φαινόταν τα κάτασπρα μπούτια της. Άρχισε ο νεαρός να λιγουρεύεται κι όσο άλλαζε ταχύτητες τόσο πλησίαζε να της πιάσει το γόνατο. Κάποια στιγμή το κατάφερε και η καλόγρια ζύγωσε πιο πολύ αντί να καλυφθεί. Παίρνει θάρρος ο νταλικέρης κι όλο ανέβαινε πιο ψηλά. Κάποια στιγμή κόντεψε να πιάσει το μ..νί της. - Μη τέκνο μου.. αυτό είναι για τον Κύριο. Αν θες από πίσω. - Αντί να είναι το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο νταλικέρης έφτασε μετά από δύο μέρες στα Τέμπη. Την ξεκόλιασε ο μπαγάσας. Στα Τέμπη σταματά να κατέβει η καλόγρια. - Αδελφή κάνω τακτικά αυτό το δρομολόγιο. πού μπορώ να σας ξαναβρώ; - Aκου νεαρέ! Όπου να ρωτήσεις εδώ γύρο πού είναι ο πουστης ,ο Μητσάρας που ντύνεται καλόγρια θα σου πουν.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα:

ΚΛΕΙΝΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ!

3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑΛΑΚΙΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ PICKER!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μετα μας ειπε για τα κωλοδακτυλα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536531;image[/img[/URL]]

O νομος τον άλλαξε

[img]https://i.imgur.com/FC42QQm.jpg?1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom